Træningselastik med håndtag til alle niveauer!

0
1111

En træningselastik med håndtag er perfekt til dig, der gerne vil have en fuldendt workout derhjemme og som ikke vil gå på kompromis med øvelserne – og det er nemlig rigtigt, det behøver du ikke med en træningselastik. Håndtagene er bare et ekstra plus for en god træning! Så vi har gjort det nemt for dig her og fundet et hav af forskellige træningselastikker med håndtag og i de forskellige niveauer – let, mellem og hård eller light, medium or heavy, som det også bliver kaldt.

Men vi har sørget for, at du kan vælge mellem lige netop de niveauer, som du ønsker og med et design og materiale, der falder i lige netop din smag. Så sørg for, at du har styr på dit niveau og hvor stærk du er og så scroller du blot ned til det niveau, der passer dig og vælger den, der passer til dig!

11 Udvalgte træningselastikker med håndtag

NIVEAU: LET

▶︎ cPro9 Exertube Deluxe

Denne er ekstra let og derfor optimal til nybegynderen eller dig der er i gang med genoptræningen. Den har en længde på 120 cm og håndtagene måler hver især 11,9 cm. Og så vejer den altså kun 96 gram, så du kan have den med dig overalt!

DKK 130,00

▶︎ cPro9 Exertube Niveau 1

Denne er magen til ovenstående, men en grad hårdere. Den hører stadig til det lette niveau, men er en tand sværere end deluxen. Brug den til at træne hele kroppen og ha’ den med dig overalt! Den har en længde på 120 cm, håndtag der måler 11,9 cm og så vejer den 96 gram.

DKK 109,00

▶︎ cPro9 Latex Exertube Deluxe

En træningselastik med håndtag og som er lavet af latex, er bedre for din hud ift. almindelig gummi. Latex er også det, som man kalder naturgummi. Denne træningselastik er lavet med henblik på, at det skal være behageligt for dig at træne med det. Den måler 120 cm, har håndtag med en længde på 11,9 cm og så vejer den sølle 96 gram.

DKK 279,00

NIVEAU: MEDIUM

▶︎ cPro9 Exertube Deluxe

Træningselastik af niveau 2. Perfekt til dig der har trænet før og nu trænger til en opgradering og mere modstand. Elastikken har en diameter på 11,5 cm, en længde på 120 cm og så vejer den 116 grader. Materialet på håndtagene er af mosgummi, så det føles behageligt for dig under træningen. På denne elastik er der en polstring hele vejen rundt, som gør det mere behageligt og skånsomt for dig.

DKK 170,00

▶︎ Reebok Resistance Tube Delta

Reeboks træningselastik med håndtag er lavet og fremstillet af 100% naturgummi. Modsat mange andre træningselastikker er denne justerbar og der er altså mulighed for at indstille længden. Den har en maks længde på 147 cm, håndtag der måler 13 cm og en vægt på 230 gram. Perfekt til hjemmetræning! Desuden har den et rigtig cool design.

DKK 179,00

▶︎ Exertube Medium

Helt klassisk træningselastik i blå, som har en længde på 115 cm og som du nemt kan have med dig på farten. Suppler din træning derhjemme med en træningselastik med håndtag, og gør træningen lige til ved at have det liggende klar – så du kan komme i gang, lige når lysten melder sin ankomst.

DKK 149,00

NIVEAU: Hård

▶︎ Reebok Resistance Tube Delta

Justerbar træningselastik med hånd som har en maks længde på 147 cm, men som kan justeres mindre, hvis det ønskes og alt efter, hvad der foretrækkes til træningen. Håndtagene måler hver 13 cm og er af gummi – maksimal komfort for dig. Den vejer desuden kun 230 gram, så den kan tages med på tur – hvis du ønsker det.

DKK 199,00

▶︎ cPro9 Exertube Deluxe

Træningselastik med håndtag og polstring der sørger for maksimal komfort for dig. Materialet gør det mere behageligt og skånsomt for dig. I forhold til vægten er den rigtig let, ift. at det er sværhedsgrad hård – den vejer faktisk kun 128 gram og giver dig altså rig mulighed for at tage den med dig over alt. Få en i latex lige her.

DKK 190,00

▶︎ Aserve Bodytraine

En justerbar håndtræner som har en modstand på 10 kg og op til 40 kg. Den er nem at bruge og som du bliver stærkere, skruer du blot på knappen forest og så indstilles den. Et ideelt værktøj til træning af håndled, underarm og fingre.

