Bodypump sæt er på det seneste blevet ekstremt populært. Det skyldes blandt andet, at holdet i sig selv, som kan tages i de fleste Fitness World centre, er blevet ekstremt populært. 

Det er en styrketræning som med blot lidt udstyr og få øvelser, giver dig sved på panden og en træning, der har været alle muskelgrupper rundt. Derfor er selve udstyret også blevet ekstremt populært, da det er noget, du kan træne derhjemme selv og stadig få meget ud af det. 

Så vi har i denne artikel samlet vores definition af et bodypump sæt til dig lige her – så du har alt, som du behøver for at gennemføre den klassiske bodypump time, som vi kender den. Vi har sørget for at vælge de bedste mærker og det, som har fået de bedste anmeldelser på markedet – så du kan være sikker på, at kvaliteten er i top. 

Dit tilbehør til et bodypump sæt

▶︎ Eurosport BodyPump Sæt 

Et lækker sæt med vægtskiver, der samlet vejer 17,5 kg. Du kan altså skifte mellem forskellige, som det lige passer dig og øvelsen. Der medfølger nemlig: 2 x 1,25 kg,
2 x 2,5 kg og 2 x 5 kg. Der medfølger selvfølgelig også clips.

Vægtskiverne er af stærk neopren belægning, og de er nemme for dig at rengøre, samt de kan holde til lidt af hvert. Diametermål på vægtstangen er 25 mm.

DKK 1.849,00

▶︎ Odin Træningsmåtte

Lækker træningsmåtte i lækker kvalitet, som vi har tilføjet til det klassiske bodypump sæt. Den kan bruges som et blødt underlag, når du skal træne øvelser på gulvet og ellers er den optimal til udstrækning. Den måler 183 cm i længden, og har en bredde på 61 cm. Tykkelsen er de klassiske 1,5 cm, og så er den selvfølgelig af blødt skum

DKK 549,00

▶︎ Odin håndvægte sæt

Her får du et fint stativ med håndvægte på hhv. 1, 2 og 3 kg, som du kan bruge til din Bodypump hjemmetræning. Fordelen med netop disse håndvægte er formen på dem. De er nemlig sekskantede, så når de lægger dem, så triller de ingen vegne. Samtidig er materialet vinyl, og de er altså rigtig slidstærke – også selvom du taber dem stående. Du kan også finde flere håndvægte lige HER.

DKK 1.299,00

▶︎ Reebok Stepbænk 

Den klassiske stepbænk til opvarmning eller når du skal lave øvelser, hvor du skal være på gulvet i en vis højde. Den kan indstilles til 3 forskellige størrelser; 15, 20 eller 25 cm – blot ved at vende de grå ben på den. Materialet er primært plast med en overflade af gummi, og en skridsikker overflade og bund – så du skal ikke være bange for, at den glider.

DKK 1.119,00

Hvad indeholder det essentielle bodypump sæt?

Søger du efter et bodypump sæt, vil der højst sandsynligt komme en masse søgninger frem med en vægtstang og en masse vægtskiver. Her får du en blødere og mindre vægtstang, og så medfølger der forskellige vægtskiver – oftest i den lidt lavere ende som f.eks. 1,25 kg og 2,5 kg. De kan så alle sættes på samme tid, så du har mulighed for at variere imellem flere vægte og gøre det enten så tungt eller let for dig, som du har brug for. Men vi har tilføjet lidt ekstra i denne artikel, så du kan få endnu mere ud af din træning og virkelig kan presse dig selv til det yderste med vores type af bodypump sæt. Derfor har vi valgt at tilføje: 

  • Måtte 
  • Stepbænk 
  • Håndvægt

Med det ekstra tilbehør kan du udvide din træningstime derhjemme yderligere og altså lave endnu flere øvelser. Du får altså presset dig selv yderligere og det bliver også mere behageligt. Måtten er jo klassisk, og fungerer specielt godt til udstrækning til sidst. Her foregår mange ting på gulvet, og så giver det altså en bedre støtte, når du har en sådan måtte. Det kan også bruges, når du skal lave øvelser på gulvet – f.eks. maveøvelser. 

Stepbænken kender de fleste, som har været på hold i fitness. Den bruges oftest til opvarmning, og kan virkelig bidrage til, at du får pulsen op og får varmet alle muskler og led op. Den kan også hjælpe dig under træningen, hvis du f.eks. vil udfordres ekstra eller hvis en øvelse skal gøres mere behagelig. Den er f.eks. ideel til at lave maveøvelser på, men også mange brystøvelser bliver nemmere der. 

Hvorfor skal jeg bruge et bodypump sæt?

Hvis du ligesom mange andre er faldet for holdtræningen “Bodypump”, men kunne godt tænke dig at træne det lidt andre steder end kun på holdet – så er et bodypump sæt noget for dig. Så kan du træne det derhjemme – enten hele træningen eller tage øvelser der fra, som du kan arbejde på derhjemme. Men et bodypump sæt kan selvfølgelig bruges til meget andet også. Det er vægtskiver, som du kender dem blot i andre størrelser. Men brug dem i din træning som ekstra vægt på og øg din styrke yderligere ved netop at tilføje mere belastning. 

Tidligere artikelUgens Inspiration – Katrine (Uge 28)
Næste artikelUgens Inspiration – Rikke Klug (Uge 29)

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her