Løbeshorts til dame – lad komforten være i top!

0
633

Løbeshorts til damer er komfortable og noget af det skønnest at have på, når træningen står på løb. Det gælder specielt, hvis sommervarmen har ramt Danmark eller hvis du skal løbe i fitness eller måske du er en tur nede i Syden på ferie. Men – løbeshorts til damer er kun komfortable, hvis du får et perfekt match, der sidder som de skal. De skal hverken rutsje op eller ned, imens du er i gang – for ja, det kan virkelig ødelægge en god løbetur. Så skal de sidde til, så de passer din pasform og så skal de være i en stil, du synes, passer til dig. Vi har gjort vores forsøg på at finde lidt favoritter til dig! Vi har valgt ud fra nogle af de brands, som vi foretrækker og så har vi valgt efter et bredt udvalg i farver og størrelser.

Vores 5 favorit løbeshorts til damer

Adidas Squad 21 Træningsshorts dame

Her får du et par klassiske løbeshorts til damer. Disse sidder dejlig løst og med en pasform, der vil passe de fleste. De er ideelle til sportsgrene, hvor der er en del løb i, som f.eks; fodbold, håndbold og lignende. Shortsene er bløde, åndbare og kan fås i 2 forskellige farver.


Nike Pro 3″ Shorts

Nike Pro shorts kan bruges som almindelig løbeshorts eller som baselayer under et par almindelige. De er med Dri-Fit, så de holder dig tør under hele træningen og dermed sørger for, at du er komfortabel. Den har en bred kant med elastik, som sørger for en optimal pasform under hele træningen. Du kan få disse løbeshorts til damer i sort og hvid samt forskellige størrelser.


Nike Pro 365

Et par helt klassiske og enkle løbeshorts til dame fra Nike, som du kan bruge til både løb og træning af forskellige former. Disse har en høj talje, som giver dig en smuk pasform og samtidig sidder komfortabelt under hele træningen. Materialet er desuden svedtransporterende og åndbart. Du kan få shortsene i forskellige farver og størrelser, så det passer lige netop dig.


Fusion. C3+ løbeshorts til dame

Et par lækre løbeshorts til damer som er med en længere længde end tidligere vist. Disse går ned til lige før knæet og giver derfor en dejlig pasform til dig, der ikke ønskede at lårene skal røre hinanden under løb. Du kan finde dem i flere størrelser.


Under Armour HeatGear Shorts til damer

Disse lækre løbeshorts til dame fra Under Armour kan bruges både som et par shorts for sig, eller du kan bruge det som et lag under dine andre løbebukser. De kan desuden også bruges til både løb, træning og sport – lige hvad du ønsker. De er lette, åndbar og svedtransporterende – og så er materialet utrolig stretchbar. Det bliver næsten ikke mere komfortabelt. Du kan få disse shorts i forskellige størrelser og farver.


Løbeshorts til dame vs. Løbeshorts til mænd? 

Der er væsentlig forskel på løbeshorts til damer vs til mænd. Det er selvfølgelig helt op til dig, hvad du synes, er det mest behagelige. Men vi vil alligevel lige understrege forskellene, så du er forberedt online. Det kan være, at du online finder et par løbeshorts, som ligner de rareste shorts – men det er til mænd. Du tager chancen, for du synes, at det ligner, de er ens. De ankommer og de sidder slet ikke, som du havde forventet. Det undgår du, hvis du læser med her. 

Pasform 

Da mænd og kvinder er forskellige fysiologisk, så er det klart, at der også er en forskel at finde i pasformen på dine bukser. Derfor vil pasformen være anderledes og for damer vs. mænd. Det skyldes i bund og grund, at kvindens krop er anderledes end mændenes. Så allerede der, vil du kunne mærke forskel, hvis du som kvinde tager et par bukser til mand på. 

Længde

Længden kan også variere, da mænds fysiologi gør, at de generelt bare er højere end kvinder. Det gør, at der er en forskel på de forskellige størrelser, når du køber løbeshorts til damer vs til mænd. Kvinders vil derfor føles kortere på mænd og omvendt på mænd. Løbeshorts til dame er (som udgangspunkt) lavet efter generelle standarder, når det kommer til højde og drøjde på kvinder.

Syninger

Igen, igen, så handler det om de fysiologiske forskelle. Kvinder er anderledes end mænd og derfor vil syningerne også sidde anderledes. Ved at vælge løbeshorts til damer sidder syningerne anderledes, end hvis du havde til mænd. Så syningerne er altså lavet til at passe den kvindelig krop. 

Det skal du se efter, når du køber løbeshorts til damer

Når tiden er inde til, at de nye løbeshorts til sæsonen skal bestilles – eller måske de gamle bare trænger til en opgradering. Men der er nogle små huskeregler, du kan tænke over, når du køber dit næste par. På den måde får du mest ud af dem, når du tager dem i brug. 

Størrelsen 

Størrelsen er alfa omega, når det kommer til valg af de perfekte løbeshorts til damer. Sidder de for stramt – så er det ubehageligt og det er ikke kun om maven, det kan være træls. Er de for stramme om dine lår, så skaber det ekstra ubehag og sommetider ruller de op under løb. De fleste kvinder har vidst prøvet det en gang eller to. Så sørg for en god størrelser, der sidder til, men der kan stadig komme ind 2-3 fingre ned mellem buksekant og hud. Og ellers så er det jo bare en præference sag, hvordan man ønsker de skal sidde. Det kan også have en betydning, hvordan de skal sidde, alt efter hvad de skal bruges til. 

Er der lommer?

Er der noget, vi elsker – så er det lommer! Det gælder på alt. Vi kvinder elsker kjoler, bukser, trøje – det hele med lommer. Så elsker du lommer og vil gerne have løbeshorts til damer med lomme, så dobbelttjek  – inden du trykker bestil. For det er ikke alle løbeshorts til dame, der har lommer som en selvfølge. 

Farven

Den her er ret meget til højrebenet. Du skal selvfølgelig vælge den farve, som du gerne vil træne i. De fleste løbeshorts på markedet er dog sort og neutrale.

Hvad de skal bruges til

Det kan være en vigtig faktor i valg af de perfekte løbeshorts til dame. Skal de bruges til styrketræning i fitnesscentret, til at rende rundt i derhjemme eller er det rent faktisk til decideret løb? Ligegyldig grunden, så ændrer vores præferencer sig alt efter vores behov. 

Tidligere artikelUgens Inspiration – Louisa Bak (Uge 46)
Næste artikelUgens Inspiration – Malene (Uge 47)

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her