Pull up bar til dør – de 7 bedste til dig!

0
1581

Skal du have tilføjet en pull up bar til din dør og opgradere træningen derhjemme? Så har vi her fundet løsningen og det helt rette til dig! Vi har nemlig samlet et udvalg, fra nogle af de bedste forhandlere, af pull up bars, som kan monteres til din dør.

TESTVINDER

Iron Gym Extreme Pull Up Bar

Pull up baren der lever op til alle forventninger. Kan hænges op og tages ned på ingen tid – og så efterlader den ingen mærker!

Det er en super nem og effektiv måde at få en fed træning derhjemme og samtidig blive for vild til de klassiske pull ups, som du længe har drømt om.

Derfor har vi som sagt fundet nogle af de bedste til dig, som kan klare forskellige brugervægte, forskellige størrelses dørkamme og som har håndtag, der passer til lige netop dig og hvad du foretrækker.

Så scroll lidt ned og find lige netop den pull up bar til din dør, som du længe har ønsket dig!

7 af de bedste pull up bar til din dør

Iron Gym Extreme Pull Up Bar

Den perfekte pull up bar til dig, der ønsker at træne hjemme på samme vilkår som i fitnesscenteret. Men bare rolig – den er stadig nem at hænge op! Det kræver ingen skruer og du slipper derfor at lave permanente huller i din dør. Du kan altså sætte den på på ingen tid og fjerne den på ingen tid igen, når der skal være rent og rydeligt. Den har en max belastning på 100 kg.

cPro9 Pull Up Bar

Denne pull up bar til dør har 5 forskellige muligheder for hånd-indstillinger, så du kan variere din træning på bedste vis og gøre din træning så komfortabel som muligt. Den er let at samle og ellers medfølger der en brugsanvisning, som gør det let for dig. Den ridser heller ej din dør, da der er påsat mosgummi, som skåner. Pull up baren måler 103 cm og så har den en brugervægt på 120 kg

Abilica DoorGym Advance

En pull up bar som både kan sættes i dørkarmen, men også bruges på gulvet. Det giver dig altså et træningsredskab med masser af muligheder for forskellige øvelser og variation. Håndtagene er af gummi og giver dig god komfort under din træning. Den passer til døråbninger fra 73 cm og op til 90 cm og med en dør tykkelse på 10-15 cm. Maks brugervægt er på 100 kg.

cPro9 Pull Up bar

Et stykke træningsredskab med målene 94,3 x 31,5 x 23,5 cm. Den passer altså de de fleste døre, så længde åbningen er mellem 47 og 87 cm. Den nem at sætte op og så er alle håndstillinger monteret med mosgummi, så det giver dig maksimal komfort. Den maksimale brugervægt er på 113 kg.

FitWood Trollveggen Dørribbe 

Denne er robust og kan godt tåle lidt vægt. Den har nemlig en brugervægt på op til 130 kg og så passer den til de fleste døråbninger, da det kan tilpasses vægtykkelsen alt efter behov. Begge ender er dækket med naturlige gummipuder, for at du undgår ridser.

Denne pull up bar til dør er 100 cm lang og har en diameter på 28 cm. Udover det, har den et clean look og er fremstillet af sortmalet birketræ og rustfrit stål.

Titan Life Door Gym

En pull up bar til din dør, som passer til døre med målene 60 til 80 cm i bredde og en karmtykkelse på 11 til 19 cm og en maks. brugervægt på 95 kg. Den er ret ligetil og super nem at montere. Baren har en samlet størrelse på 93 x 39 x 16 cm.

Abilica DoorGym

Det bliver ikke nemmere. Sæt den i dørkarmen og få trænet dine pull ups eller brug den på gulvet og lav mavebøjninger. Denne passer til døråbninger på op til 90 cm og en vægtykkelse på 10-15 cm og med en maks. brugervægt på 100 kg.


Tilfør din træning lidt ekstra

Vil du gerne spice din pull up træning lidt op, når du træner derhjemme med din pull up bar til dør, eller har du måske brug for lidt ekstra hjælp til at komme helt op, så har vi i nedenstående afsnit fundet lidt frem, som der enten kan hjælpe dig på vej eller udfordre dig – alt efter hvad du har brug for.

▶︎ SkIz Vægtvest Pro 

En vægt til at udfordre dine klassiske pull up øvelser derhjemme. Påfør dig denne vægt og juster vægten fra 0,5 kg og op til 9 kg ved at tilføje blokke løbende, som du bliver stærkere. Vesten passer alle og lukkes blot i via velcroen. Udovet det, sidder den ret godt og komfortabelt under din træning – den er altså på ingen måde til gene. 

DKK 1.299,00


▶︎ cPro9 Vægtvest og Ankelvægte

Dette tilbud har både en vægtvest eller ankelvægte, som gør, at din træning kan udfordres. Vesten er af lækker og høj kvalitet, og du kan ved hver vægtklods tilføje 900 gram. Der medfølger i alt 30 kg vægtklodser. Udover det, har vægten et ret cool look og kan selvfølgelig bruges til alle former for træning. Ankelvægtene kan gå fra 200 g og op til 3 kg. De passer til ovenstående vest og kan nemt kombineres under din træning.

