Fitness drikkedunk – et musthave i tasken!

0
1568

Besøger du også fitnesscenteret ugentlig? Ja, selv hvis du blot er der engang imellem, så er en fitness drikkedunk et must-have. I løbet af vores træning er det de færreste af os, der ikke sveder. Og jo mere vi sveder, jo mere væske skal der til for at opretholde vores væskebalance. Nok om det! Du kan læse endnu mere om det længere nede, hvis du er interesseret. Vi har fundet 9 fitness drikkedunke, der kan lidt forskelligt. Det gælder både ift. indhold af vand, design, materialer og meget mere.

Se vores udvalgte fitness drikkedunke

Fitness drikkedunk fra Adidas

Trail Vandflaske 750 ml

Denne drikkedunk er designet af Adidas og kommer blandt andet i en iøjnefaldende, flot pink farve, samt mange andre farver.


Fitness drikkedunk i rustfrit stål

Better Bodies 750 ml Fulton Bottle, Pale Pink

Simpel drikkedunk der passer perfekt til Better Bodies træningstøj kollektionen og det giver et veludført sæt sammen. Drikkedunken i rustfrit stål kommer i 4 forskellige farver og indeholder ingen hormonforstyrrende stoffer.


Shaker med stålkugle

Nupo Shaker

En helt simpel shaker med logo på, der tåler opvaskemaskine. Spiral medfølger så du kan shake, det du foretrækker uden at ende med klumper i.


Nike fitness drikkedunk

Nike Hypercharge Chug Drikkedunk 710 ml

Er din hund lidt kræsen og bøvler du tit med, at den ikke vil spise? Og er du træt af at have åbne, ubrugte poser af hundefoder derhjemme? Så prøv med dette populære hundefoder fra Essential. Den har nemlig to af de ingredienser, som oftest er favoritter blandt hunde – nemlig kylling og and.


Isolerende fitness drikkedunk

Smartshake Double Wall 750ml Camo Blue

Denne drikkedunk har fået sit navn efter sit innovative design. Flasken er nemlig lavet med to isolerende vægge, så dine drikkevarer holder temperaturen længere. Produktet er BPA- og DEHP fri og tåler både mikroovn og fryser. Shakeren kommer i flere farver.


Fitness drikkedunk med superheltelogo

Perfect Shaker Justice League 800ml

Denne drikkedunk med Justice League er lavet i et 100% PBA-frit materiale og tåler opvaskemaskine. Shakeren har en stay open flip cap og skruelåg. Flasken kommer med forskellige logoer.


Stor Nike fitness drikkedunk

Nike Fuel Jug 64OZ Drikkedunk 1,9 L

Denne fitness drikkedunk fra Nike kan indeholde hele 1,9 L. Du slipper altså for konstant at fylde din drikkedunk under din træning, hvis du anskaffer dig denne.


Vigtigheden af en fitness drikkedunk

Vigtigheden af en fitness drikkedunk under træningen, må ikke blive undervurderet. Det er nemlig ekstremt vigtigt, at du under en træning, hvor du sveder eller får pulsen op, får rigeligt med væske. Udover klassikeren hvor man bliver utilpas, hvis du bliver dehydreret, så har manglende væske også en effekt på din præstation, når du træner. Med en fitness drikkedunk med dig enten i fitnesscenteret, hjemmetræningen eller din løbetur, kan du holde din ydelsesevne til max hele vejen. Undersøgelser viser nemlig, at blot et par procent væsketab kan forringe din evne, samt få din puls til at stige ved en øvelse, hvor du normalt ville ligge lavere.

Tag din fitness drikkedunk med dig overalt

Ved altid at have din fitness drikkedunk med dig i løbet af dagen, hvad end det er i tasken, på skrivebordet eller i bilen, kan du i løbet af dagen forblive hydreret og mindet om at drikke hele tiden. Nogle laver endda den regel med sig selv, at de skal drikke deres fitness drikkedunk 2 gange dagligt. Det vil sige, at de drikker først en hel flaske i løbet af de første par timer af dagen og så over middag engang fylder de den op 2. gang. På den måde kan du holde styr på, hvor meget du drikker og derved sørge for, at du får nok.

