Meal bar | En hurtig snack til en travl hverdag

0
868

Er du også typen, som ikke altid kan overskue at stå og lave mad ovenpå en travl hverdag? Især hvis du er nødt til spise et eller andet, inden du skal ned i fitnesscenteret. Der er heldigvis en nem lille løsning, som man kan give lidt at rende på, så du ikke behøver at lave noget, før du kommer hjem fra din træning. Svaret er en meal bar. Nem at hapse, inden du skal afsted. Dog bør det aldrig være en erstatning til et sundt og varierende måltid – men i stedet blot en snack.

5 forskellige meal bar til inden træning

Nupo One Meal Coconut Crunch bar

Vi har mange gange henvist til Nupos produkter, og det er simpelthen, fordi vi er så glade for deres produkter.
Denne meal bar indeholder alt, du har brug for i måltidserstatning – lavt indhold af sukker og få kalorier.
Så du behøver ikke tænke på, om det påvirker din kost alt for meget. Det anbefales ikke, at du indtager mere end 1-2 stykker dagligt og man bør aldrig kun leve kun af meal barer.


Nutrilett Hunger Control Crunch Bar

Nutrilett Hunger Crunch bar er en nem og velsmagende meal bar – og ligesom så mange andre måltidserstatninger, så har den et højt proteinindhold.
Den er altså helt perfekt at have med på farten eller i din træningstaske, hvis sulten sniger sig frem inden eller under træningen. Selve baren er en lækker chokolade-overtrukket meal bar, som bør falde i de flestes smag og ellers må man prøve lykken med de andre alternativer.


Bodylab Diet Meal bar

Lidt ligesom Nupo, så har vi også henvist til Bodylabs produkter mange gange i vores forskellige artikler, og det er der jo en god grund til. Produkterne er virkelig i topklasse. Vi har henvist til nogle af Bodylabs egne diet meal bars.
Du kan få dem i flere forskellige smage – men saltkaramel er lige vores favorit. Så med 170 kalorier, så kan du godt få lov at spise mere end en bar om dagen.


Easis Diet Meal bar Caramel

Hvis du leder efter en måltidserstatning, som du hurtigt og nemt kan have med på vejen, så bør du virkelig overveje EASIS. Som navnet siger, så er det bare et rigtig nemt alternativ til de større måltider, især hvis du har en travl hverdag og der er mange timer til næste måltid.
Med en dejlig smag af karamel kan du nyde den gode smag, hvad enten du er hjemme, ude at køre eller nede i dit lokale fitnesscenter.


Allevo One Meal

Den sidste meal bar vi har fundet til dig er fra Allevo. Her er der lidt forskellige muligheder at vælge mellem, når det kommer til de forskellige smage.

I alle meal barerne er der 200 kalorier og en masse fibre, som gør, at du hurtigt vil opnå en dejlig mæthedsfornemmelse.
Den kan hjælpe dig igennem en af de hårde og travle dage på kontoret – eller bare lige til at dække din sult under en hård træning.


Hvad er en meal bar?

Kort fortalt, så er en meal bar, hvad navnet selv siger – måltidsbar. Den indeholder en masse næringsstoffer, som gør, at den i mindre grad kan dække behovet for et reelt måltid. Selvfølgelig er dette ikke noget, man kan blive ved med at gøre i længden, og der er også grænser for, hvor mange meal barer, man kan spise, før at det begynder og være usundt.

Dog anbefaler vi altid, at du spiser et sundt og varierende mål – i stedet for en meal bar. Men de er gode som nødløsninger, skulle man komme afsted sulten og ikke have tid til at lave sig et ordentligt måltid. En meal bar bør aldrig være en længerevarende erstatning for normale måltider. Det er i hvert fald ikke meningen med dem, i stedet burde de blive brugt til at dække enkelte måltider, eller bruges som en hurtig snack, hvis man har en længere dag.

De fleste meal barer indeholder forskellige ingredienser, det varierer meget fra det enkelte produkt.
Men der er selvfølgelig nogle ting, som altid indgår i de forskellige meal barer, og det er netop disse ting, man skal være opmærksom på. Det er ting såsom kalorier, fiber, protein og sukker. Nogle meal bars er bedre end andre på disse punkter, og derfor bør man være opmærksom på dette.

Meal bar i en travl hverdag

Alle kender til de dage, hvor man bare har lidt ekstra travlt, og hvor man ikke nødvendigvis har tid til og stå i køkkenet i en times tid og kokkerere. Til disse dage kan en meal bar være en fantastisk løsning.
Da de faktisk er designet til at blive spist on the go, kan du sagtens hapse en med, hvad enten du er ude at køre, skal på tur eller noget tredje.

Men som vi også beskrev tidligere i artiklen, så er det ikke en længerevarende erstatning til måltider. Man kan bruge dem i korte perioder, hvor man ikke har tiden eller overskuddet til at lave mad. Dog skal din krop på længere sigt have en reel kost.

Kost i forhold til træning

Som du nok allerede ved nu, så spiller din kost en rigtig stor rolle i forhold til, om du får nogle resultater ud af din træning. Hvis du ikke har styr på din kost, så er det meget svært at opnå synlige resultater.
Derfor er der rigtig mange mennesker, som taler meget højt omkring kost i forhold til din egen træning. Der er også forskellige holdninger, til hvad der bør indgå i ens kost. Men det er de færreste personer, som anbefaler, at man har meal bar med i sin kost over en længere periode.

Meal bar til din træning

Der er ikke nogen værre følelse, end når man er nede og træne og man så kan mærke, at man begynder at blive sulten. Når det sker, kan det lige pludselig være ekstra svært at fokusere på at færdiggøre sine sets. Lige præcis til denne situation, kan det også være en ide at have en meal bar med til sin træning, da den hurtigt virker, og giver en mættende følelse, som burde vare længe nok til, at du kan færdiggøre din træning.

Findes der forskellige former for meal bars?

Ligesom ved proteinbarer og så mange andre former for snackbarer, så kan man finde utrolig mange forskellige varianter. Hvis man prøver at kigge lidt på nettet, så vil man hurtigt se, hvor mange forskellige produkter, som faktisk findes.
Vi har tidligere prøvet og fremhæve nogle af vores personlige favoritter i artiklen, som vi mener kunne være et godt sted at starte.

FAQ

Tidligere artikelUgens Inspiration – Lena (Uge 44)
Næste artikelMavetræning hjemme | 7 øvelser til en skarp mave

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her