Protein Shake |5 To-Go shakes til dig, der har en travl hverdag

0
562

Følelsen efter en ekstrem hård træning, hvor man trænger til lidt ekstra protein. Og du har ikke lige fået din købt proteinpulver, så du kan lave dine egne? Bare rolig, der er et hav af løsninger! En af dem er protein shakes, der allerede er lavet og klar til dig. Ha’ sådan en klar i køleskabet efter træning og du vil altid være et skridt foran.

5 protein shakes til dig eftertræning

Bodylab – Jordbær protein shake

Bodylab har gjort det igen. Bodylab er et stort navn indenfor proteinpulver og forskellige kosttilskud, og de har brugt deres mange års erfaring til at skabe denne protein shake med jordbær smag.
Der er 0 Gram tilsat sukker, så hvis du leder efter en hurtig og klassisk protein shake med jordbær, så må du prøve Bodylabs Jordbær shake


Nutramino – XL Chokolade Shake

Nutramino er også et meget stort navn indenfor protein shakes, og du er sikret et velsmagende produkt, hvor kvaliteten er i top.
Deres XL Chokolade protein shake indeholder 48 gram protein, og Nutramino henviser til, at denne shake skal drikkes efter din træning.


Bodylab – Vanilje proteinshake

Endnu en af Bodylabs kendte produkter. De kalder den selv for deres vanilje protein milkshake. Shaken indeholder 25 gram protein.
Så hvis du leder efter en vanilje-milkshake-lignende drikkelse, som kan hjælpe dig og din krop med den restitutionsperiode, så er dette et godt bud. Shaken findes også i chokolade og jordbær smag.


Barebells – Jordbær protein milkshake

Barebells har lavet deres egen version af en protein shake.
Her får du en 8 packs og så er de laktosefri. Prisen kan synes højere, men dette skyldes, at du får flere med. Så er du laktose-intolerant eller foretrækker du blot produkter uden laktose, så har du løsningen her.


Functional Nutritions – Vanilje shake

Sidst men ikke mindst, så har vi Functional Nutritions version af den klassiske vanilje protein shake.
Denne flaske er lidt større end de andre protein shakes på listen, og indeholder både B2 og B6 vitaminer. Så hvis du leder efter et sundere alternativ, bør du overveje Functional Nutrition.


Hvilke smagsvarianter kan jeg få protein shakes i?

Ligesom ved så mange andre produkter, så findes der selvfølgelig forskellige variationer af diverse produkter. Det er selvfølgelig det samme, når man kigger på forskellige former for protein shakes. Her vil du kunne finde forskellige smage og brands, som dermed også indeholder forskellige mængder protein og tilsætningsstoffer.

I artiklen har vi vist forskellige produkter og mærker – men alle inden for nogle af de mest eftertragtede smage: jordbær, vanilje og chokolade. Dette er de 3 mest udbredte smage, når det kommer til indkøb af protein shakes her i Danmark. Der findes selvfølgelig også mange andre variationer, der begynder at blive mere og mere populær – som f.eks. banan eller brownie.

En ting, som også er blevet meget udbredt inden for protein shake, er ideen omkring milkshakes, hvilket giver en god mening, da både protein shake og milkshakes har de samme velkendte smage og er opbygget på samme måde. Det er derfor også hyppigere, at man finder protein milkshakes på køl i nogle supermarkeder eller online.

Skal jeg tage min protein shake før eller efter træning?

Der findes forskellige myter og rygter, der omhandler hvornår man bør drikke sin protein shake. Nogle siger, at du skal drikke den senest 30 minutter efter din træning, og andre siger, at du bør drikke den før din træning for at sikre, at din krop har nok protein inden træningen starter. Men på baggrund af forskellige former for forskning, så kan man konkludere, at det ikke gør en forskel, om du tager din protein shake før eller efter træning. Kilde: https://www.myprotein.dk/thezone/kosttilskud/protein-shakes-foer-eller-efter-traening/

Det eneste, man skal være klar over, er, at din krop gerne skal have protein i sig, inden du går i gang med at træne. Om det betyder, at du drikker en protein shake, eller om du spiste protein i din kost igår – det er helt op til dig.
At træne uden protein i din krop, giver ikke de samme resultater, da din krop ikke har noget, der kan hjælpe dine muskler med at blive genopbygget efterfølgende.

Får jeg nok protein i min kost?

Hos den gennemsnitlige dansker så kommer størstedelen af proteinet fra kød, som fisk, kylling eller forskellige former for pålæg. Der er også store mængder protein i fødevareprodukter som rugbrød og havregryn, mælk og skyr.
Der er også en mindre mængder protein i frugt og kartofler. Sørger du blot for at spise varierende, så bør du ikke bekymre dig om, hvorvidt du får den rette mængde protein. Ved du derimod, at dit indtag af proteiner minimum eller at du træner fysisk hårdt dagligt, så kan du supplere op med en protein shake. Er du stadig i tvivl om, hvorvidt du indtager nok protein, kan du altid kontakte en professionel.

Hvor køber jeg mine protein shakes?

Det er blevet mere og mere almindeligt at kunne købe protein shakes i forskellige dagligdagsbutikker, som Føtex, Bilka, Netto, Normal og mange andre. Men hvis de forskellige butikker ikke lige har din favorit smag, eller hvis du gerne vil prøve noget nyt, så henviser vi til vores ovenstående produkter, da vi selv mener, at det er nogle fantastiske shakes. Desuden kan du via ovenstående links finde endnu flere varianter af smage og brands inden for proteinshakes.

FAQ

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her