Træningstøj til gravide – gør træningen mere komfortabel!

0
901

Træningstøj til gravide er essentielt for dig, der er gravid. For er der en ting, vi vægter højt, så er det komfort – og specielt når det er i forbindelse med vores træning. Derfor har vi gjort det nemt for dig, der er gravid og leder specifikt efter træningstøj til gravide. Vi har fundet primært tights og træningstrøjer – så du kan matche et helt sæt blandt dine favorit brands. 

Vi har valgt fra nogle af de store brands, da det oftest er favoritterne, når det kommer til udvalg af størrelser og designs – og så ved vi, at kvaliteten er i top. Så læn dig tilbage og scroll ned til din favorit. 

Mamalicious Mlfit Active Maternity Tights

Mamalicious Mlfit Active Maternity Tights

Disse er en favorit blandt mange, når det kommer til træningstøj til gravide. Disse tights får top anmeldelser. Det skyldes blandt andet, materialet som er dejligt blødt og at det er seamless. Der er altså intet, der irriterer, når du har dem på. De sidder som de skal! De kan desuden vaskes ved 30 grader og findes i forskellige størrelser.


Reebok Lux Maternity 

Reebok Lux Maternity 

Er du på udkig efter et træningstøj til gravide, som er pænt og støtter de helt rette steder? Disse tights fra Reebok er med high stretch taljebælte, så de føles skønne og samtidig får du den helt korrekte støtte, som du har brug. Materialet er blødt og føles skønt på hunde og så har du mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af størrelser, så du får et perfekt match. 


Adidas Aeroready Designed 2 move

Adidas Aeroready Designed 2 move

En lækker trøje til gravide under træningen. Det er dejligt blødt og materialet er ventilerende, som er fugtabsorberende, så du ikke bliver kold efter eller under en træning. Den har en høj halsudskæring og er med bryderryg, Den findes i forskellige størrelser og farver. 


Adidas Training Maternity Designed to move

Adidas Training Maternity Designed to move

Klassiske tights fra Adidas men lavet til gravide. De har masser af elastik og en høj talje, som gør det behageligt for dig at have dem på i løbet af dagen. De er af åndbart letvægtsstof og fugtabsorberende, så du ikke bliver kold efter en træning. Kan fås i størrelser fra 2XS til 2XL. 


Reebok Womens Maternity Tank Top Black

Reebok Womens Maternity Tank Top Black

En anderledes træningstrøje til gravide for denne er i ribmateriale. Men det giver en yderst høj komfort og føles fantastisk på huden – samtidig med at den støtter din mave. Materialet er stadig svedabsorberende og sørger altså for, at du holder dig tør under hele træningen. Trøjen er desuden super strækbar. Du kan få den i forskellige størrelser. 


Hvem er træningstøj til gravide for?

Som navnet selvfølgelig giver væk rimelig tydeligt, så er træningstøj til gravide. Men er det for dig, der er 3 måneder henne? Eller passer det først, når man er 5 måneder henne? Her er der ingen regler! Når dine egne træningsbukser begynder at stramme, så er det tid til at opgradere til træningstøj til gravide. Det er meget forskelligt fra kvinde til kvinde, hvordan hendes krop reagerer og hvornår hun har brug for træningstøj til gravide. Så vores råd til dig er, at du ikke bør sammenligne din graviditet eller størrelse med andre. Når du føler, at det er tid, så opgraderer du klædeskabet.

Hvad skal jeg se efter, når jeg køber træningstøj til gravide?

Der er flere ting, du kan se efter, når jagten går på nyt træningstøj til gravid. For ja, lad os bare være ærlige. Graviditeter kan være hårde og det er ikke altid en dans på røde roser – hvert fald ikke ift. at være komfortabel. Så derfor bør du finde træningstøj til gravide, der yder en høj komfort, så det gør hverdagen, om ikke mindste træningen, nemmere. Derfor giver vi dig et par råd med på vejen, så du kan sikre dig selv, at du får de mest komfortable bukser muligt.

Materiale

Materiale er alfa omega. Du kender det sikkert i forvejen, fra når du har købt træningstøj, mens du ikke var gravid. Noget materiale er bare som smurt på huden, hvor andre skal der trækkes og hives lidt, før de sidder helt som de skal. Så se på dine favorit træningsbukser, hvad materiale de er af og find så træningstøj til gravide, der matcher det.

Størrelse

Find en størrelse, der passer dig. Det lyder selvfølgelig helt logisk, men det er sommetider nemmere sagt end gjort. Et par for stramme tights er et no-go og specielt når du er gravid. Det er ikke til at holde ud og du vil højt sandsynligt ende med at gemme dem laaaangt væk i skabet efterfølgende og så var det spildte penge. Et par for løse tights til gravide er til enhver tid mere behageligt – men det bliver trættende, når du hele tiden skal trække op i din bukser. Så den perfekte mellemting er drømmen. Et par der hedder løst nok, men som stadig sidder tæt nok, så du kan mærke støtten om din mave. For det er en af de ting, som træningstøj til gravide skal kunne.

Bred kant med støtte

Ovenstående tager os videre til denne! Sørg for en bred kant med god støtte, så du kan mærke, at din mave bliver støttet. Jo bredere kant med elastik = mere og bedre støtte for dig og din mave. Og det er helt klart en fordel under træningen, som i forvejen er hård. Med træningstøj til gravide som bare sidder som en drøm, så har du også et outfit til dagene derhjemme 😉

Tidligere artikelUgens Inspiration – Nicolai (Uge 5)
Næste artikelUgens Inspiration – Nanna (Uge 6)

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her