Crossfit tilbehør – gør træningen sjovere!

0
1029

Hvilket crossfit tilbehør skal jeg bruge? Er du ny i det og er lige begyndt eller har du din første time i vente lige om snart, så forstår vi godt, at det kan være lidt forvirrende. Hvor skal man begynde og hvad skal man have? Det kan også være, at du er øvet, men lige skal have skiftet det gamle ankelbind ud, nyt sports tape eller lidt chalk til næste time. Du finder det hele her. Vi har nemlig samlet alt det vigtigste indenfor crossfit tilbehør, så du nemt kan finde det hele lige her. Det er klart, at vi sommetider har forskellige ideer om, hvad det nødvendige crossfit tilbehør er. Derfor har vi sørget for et bredt udvalg, der passer til nybegynderen, den øvede og professionelle. Måden vi har udvalgt produkter på, er ved at læse online, hvad folk foretrækker, snakke med folk der crossfitter og så vores egne erfaringer. Så læn dig tilbage og scroll ned til det produkt, du mangler eller skal have udskiftet.

▼ Must-have crossfit tilbehør

ProduktnavnType crossfit tilbehør
Garmin Instinct Solar Surf EditionTræningsur
BM Lifting strapsLifting Straps
Sport Pharma Profi GymMatMåtte
Select KnæstropKnæstrop
Select Elastik AnkelbindAnkelbind
Strappal SportstapeSports tape
Select Varmecreme med kamferMuskelsalve
BM Chalk BlockChalk
BM Nylon BeltBælte

▶︎ Træningsur 

Med et træningsur kan du holde øje med din træning hele vejen igennem. For nogle er det en stor del af træningen, da du kan holde øje med din puls hele vejen igennem og se forbedringer løbende. Mange bruger også et træningsur som crossfit tilbehør, så du kan tage tid på de forskellige workouts og se, om det er blevet bedre siden sidste træning. Og ellers er der den helt klassiske funktion, hvor du kan se antal kalorier forbrændt. Med et træningsur som crossfit tilbehør giver det dig mulighed for at følge træningen helt intenst og ned til hver eneste lille detalje.

Garmin Instinct Solar Surf

Et træningsur der passer både under crossfit timen, samt til dine andre ugentlige træningspas eller andre sjove udendørsaktiviteter. Udover de klassiske fitness funktioner, som giver dig et godt overblik over din træning, hvad der kan forbedres og lignende, så er det et ur, der hjælper dig gennem hele dagen. Den har stress registrering og søvnovervågning, som hjælper dig igennem dagen bedst muligt, så du kan performe på fuld styrke under din crossfit træning.


 • Solar ur
 • Kan bruges til alle aktiviteter
 • Ridsefri skærm

 • Hjælper dig igennem dagen
 • Størrelse: 45 x 45 x 15,3 mm
 • Vandtæt
 • Godt anmeldt online


▶︎ Lifting Straps

Lifting straps kan være et essentielt crossfit tilbehør, hvis du foretrækker det. Lifting straps er absolut ikke for alle og handler ofte om, hvorvidt dit greb giver op før dine muskler eller om det er den anden vej. Er det, fordi du mister dit greb under tunge løft, så kan denne form for tilbehør være optimal. Er det, fordi du løfter tungt, men ikke har styrken til det, så vil lifting straps ikke gøre en forskel for dig. Så gør op med dig selv, hvad de skal gøre for dig og vurder derudfra, om det er nødvendigt for dig.

straps til dødløft better bodies

Better Bodies Lifting straps

Dette er et crossfit tilbehør, som vil være et must-have for nogle og for andre irrelevant. Har du svært ved at holde fast i vægtene, uden at de glider ud af hånden på dig og træningshandsker ikke er for dig, så er disse fra BM optimale. De er nemlig lavet af slidstærkt bomuld med neopren indlæg, der er blevet påsyet. Det gør det behageligt for dit håndled og du får et fast grip! Den har et samlet mål på 60 cm. I disse mål er løkken inkluderet og en bredde på 4 cm.


 • Godt udstyr til tunge løft
 • Populært item blandt crossfitter

 • 60 cm lang
 • 4 cm bred


▶︎ Måtte

En måtte er aldrig en dum ide – det gælder, hvad end det er som crossfit tilbehør eller bare i forbindelse med andre former for træning. En måtte til efter træning kan være et godt tilbehør, så der kan bruges tid på udstrækning både før og efter træning. Det kan være med til at minimere skader og minimere ømheden efterfølgende.