DKK 99,00

Hvorfor skal jeg købe en træningselastik med håndtag?

En træningselastik med hånd er ideel til dig, der gerne vil kunne træne, lige hvor du er. Den fylder nærmest intet og den kan altså pakkes væk lige efter brug – og så ser der stadig ryddeligt ud. Endnu mere fedt er, at du kan tage den med dig overalt! Tag den med på ferie, hvis du gerne vil fortsætte din træning. Eller tag den med over til din veninde, så I kan lave en fælles workout. Eller for de helt hardcore, der tager den med på løbeturen og træner lidt undervejs. Der er altså uendelige muligheder for dig og din træning, når du har en træningselastik med håndtag lige ved hånden. Men endnu en fordel med en træningselastik med håndtag er, at du faktisk kan træne hele din krop med den – uden at skulle købe eller have stuen fyldt med vægte. De koster for det første en del mere end en træningselastik med håndtag, de fylder mere og så er det mere bøvlet at rydde frem og tilbage, når du har brug for det.
Allersidst, så er håndtaget bare genialt. Vi har vidst alle prøvet at træne med en elastik uden håndtag og så er den ene ende ved en fejl, sluppet ud af din hånd. Alt efter hvad øvelser du er i gang med, så kan det gøre utrolig ondt. Med en træningselastik med håndtag undgår du dette problem, da du decideret har et håndtag, du kan holde i.

Er en træningselastik god for kroppen?

Ligesom al træning – så er det godt for din krop, hvis det bliver gjort rigtigt. Men en træningselastik med håndtag gør, at du konstant har modstand og dermed er nødt til at spænde i flere muskelgrupper ad gangen. Grundet den kontante modstand, er det næsten umuligt at lave en eneste øvelse, uden at du spænder op i maven. Det altså en hård træning! Modsat når du træner ved maskiner i fitnesscenteret, så er der en lille pause efter hvert tag. Det er der ikke med en træningselastik med håndtag. Her er dine muskler i konstant modstand og det bidrager altså til en ekstra intens træning, da du netop ikke får den lille pause imellem reps.

Hvilken træningselastik passer til mig?

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der findes forskellige størrelser til din træningselastik med håndtag. Oftest er det ret ligetil og niveauerne hedder; Let, medium eller hård. Så er du helt ny i det og har ikke trænet meget før, kan det være en god ide med en træningselastik med håndtag, der ikke er alt for stram og ikke har for meget modstand. Det kan gøre træningen umulig og i stedet ende med at give dig skader. Så start let ud og træn indtil det bliver for let. Efterfølgende kan du opgradere til en højere modstand og altså gøre din træning hårdere.

Fordele ved træning med træningselastik med håndtag og uden

  • Det giver dig mulighed for at træne hele din krop på én gang. Du behøver heller ikke have fat i tunge vægte og alt muligt ekstraudstyr for at fuldføre en full-body workout. Du kan nøjes med blot din træningselastik.
  • Dette er lidt mere generelt – men når vi holder os aktive, så hjælper det til at minimere skader og samtidig styrke dine muskler og led. Så trænet det du kan nå. Træn i 10 min, 15 min eller 30 min – bare du er i gang og får bevæget dig, så vil din krop takke dig med tiden.
  • Træn lige hvor du vil! Som sagt tidligere kan du tage den med dig, lige hvor du gerne vil træne. På løbeturen hjem til en ven eller veninde, på ferie – alle muligheder er åbne med en træningselastik med håndtag.
  • Vi kommer heller ikke uden om prisen. I forhold til at det er et træningsredskab, der kan træne hele din krop og som du nemt kan bruge derhjemme til at træne alle muskelgrupper med – så er det faktisk en lille investering i din styrke og sundhed.
  • Alle kan finde ud at bruge dem og der findes et hav af træningsøvelser, som er lavet decideret med henblik på at træne med en træningselastik med håndtag. Udover det, vil du også altid finde 3 styrker af båndet, så der er noget for ethvert niveau og din egen udvikling.

Foretrækker du en god hjemmetræning, bør du læse vores artikel om træningsudstyr til hjemmet.

Tidligere artikelStand up paddleboard – Vores 8 top valg!
Næste artikelUgens Inspiration – Max (Uge 15)

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her