Gør det til en vane

Hvad end det er din fitness drikkedunk, som du tager med på farten, eller du laver en regel med dig selv om, at du skal drikke x antal glas vand om dagen – så gør det. Mange glemmer det i løbet af dagen, fordi vi indtager så meget kaffe, sodavand og andet vi nemt kunne erstatte med vand. Det handler om at gøre det til en vanesag for dig, så sæt en påmindelse et par gange om dagen, eller hent en app ned, der kan hjælpe dig på vej.

Når du først har fået gjort det til en vane og en del af din hverdag, så vil det komme helt naturligt, at du tager en sip her og der af din fitness drikkedunk i løbet af dagen. Men indtil det falder dig naturligt, så bliv ved med at prøve at gøre det til en vane. Vand og en hydreret krop kan meget mere både mentalt og fysisk, end man lige tror!

Drik inden du bliver tørstig

Der er mange, som først drikker, når de er tørstige. Umiddelbart giver det måske mening, at man ikke drikker før, man føler tørsten trænge sig på. Men når vi føler os tørstige, er det, fordi at vores kroppe allerede mangler væske. Vi er derfor på det tidspunkt allerede i mere eller mindre grad påvirket af vores dehydrering. Endnu en grund til at gøre det til en vane at drikke vand løbende igennem dagen – så undgår du det øjeblik!

Har du prøvet alt?

Har du prøve alt, men det der vand siger dig bare intet! Det er nærmest en kamp bare at få et enkelt glas ned. I følge Herlev Hospital kan du drikke andet, som du godt kan lide. Det skal dog understreges, at vand er det allerbedste og at alkohol absolut ikke tæller. Men måske du nyder at drikke te i løbet af dagen, eller du er til saftevand blandet op med vand – så er det på alle måder bedre end ingenting, så længe du får lidt væske. Så gør en indsats, drik det vand du skal og du vil næsten med garanti kunne mærke nogle forbedringer på dig selv – enten mentalt eller fysisk. Det er hvert fald på ingen måde skadeligt, så du kan lige så godt give det et forsøg og gøre derved gøre din krop stærkere.

Sådan har vi valgt fitness drikkedunke

Hvis du elsker træning og dyrker det, hvad end det er på hyggeplan eller mere seriøst, så ved du, at der er én ting (udover dine høretelefoner), så man bare ikke vil glemme. Det er din fitness drikkedunk! Den er fast inventar i tasken og under træningen.

Fitnessverdenen er en verden, hvor der er mange fristelser i forhold til produkter såsom tøj, træningsudstyr og meget andet, som kan være med til at gøre din træning endnu sjovere.

Men et sted hvor du altså ikke må gå på kompromis, er med din fitness drikkedunk. Vi anbefaler derfor, alt efter hvem du er, at du køber en, som du synes enten er flot, sjov eller som motiverer dig. Selvom at en fitness drikkedunk er lidt af en nødvendighed, så må det stadig gerne være en, som udstråler hvem du er, og som du synes er fed at have fremme, når du er nede at træne.

Vi har i nedenstående afsnit fundet en masse lækre fitness drikkedunke til dig. Der er lidt for enhver smag ift. farver, designs og hvad de kan. Det er de primære kriterier, som vi er gået efter i udvælgelsen. Vi er alle meget forskellige og det afspejler sig oftest i vores valg af udstyr. Scroll derfor ned og se om der er en fitness drikkedunk, som du kan bruge dagen lang, så du forbliver hydreret.

Tidligere artikelCROSSFIT WOD: “CHELSEA”
Næste artikelMundbind til træning – måske den nye realitet!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her