DKK 2.999,00


▶︎ Abilica Vægtvest 3 kg

En lille og simpel vægtvest som har en vægt på 3 kg. To af 0,5 kg poserne kan fjernes, hvis du ønsker en lettere vægt under træningen. Udover det, kan du justere vesten med to spænder – så du får et perfekt fit og så har den reflekser! Brug den under din pull up træningen, når du er ude at løbe eller på din daglige powerwalk.

DKK 449,00


▶︎ Tunturi Power Band Medium

Brug denne som hjælp under din pull ups. Bind den om din pull up bar til dør, og få hjælp til at løfte noget af din vægt på den måde. Det er et godt værktøj i begyndelsen, hvor der synes lang vej til en pull up af egen styrke. Udover det, kan du også bruge elastikken til mange andre øvelser på gulvet, så du kan variere din træning. Denne er en medium og har en længde på 104 cm og en bredde på 2,9 cm og så kan den give dig mellem 10 og 35 kg modstand.

DKK 165,00


▶︎ Tunturi Power Band Let

Denne er magen til ovenstående, men er blot versionen “Let”. Den måler også 104 cm, men er i stedet 2,2 cm bred og så giver den en modstand på mellem 5 og 20 kg. Det kan altså hjælpe dig lidt på vej og vil fungere som en fin overgang fra medium båndet til den lette, som du bliver stærkere.

DKK 125,00


▶︎ BM Chalk Block

Lidt kalk kan sommetider være en hjælp, når det kommer til svedende hænder og håndtag. Påfør dig dette, inden du tager fat og få et fast greb, og undgå at skulle stoppe undervejs pga. at dine hænder glider. BM chalk blokken er lavet af pure grade magnesium – som siges at være i toppen af kalk, der findes.

DKK 20,00


Hvad er en pull up bar til dør?

En pull up bar til din dør er stadig en pull up bar. Forskellen og hvorfor vi kalder den til døren, er blot, at den er beregnet til at hænge i din dør. Den helt store forskel ligger i, hvordan man hænger den op. En pull up bar til dør er oftest blot uden den helt store montering og er et træningsredskab, der kan hænges op og tages ned efter endt brug. Modsat en pull up bar til væggen som kræver væsentligt mere både i forhold til monteringen, men også fordi at den forbliver der efterfølgende. Den kan altså ikke bare tages op og ned, som det lyster og passer med din træning – den hænger der permanent. Men en pull up bar er også oftest kaldet en chin up bar. Den hænger i en vis højde, så du primært ender med at træne dine arme og overkrop. Det altså et genialt træningsredskab, som ikke fylder meget, men alligevel hjælper dig med at træne store dele af din krop.

Hvad kan en pull up dør til døren modsat en til væggen?

Monterings-teknikken og stedet de bliver monteret, er de væsentligste. En pull up bar til væggen kan oftest bruges til flere øvelser, da den f.eks. også kan bruges til dips, da den er placeret anderledes. En pull up bar til dør er primært til øvelser, hvor der bliver løftet op og f.eks. ikke dips, som vil kræve en del plads op mod loftet for at kunne. Udover det, er den væsentligste forskel, som nævnt tidligere, måden den bliver monteret. En pull up bar til dør kan monteres let og nemt – og altså også tages ned igen – let og nemt. Det kan man ikke lige sådan med en pull up bar til væggen. Men det har selvfølgelig også en fordel, og gør altså, at den kan holde til meget mere i forhold til vægt og styrke. Så forskellen her er at finde ved den maksimale brugervægt, som er væsentligt højere ved en pull up bar til væg. Men det skal dog nævnes, at en pull up bar til dør oftest har en maksimal vægt på omkring 130 kg.

Dette skal du være opmærksom på, når du køber en pull up bar til din dør

Tjek hvad der medfølger

Nemlig – det er en god ide altid at tjekke, hvad indhold der medfølger og om du selv skal anskaffe noget. Det kan være, at der er nogle skruer eller værktøj, som ikke medfølger, men som er en nødvendighed, for at du kan sætte det op. Det er så irriterende, når man modtager noget og man bare er klar til at bruge det, og så mangler der noget, som gør, at du ikke kan sætte det op. Så undgå det og dobbelttjek, hvad der medfølger. Så er du klar til at træne sekundet den ankommer og til at sætte den op.

Tjek størrelsen

Da disse pull up bar er til døren, er der altså nogle mål, som det skal tilpasses. Den må ikke være for bred, for så kan den pludselig ikke hænges op. Den skal altså passe til nogle mål. Så find målebåndet frem og mål din dørkarm og sammenlign så med målene på din pull up bar til dør. Der vil du med garanti kunne finde nogle mål, som f.eks. hvad bredde din dørkarm skal have, for at lige netop denne model passer.

Tjek max brugervægt

Det sidste, men stadig en super relevant information, som du behøver at vide, er angående den maksimale brugervægt. Mange af pull up bar til dør har en mindre maksimum brugervægt end f.eks. en pull up bar til væggen. De kan oftest have belastning helt op til 200 kg +, hvor en pull up bar til dør blot er på maks 130 kg. Så vær opmærksom på dette og vær sikker på, at din pull up bar til døren kan holde til lige netop din vægt.

Se også vores artikel om håndvægte eller træningsudstyr til hjemmet.

Tidligere artikelUgens Inspiration – Carina Pløen (Uge 12)
Næste artikelYogataske – gør turen til træning nemmere!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her