Lidt om dig

Camilla, 31 år, Kolding, arbejder som pædagog/klubmedarb i fritidsklub. Fritids likes; Hund, styrketræning, kampsport og social stuff. 

Hvornår og hvordan begyndte din livsstilsændring?

Jeg har altid været en aktiv pige, men de sidste 8-10 år har et træningscenter været hverdag.

Jeg elsker at bruge min krop og være aktiv, men det sidste skub i mit vægttab udgjorde sig af en operation. Den var offentlig og derved skal ens BMI ligge på 25, før operation finder sted. Min livsstilsændring startede mere eller mindre for 3-4 år siden. Træningen er som en leg, men kosten er noget helt andet. Jeg arbejder for at lande i madro og balance, fremfor en alt og intet mentalitet som før har styret. Aldrig har der været mere balance, men det skal læres og det skal det hver dag. 

Hvilke ændringer har du gjort dig?

Jeg har fået balance! Jeg har prøvet smutveje, overtræning, store underskud af kalorier og lige lidt lærte jeg om mig selv, og om hvad jeg gjorde forkert. Efter og have fundet mere balance med hjælp fra en coach, kan jeg se udefra, at jeg har haft i den helt forkerte ende. Men ikke at min tid og træning har været spildt på nogle måder! Mere min energi og cirkulære dårlige tankebaner. Med henblik på kosten er jeg bare begyndt og mærke efter, hvornår jeg egentligt er mæt og om det stadig er tilfredstillende. Er det ikke det, jamen så stopper jeg. Det er ok og levne. 

Hvad har din livsstilsændring gjort for dig?

Den har gjort mig langt mere positiv som menneske! Mere rummene og langt mere forståelig for, hvor vigtigt det er og møde folk hvor DE er. 

Hvad har den ændret sådan helt personligt og fysisk ved dig?

Personligt har den givet mig mere mod, indre tro på mig selv og selvværd. For ikke og tale om og møde en masse fantastiske mennesker på hver deres rejse. Fysisk har det gjort mig stærkere og givet mig en SEJ krop, som jeg har kunne lære alt muligt; som klatre, springe og dyrke kampsport. Jeg ønsker fysisk at være mit bedste jeg, og ikke se ud på en bestemt måde. Alle vores kroppe er forskellige, så længe man ikke er inaktiv, så er kroppen glad. Use it or you lose it baby! 

Hvordan holder du motivation ved lige?

Personligt for mig, er der ikke som sådan noget, der motivere mig. Ingen mennesker har motivationen hver dag. Den kommer og går, men når den er der, så ser jeg på den, som et ekstra positivt spark bagi ❤️ For mig handler det om, at det er en vane. For mig at træne er måske for dig som og stå op, pakke madpakke og derefter kører på job. 

Hvad betyder sundhed for dig?

Jeg vil helst ikke definere usund/sund. Men for mig er det bare vigtigt, man ikke er inaktiv. At man gør, hvad man kan lide. Om det er 15 min eller 1,5 time eller noget helt tredje – det er ligegyldigt. Men sundhed er i min optik og passe på sig selv, krop og sind og lære/prøve noget nyt. 

Hvor vigtigt er det for dig at være aktiv i løbet af ugen?

På en skala fra 1-10? 9!!! Jeg kan sagtens gå et par dage uden og træne, men der mangler noget for mig i de dage. Så vidt muligt er jeg aktiv hver dag. Det gør noget rigtigt godt for mig både psykisk og fysisk, OG det er gratis 🤷🏼‍♀️ What’s not to freakin like! 

Hvad er dit bedste råd til andre, der gerne vil påbegynde en livsstilsændring?

FIND din vej! Find balance og spørg gerne om hjælpen. Bare sørg for at spørge de rigtige steder. Sørg for, at det er noget, du syntes er sjovt – ingen gider og være aktiv, hvis det er kedeligt eller ses som en byrde. 

Hvad er målene og ønskerne for fremtiden?

Man kan altid blive bedre, til det man laver og der er mit fokus pt. Så ikke de store ønsker for fremtiden, jeg er bare sikker på, det nok skal blive rigtigt godt!

Tidligere artikelVi har samlet vores favorit løbeundertøj til dig!
Næste artikelKompressionstøj til løb – dét må du bare eje!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her