Sport Pharma Profi GymMat

Crossfit er en træningsform, hvor kroppen virkelig bliver presset til det yderste. Derfor synes vi, at en måtte bør være en del af dit crossfit tilbehør. Denne måtte kan bruges både indendørs og udendørs, alt efter hvor din træning er. Den har optimal stødabsorbering, latexfri og så er den let at rengøre. Perfekt nemt tilbehør! Den måler 180 x 60 x 1 cm og passer derfor til alle.


 • Let at rengøre
 • Vejer minimum
 • God stødabsorbering

 • 180 x 60 x 1 cm
 • Flere farver
 • Latexfri


▶︎ Knæstrop

Knæstrop er ideelt for folk med et springerknæ som et crossfit tilbehør. Hvilket desværre er noget, som flere og flere bøvler med med tiden. Med et knæbind hjælper det med at give et tryk under knæskallen. Men det er ikke begrænset til kun det. Det kan også bruges under din træning til at beskytte mod ting såsom skader fra fald, stød og hudafskrabninger.

Nike Knæstrop

Denne knæstrop giver god støtte til dit knæ og specielt under, da det giver dit knæ et godt og stabilt tryk.
Den er generelt også god til at minimere små skader under træningen eller hudafskrabninger fra fald. Materialet er af neopren, polyester, gummi, polypropylen og nylon.
Lækkert materiale der giver god komfort og samtidig et design, der er sporty.


 • Godt anmeldt online
 • Beskytter din knæ

 • 1 stk medfølger
 • Nylon og spandex


▶︎ Sports tape

Træner du crossfit intenst og flere gange ugentligt, så skal du næsten have sports tape som et fast inventar i din taske. Med tiden vil du næsten før eller siden få enten små eller store skader fra de hurtige træner med tunge løft. Her kan sportstape altså gøre underværker. Det hjælper med at støtte og aflaste dine beskadigede led, så du hurtigt kan komme tilbage til træningen. Så køb den og ha’ den lige ved hånden, når det bliver nødvendigt.

Select Sportstape

Helt simpelt sportstape der hjælper dig med og mod skader under samt efter træningen. Den er 5 cm bred og er i farven blå.


 • Klassisk crossfit tilbehør
 • Trævler ikke

 • Blå farve
 • 5 cm i bredden


▶︎ Muskelsalve

Hårde træningsdage og ømme muskler – vi kender det alle. Det altså et oplagt crossfit tilbehør til både før eller efter en intens træning. En muskelsalve – alt efter typen, hjælper tit mod muskel ømhed og stivhed. Det skyldes oftest ingredienserne i, der varmer dine muskler op og dermed både mindsker chancer for skader samt din ømhed. Vælger du den rette type, kan du bruge det flere gange dagligt.

Intense varmecreme

Et crossfit tilbehør der specielt er effektiv til konkurrencer, hvor man bare skal være helt klar! Det er en varmecreme med kamfer, som du kan påføre inden træning og så er dine muskler varmet op og klar – grundet kamfer. Det er altså hudvenligt og med vegetabilske og mineralske råvarer.


 • Naturlige produkter
 • God til ømme og stive muskler

 • Indeholder kamfer
 • 250 ml


▶︎ Chalk

I crossfit er chalk et klassisk crossfit tilbehør, som bidrager til en mere intens træning og med tungere løft. Det chalk nemlig gør, er at hjælpe mod sved, så dine hænder ikke glide, når du løfter. Derfor er der også mange, der bruger træningshandsker. Det er altså individuelt, hvad der foretrækkes. Men er du træt af, at dine hænder glider pga. sved og ødelægger det intensiteten på din træning, så er chalk løsningen for dig.

White Gold Chalk Block

Er du ikke så meget til de ovenstående straps, som vi anbefalede tidligere, så prøv chalk! Den giver dig et godt greb fra sit pure grade magnesiumcarbonat og til trods for svedige håndflader, giver det dig et stabilt greb.


 • God størrelse
 • Velkendt mærke

 • Optimal til tunge løft
 • Indhold: Magnesium karbonatCrossfittens historie

Crossfit er faktisk en semi ny træningsform. Dens oprindelse kommer tilbage fra 1980’erne, hvor Greg Glassman som er tidligere springgymnast, startede denne intensive træningsform. Folk kunne hurtigt se, at denne form for træning var ikke bare effektiv, men det gav også resultater. Der gik altså ikke længe, før Greg havde en stabil følgerskare og tilhængere, der dyrkede træningsformen. I 1995 blev Greg Glassman ansvarlig for al den fysiske træning for politiet i Santa Cruz, California. Kort efter åbnede det første CrossFit gym i samme by. Siden der har crossfit vokset sig enormt verdenen over.

Tidligere artikelUgens Inspiration – Jannick Teige (Uge 9)
Næste artikelTrailløb – en sport og en livsstil!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her