Få noget af det bedste sportstøj til CrossFit

0
440

Hvis du dyrker crossfit, er det essentielt, at du har noget sportstøj på, som du kan bevæge dig frit i. Til CrossFit bevæger du dig både hurtigt og eksplosivt. Derfor er det særligt vigtigt, at dit tøj bliver siddende, hvor det skal. Hvis dine tights glider ned, eller din trøje glider op, eller din sportsbh ikke giver den rette støtte, vil du ganske enkelt ikke kunne yde dit bedste. Derfor er der god grund til at investere i noget ordentligt og komfortabelt sportstøj, der bliver siddende, hvor det skal. Du kan se de perfekte styles til dig, der dyrker CrossFit.

Med pasformen i centrum

Når du skal købe sportstøj til CrossFit, skal du først og fremmest sikre dig, at tøjet har den rette pasform. Tøjet skal kunne holde til, at du bevæger dig meget. Derfor er det essentielt, at tøjet ikke begynder at glide hverken op eller ned. Det skal tværtimod blive siddende. På den måde får du nemlig de bedste forudsætninger for at kunne koncentrere dig om din træning. 

Husk også komforten

Udover at tøjet naturligvis skal blive siddende på plads, er det også vigtigt, at tøjet er behageligt at have på. Derfor skal du heller ikke have snørrer eller lynlåse, der generer dig under øvelserne. Når du dyrker CrossFit kommer du typisk igennem en lang række forskellige øvelser. Du dyrker også både konditions- og styrketræning. Derfor er det vigtigt, at dit tøj er meget alsidigt, så det altid er komfortabelt at have på.

Ligesådan er det også vigtigt, at du kan ånde i tøjet. Du kommer uden tvivl til at svede under træningen. Al det sved skal tøjet være designet til at lede væk fra din krop, så du altid føler dig tør og tilpas.

Du behøves ikke gå på kompromis med designet

Når du stiller så høje krav til tøjets funktionalitet, tænker du måske, at du bliver nødt til at gå på kompromis med tøjets design. Men det gør du faktisk ikke. Tværtimod kan du sagtens finde sportstøj, der både lever op til de mange funktionelle krav og stadig ser pænt ud. 

Du har både mulighed for at klæde dig i elegante og simple mørke farver, eller du kan mixe flere farvestrålende sæt. Det er helt op til dig og dine personlige præferencer. Du skal bare vide, at du absolut ikke behøver vælge mellem funktionalitet og æstetik, når du skal have nyt sportstøj til CrossFit. 

Tidligere artikelUgens Inspiration – Stine F. Staaling (Uge 50)
Næste artikelForetrækker du cardio træning hjemme?

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her