Optimer din træning med en assault bike

0
893

Hvis du elsker at træne, hvor hele din krop er i bevægelse, så bør du overveje en assault bike. En assault bike er den ultimative motionscykel, der garanterer, at både din under- og overkrop kommer på arbejde. Hvis du allerede er stor fan af motionscykler eller spinning, så kan du prøve en ny træningsform af med en assault bike. Læs mere om de fordele, der er ved at træne på en assault bike i denne artikel. 

Træning på et helt nyt niveau

Med en assault bike får du træning på et helt nyt niveau. Du kan nemlig få trænet dine ben, men også dine arme og overkrop med en assault bike. Det skyldes, at der er håndtag, som du skal bevæge for at få gang i cyklen. Man kan derfor godt argumentere for, at en assault bike er en kombination af en motionscykel og en crosstrainer. På en assault bike sidder der en stor ventilator, der går i gang, når du begynder at træde i pedalerne og i håndtagene. Det er en anderledes, men stadigvæk krævende træningsform, der kan give lidt afbræk i din vanlige træning på motionscyklen eller crosstraineren. 

Effektiv træning

Det er en effektiv, men hård træning, der virkelig tester din udholdenhed. Det er en full-body træningsform, fordi du bruger både dine arme og ben for at få gang i cyklen. Det kan føre til flotte tonede arme og ben. Det er en god cardio-træning, fordi du får gang i hele kredsløbet, og det styrker din kondition godt.  

Du kan finde flere træningsprogrammer til din assault bike, hvor du kan træne i intervaller for at opnå en mere tilfredsstillende træning. Hvis du gerne vil have forbrændt et x antal kalorier i løbet af din træning, så er en assault bike en glimrende maskine at bruge for at komme i mål med kalorieforbrændingen. Hvis du er i tvivl om, hvordan du inkorporerer en assault bike i din træning, så kan du finde inspiration online. Ellers kan du snakke med din personlige træner, hvis du har sådan en, om hvordan du bruger en assault bike mest effektivt. 

Hvad koster en assault bike?

En assault bike kan godt variere meget i prisen – det kommer naturligvis an på, hvorhenne du køber den. Du skal være sikker på, at du køber en assault bike, der er i god kvalitet, og som kan lidt af hvert. På en moderne assault bike er der træningsprogrammer, som du kan følge i, imens du sidder og træner. Du skal være sikker på, at din assault bike er stabil, når du skal til at træne, så den ikke kan vælte. Det er vigtigt, at man finder forhandlere, der kan levere et godt produkt. Du kan finde flere typer af assault bikes på Fitnessengros.dk i forskellige prisklasser og kvaliteter. 

Tidligere artikelFlere danskere klarer træningen derhjemme
Næste artikelUgens Inspiration – Stine F. Staaling (Uge 50)

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her