Er du en af dem er begyndt at løbe for at få din motion? Før i tiden så man sjældent en jogger, men i dag er det nærmest eksploderet. Man ser folk der løber over alt i bybilledet, hvilket er fantastisk for den generelle folkesundhed. Det er dog ikke alle der nyder det og mange har svært ved at blive ved med at motivere sig selv. I stedet for at give op og hoppe tilbage i sofaen, så er der heldigvis nogle ting du kan gøre for at gøre din løbetur mere overskuelig. Så hvis du føler at du er tæt på at give op, så bør du læse med i denne artikel.

Lav en motiverende playliste

Størstedelen af de løbere man ser på gader og stræder, har allerede musik i ørerne når de løber rundt. Musik er godt, fordi det kan være med til at distrahere en, når man føler at man ikke kan mere, men også fordi at tempoet i musikken, kan være med til at gøre at du holder tempoet oppe, mens du løber. I stedet for bare at lytte til en tilfældig playliste, så lav i stedet en playliste der har til formål at motivere dig.

Lyt til en podcast

Podcast er virkelig vundet frem blandt danskerne, igennem de sidste par år. Der findes utroligt mange podcasts efterhånden og hvis man har en travl hverdag, så er det ikke altid at man kan finde tid til at lytte til sin yndlingspodcast. Det kan være man lige når 10 minutter i bilen, på vej på arbejde, men man får aldrig rigtigt hørt afsnittet færdigt. Her er løbeturen være en god anledning til at få lyttet til din yndlingspodcast.

Lyt til en lydbog

Lydbøger er også geniale til løbeturen. Ligesom med en podcast, så kan det være svært at finde tid til at lytte til den bog man så gerne vil høre. For at komme i gang med lydbøger, har man brug for en app. Det er svært at sige hvad der er den bedste lydbog app, da det er helt op til individet, men der findes så mange forskellige, at der med garanti også findes en app, som du vil blive glad for. Det gode ved at lytte til en lydbog er også, at en bog kan tage en time eller to at komme igennem, hvilket kan være med til at forlænge din løbetur, så du virkelig kan få givet den gas.

Tidligere artikelInspirer andre til at dyrke mere motion i hverdagen
Næste artikelZMA piller – få mere ud af din træning!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her