Bodylab Whey 100 – hvilken variant er din favorit?

0
1480

Warning: mysqli_real_connect(): (HY000/2002): Connection refused in /home/620741.cloudwaysapps.com/ccdmkbehwu/public_html/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987

Du har helt sikkert hørt om Bodylab Whey 100 mange gange før. Derfor er du også landet her nu. Nu skal det endelig afprøves, efter at du har set det så mange steder online og hørt folke tale om det der Bodylab Whey 100. Men led ej videre, for vi har lige her fundet et fint udvalg af Bodylab Whey 100 med en masse forskellige smage.

Bodylab Whey 100 produkterne kan bruges til meget forskelligt og indtages på forskellige måder. Det er altså ikke længere kun til shakes, at det er populært. Nu kan det blandes op med grød, i desserter og meget mere. Så scroll videre og find den smag, som passer allerbedst til lige netop dig.

Bodylab Whey 100 – Forskellige smage

Vil du gerne supplere dit daglige proteinindtag med Bodylab Whey 100 proteinpulver? Så finder du her en god variation af proteinpulver med forskellige smage. Blandt smagene finder du bl.a. banan-, jordbær-, chokolade-, salted caramel – og vaniljesmag.

DKK 179,00


▼ Bodylab Whey 100 varianter

TOP 3 BESTSELLERS

▶︎ Strawberry Milkshake

Dette er en af bestsellerne hos Bodylab. Blandet op giver den dig smagen af den klassiske jordbær milkshake – men i en sundere version. Så er du jordbærelsker, er denne som skabt for dig. Du kan også blande det med din morgen smoothie eller din grød for at pifte det lidt op.

DKK 179,00


▶︎ Ultimate chocolate

Nr 2 ud af de 3 bestseller af Bodylab Whey 100 – nemlig Ultimate Chocolate. Navnet siger næsten sig selv – dette er den ultimative chokolade drøm. Den har en fyldig smag af chokolade og kan altså bruges til meget i køkkenet. Vores favorit er personligt i pandekagerne til morgenmad. Det giver dem en lækker chokoladesmag og samtidig får du ekstra protein med i dit måltid.

DKK 179,00


▶︎ Vanilla Milkshake

Den tredje og sidste af bestselleren, er en klassiker. En af de første smage, der kom på markedet i sin tid, var vaniljen. Den har en dejlig cremet smag af vanilje, hvad end du blander op med vand eller mælk. En af vores favorit måder at indtage det på, er i forbindelse med vores overnight grød. Her blander vi det i og dagen efter, har vi den lækreste morgenmad med vaniljesmag.

DKK 179,00


ANDRE SMAGSVARIANTER

▶︎ Creamy Banana

Cremet banansmag går man heller ikke galt i byen med – hvis du altså kan lide bananer. Den er især god til, når du laver bananpandekager og give den ekstra kraftige smag. Eller hvis du laver en lækker smoothie med banan i. Skal i rigtig hygge jer en weekend, kan vi anbefale at lave en banankage med dette proteinpulver.

DKK 179,00


▶︎ Vanilla Ice Coffee

Noget der virkelig har taget fart herhjemme, er iskaffe. Men oftest er der at finde en masse sukker og e-numre, som vi egentlig ikke har lyst til at indtage. Mix denne proteinpulver med vand eller mælk, smid et par isterninger i og ryst i din shaker. Så har du den lækreste og sundere udgave af iskaffe fyldt med proteiner.

DKK 1390,00


▶︎ Mango/passion

Mange passion smagen er en af de lidt nyere indenfor smagsvarianterne og den er lidt friskere i smagen end før set. Vi har endnu ikke blandet den med noget, men vi forestiller os, at den kunne give lidt lækkert til en smoothie. Til gengæld er smagen så frisk og anderledes, at vi blot nyder den som en shake efter træningen – og jo koldere jo bedre!

DKK 179,00


▶︎ Neutral

Denne er til dig, der ikke gider noget med smag. Men den kan også være til dig, der vil bruge den ifm. madlavning, men ikke nødvendigvis har lyst til alle de andre tilsatte smage. Den indeholder alt det samme som de andre, bare uden den ekstra smag.

DKK 179,00


▶︎ Peach/Orange

Elsker du iste ligesom os, men med et twist af lidt frisk og syrligt? Det får du lige her med en perfekt kombination med fersken og appelsin. Vi har endnu ikke udforsket den super meget, men udover at nyde den som kold shake, har vi haft den mixet med lidt vanilje yoghurt til morgenmad – og det var lækkert og anbefalesværdigt!

