Ugens Inspiration – Carina Pløen (Uge 12)

0
853

Lidt om dig
Jeg er en 35 årig kvinde, har ingen uddannelse, og så er jeg flexjobber på 15 timer ugentligt. Lige pt går jeg ledig, men regner med, at jeg snart er ude i job igen som butiksassistent. Udover det, er jeg gift, og til sammen ejer vi en gård og en dejlig hankat. Vi har ingen børn, hvilket passer mig godt. Jeg er født og opvokset i en familie flok på 4 søskende – en rigtig kernefamilie. Vi har fået tre nye medlemmer inden for de sidste 5 år, og jeg elsker at se mine niecer og nevø vokse op, i denne her dejlige kernefamilie.


Hvornår og hvordan begyndte din livsstilsændring?
Jeg begyndte min rejse/livsstilsændring meget tidligt i min voksne leveår, og så har jeg altid skulle tage stilling til, hvad jeg har puttet i munden. Jeg har tabt mig en del gange og taget det på igen og lidt mere til,. Jeg synes, det er et svær emne at skrive om, da det har sat mange spor. Jeg har blandt andet været et mobbeofre i folkeskolen, uden for skolen, samt i mit voksenår. Det er ikke særlig sjovt at sidde og høre på. Men nu har jeg os bare lært, at jeg ikke skal lytte til den salgs, og det bare skal ind af det ene øre og ud af det andet bagefter.

Hvilke ændringer har du gjort ift. kost og motion?
Vi tog den beslutning for godt og vel snart 3 år siden, at vi skulle begynde at leve vegansk, fordi min mand på det tidspunkt havde læst en bog, der hedder “den plantebaseret kost” og det gjorde, at vi tog det valg. Han læste, at det ville give længere levetid og at man ikke ville få de samme følgesygedomme. Ang træning, så træner jeg gerne 2-3 om ugen. Det gør mig stærk – jeg elsker styrketræning. Jeg har førhen i mit 35 årige liv enten holdt mig til en kostplan, spist keto mm, og det har min familie rettet sig efter, eller os har jeg selv haft noget med, hvis vi blandt andet har været til familie kom sammen fødselsdage. Lige der føler jeg mig privilegeret, og det samme gør de os her, mens vi lever vegansk. Jeg er lykkelig over, hvor godt de tager i mod det.

Hvad har din livsstilsændring gjort for dig?
Min livstil nu, har gjort jeg næsten aldrig er syg mere, jeg føler mig meget friskere i min hverdag…

Hvordan holder du motivation ved lige?
Motivationen er meget forskellig. Det kommer virkelig and på så meget. Lige pt er motivation nul, men jeg forsøger mig med kosten. Også kan træningen komme derefter.

Hvad er dit bedste råd til andre, der gerne vil påbegynde en livsstilsændring?
Gør det, du føler er bedst for dig selv, og bare spring ud i det. Det giver dig det største boost. Gør det!! Jeg ved, der er rigtig mange former for livsstilsændringer og gør det, du selv føler for at gøre,. Ikke hør på alle andre medier – der er så mange forskellige myter om slankekure

Hvad er målene og ønskerne for fremtiden?
Jeg har stadigvæk et ønske om at tabe mig de 30 kilo. Men lige pt står jeg bare for at holde vægten, og taber jeg mig, er det kun et plus. Min fremtid bringer helt sikkert os mere tid til styrketræningen. Den elsker jeg virkelig, og giver mig sådan en ro i sjælen.

Tidligere artikelLændestøtte – få bugt med de evige smerter!
Næste artikelPull up bar til dør – de 7 bedste til dig!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her