Sådan finder du helt rette motionsform

0
540

Motion er noget, som vi alle skal have for at holde kroppen sund og rask hele livet igennem, men selvom alt motion er sund for kroppen, så er det ikke helt lige meget, hvilken motionsform man vælger. Det skal nemlig gerne være en sjov og spændende motionsform, som man evt. kan dyrke sammen med andre, idet fællesskabet og det sjove aspekt gør det meget lettere at komme afsted til træning flere gange om ugen.

Heldigvis er der tonsvis af motionsformer at vælge imellem, hvis man ikke er klar over, hvilken der passer bedst til de behov, man har, og det er bare med at prøve en masse forskellige motionsformer af for at blive klogere på dem og én selv.

Vælg en ny og alternativ motionsform

Når man har masser af motivation til at komme i gang med en ny motionsform, så handler det om at komme afsted og prøve noget forskelligt – og hvis det ikke skal være noget, som alle vennerne allerede har begivet sig ud i, så kan man med fordel vælge en ny og alternativ motionsform. Der opstår hele tiden nye retninger og sportsgrene indenfor motionens verden, og de nye retninger kan være både sjove og spændende at udforske på egen krop.

Der er masser af nye motionsformer at vælge imellem i dagens Danmark, og dermed er der rig mulighed for at prøve noget forskelligt, indtil man lander på den helt rette hylde. Det handler bare om at komme ud i den lokale forening eller klub og prøve alt fra klatring til poledance eller noget helt tredje, som er opstået undervejs. Det kan også være, at jumping fitness eller yoga er lige dig, og ved at prøve noget forskelligt finder man ind i forskellige fællesskaber og ind i sig selv på samme tid – det er aldrig spild af tid at prøve noget nyt og alternativt.

Vær åben og tag afsted med vennerne

Hvis man ikke er så tryg ved at kaste sig ud i en ny motionsform på egen hånd, så er det altid en god idé at tage vennerne med på råd. De har med garanti en masse gode idéer til, hvad man kan starte til, og i mange tilfælde kan man gøre det til et fælles projekt at udforske en ny motionsform. Det er som regel lidt nemmere at komme i gang med og holde fast i motionen, hvis man har vennerne med som fysisk og moralsk støtte, og så længe man har et åbent sind og kan se muligheder, så er der ikke den motionsform, der ikke er sjov og spændende i selskab med ens gode venner.

Det kan også være, at vennerne ikke er til megen hjælp på motionsfronten, men så handler det om at tage familien med på råd i stedet. Det kan være rigtig sjovt at starte til en ny form for sport eller motionsform som familie, og det giver en anden form for kvalitetstid, end man er vant til.

Hvis man gerne vil trække familien i den rigtige retning, så kan en træningstime i et padelcenter eller noget helt andet være en god idé til årets adventsgave. Der er masser af muligheder for gavekort og andet, der kan bruges til at udforske en ny motionsform, og juletiden er oplagt til at tage første skridt på vejen mod mere motion i hverdagen.

Tidligere artikelUgens Inspiration – Louise (Uge 45)
Næste artikelSådan opnår du en bedre nattesøvn

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her