DKK 179,00


▶︎ Salted Caramel Milkshake

Vi elsker denne og er specielt kæmpe fan af den i weekenden, hvor man har lyst til den helt rigtige og klassiske milkshake, men i stedet går med denne. Det er selvfølgelig ikke heeeeelt det samme, men det er tæt nok på, til at vi accepterer det. Vi blander den med mælk, isterninger og Bodylab Whey 100 Salted Caramel og så i blenderen – en form for milkshake, som smager fantastisk.

DKK 179,00


ISO PURE

▶︎ Bodylab Whey 100 ISO PURE

Denne type Bodylab Whey 100 er til atleten, som kun vil give sin krop det bedste af det bedste. ISO Pure er 100% rent og ultrafiltreret protein, det har et lavt laktose- og fedtindhold og så er der hele 87% i det. Det giver dig virkelig mulighed for at øge eller vedligeholde din muskelmasse efter en benhård træning. Den kommer med smagene; jordbær og chokolade.

DKK 179,00


Hvad er Bodylab Whey 100 egentlig?

Det der gør, at Bodylab Whey 100 er så populært og anerkendt på markedet, skyldes at det er et dansk produceret proteinpulver, som er lavet af komælk og er en blanding af 100% udenatureret valleprotein koncentrat og isolat – begge af det højeste kvalitet på markedet. Det er altså et produkt af allerhøjeste kvalitet, som på ingen måde er tilsat noget unødvendigt. Udover det, er Bodylab i sig selv et mærke af troværdighed og med meget ekspertise indenfor området.

Hvad indeholder Bodylab Whey 100 egentlig?

Bodylab Whey 100 er et produkt fyldt med masser af protein – som en en vigtig ernæringskilde for os i løbet af dagen. Protein hjælper os til både at vedligeholde og øge vores muskelmasse. Mange benytter derfor Body Whey 100 som en ekstern kilde til at få den rette ernæring eller efter en hård træning.

Hvad kan man bruge proteinpulver til?

Der er mange måder at bruge proteinpulver på og det gælder selvfølgelig også Bodylab Whey 100. Til at starte med forbandt man det primært med proteinshakes, hvor pulveret blev blandet op med noget væske. I dag er der mange flere muligheder. Et af de klassiske steder at tilføje det, er til din morgenmad. Her kan du blande det med din smoothie eller grød. Det der gør det endnu mere lækkert, er at tilføje den smag, som du foretrækker og dermed få en ekstra lækker smag med.

Laver du f.eks. en jordbær smoothie, så giver det mening, at Bodylab whey 100 Strawberry bliver tilføjet. Foretrækker du banan, så vælger du blot den. Du kan faktisk tilføje det i de meste. Proteinpandekager er noget, der på det seneste er blevet populært. Der findes mange sundere udgaver og med lidt proteinpulver tilføjet, så bliver det en ekstra proteinkilde. Mulighederne er altså mange og du kan altid eksperimentere med det og prøve dig frem.

Hvilken smag skal jeg købe?

De helt klassiske smage er vanilje, chokolade og jordbær. Men det er på ingen måde begrænset hertil længere. Der findes flere og flere smage og der kan også skrives smage som f.eks. banan og cookies and cream på listen over varianter fra Bodylab Whey 100.

Følgende smage findes hos Bodylab Whey 100;

  • Vanilje
  • Chokolade
  • Strawberry Milkshake
  • Salted Caramel Milshake
  • Neutral
  • Mango Passion
  • Fersken/Appelsin
  • Creamy Banana

Notice: Funktionen wpdb blev kaldt forkert. wpdb skal opsætte en databaseforbindelse for at bruge undvigning. Se venligst Fejlfinding i WordPress for mere information. (denne meddelelse blev tilføjet i version 3.6.0). in /home/620741.cloudwaysapps.com/ccdmkbehwu/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Notice: Funktionen wpdb blev kaldt forkert. wpdb skal opsætte en databaseforbindelse for at bruge undvigning. Se venligst Fejlfinding i WordPress for mere information. (denne meddelelse blev tilføjet i version 3.6.0). in /home/620741.cloudwaysapps.com/ccdmkbehwu/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Tidligere artikelLøbevest – hold varmen og vær synlig på din tur!
Næste artikelUgens Inspiration – Trine Rosenkjær (Uge 7)

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her