Lyskenshorts kan blive din redning til en bedre træning. Har du bøvlet med lysken længe, er du sikkert landet her, fordi du er på udkig et par lyskenshorts, eller som andre kalder dem – et par varmeshorts. Men led ej videre – hvad end du er på udkig efter et par lyskenshorts til mænd eller kvinder, så har vi samlet et udvalg her i forskellige designs, farver og størrelser – fra nogle af de bedste brands.

I vores søgen på de bedste lyskenshorts, har vi vægtet ting såsom, hvorvidt det er; åndbart, har kompressionseffekt, er varmereflekterende og om det er af et slidstærkt materiale. Det er 4 af de ingredienser, der skal til for det perfekte match. Udover selvfølgelig et bredt udvalg af design, farver og størrelser også. Så få gjort op med den evige smerte i din lyske eller forebyg fremtidige smerte med et par lyskenshorts, og gør din træning meget sjovere fra nu af.Lyskenshorts til mænd

▶︎ Select Neopren Termoshorts

Lyskenshorts med støttende neopren, som hjælper med at opvarme muskulaturen og dermed mindske risikoen for skader i både lyske, lår og hofter. Tykkelsen på stoffet er 1,5 mm SBR neopren. De fås i sort med blå indvendigt og størrelserne fra XS til XXL – samtidig er de også vendbare.

400,00,-


▶︎ Nike Pro Baselayer Shorts

Perfekt som lyskenshorts og sportsundertøj. Det har en tætsiddende pasform og en elastisk linning, der gør det et behageligt fit. Grundet det svedtransporterende materiale hjælper det med at holde dig tør under hele træningen og dermed også komfortabel. Materialet er polyester og lommerne er med mesh og derfor åndbart. Simpelt design og i størrelserne fra S til XXL i farverne sort og grå.

DKK 250,00


▶︎ Nike Pro Baselayer Short 

Et par lækre lyskenshorts der holder dig varm under hele din træning grundet pro-materialer, der sørger for at transportere sveden væk. Materialet er strækbart og kan behageligt bruges under dit træningsoutfit. Pro-teknologien hjælper også til øget ventilation og mere åndbarhed. Materialet er primært polyester og gør, at du kan træne uden at blive kold. Det er klassisk Nike design og kommer i størrelserne fra XS til XL.

DKK 200,00


▶︎ Under Armour Projekt Rock Shorts 

Et par lyskenshorts der er en tand længere end de sædvanlige, der går til midt på låret. Der er 4 vejs stretch, som giver de absolut bedst muligheder for et strækbart materiale og muligheder for fuld bevægelse under din træning. Det er både hurtigtørrende og svedtransporterende, så du holder dig varm, tør og stadig afkølet (ingen overophedning) under din træning. Der er en diskret lynlås lomme i venstre side til en nøgle eller andre små genstande.

DKK 450,00


▶︎ Adidas Alphaskin Sport Short Tights

Disse fra Adidas giver dig en god solid støtte under hele din træning. De kommer nemlig med det nyeste indenfor kompression og samtidig har det Climacool, som hjælper med at håndtere og absorbere sveden, så du ikke kommer til at fryse under din træning. De sørger alt for en perfekt og behagelig pasform under hele din træninge grundet Alphaskin og en kinetisk omsluttende konstruktion.

DKK 250,00


▶︎ Nike Pro Baselayer

Nike Pro Short er med svedtransporterende Dri-Fit materiale, der holder dig tør under træningen og samtidig bidrager til, at du holder varmen, da du ikke kan blive kold pga. sved. Hele designet, elastikken og linningen gør, at det føles behageligt og som om pasformen er smurt på. Optimal lyskenshort til en god træning.

DKK 250,00

Lyskenshorts til kvinder

▶︎ Master Seamless Baselayer Shorts

Et par tætsiddende og stramme lyskenshorts fra Master. Top komfort da designet er uden syninger og det vil derfor føles behageligt hele træningen igennem under dine træningsbukser. De fås i 2 farver og i størrelse S/M og L/XL.

DKK 100,00


▶︎ Master Seamless Baselayer Shorts

Disse par er som ovenstående. Af et tætsiddende og svedtransporterende materiale, der giver maksimal komfort – både på grund af materialet, men også fordi der ingen syninger er. Den er fra Sportmaster’s eget brand og fås i den fine fersken farve i størrelserne S/M og L/XL.

DKK 100,00


▶︎ Master Tight Baselayer Short

Et par helt klassiske lyskenshort i farven sort og neutralt design. Materialet er primært polyamid og giver derfor et behageligt, tætsiddende og strækbart materiale med elastik i taljen – alt sammen ingredienser til en god pasform, som er behagelig under træning. Den fås kun i sort og i størrelserne 36 til 46.

DKK 250,00


Hvad bruges lyskenshorts til?

Lyskenshorts er til for at holde din lyske varm, så du undgår skader. Ved at holde din lyske varm under træningen, forebygger det eventuelle kuldeskader. Det der er med lyskenshorts, er, at materialet samt kompressionen gør hele forskellen. Det gør nemlig, at du under hele din træning ikke begynder at fryse, fordi du har svedt og samtidig gør kompressionen, så der bliver til pumpet blod rundt i hele din krop. Så kort sagt bliver de brugt til at holde dig varm og dermed undgår skader.

Er lyskenshorts og varmeshorts det samme?

Alt efter hvem du taler med, og hvor du kigger henne, så vil begge ord blive brugt. Begge ord er i bund og grund det samme. Lyskenshorts bliver det kaldt af nogle, da det er for at holde lysken skadefri. Andre kalder det varmeshorts, da det har funktionen at holde din lyske varm. I sidste ende har lyskenshorts og varmeshorts altså helt samme funktion. Nogle gange kan du endda støde på ordet baselayer, som oftest har samme funktioner. Holde dig varm til trods for en svedige træning, samt kompressioner, der holder det hele kørende.

Hvad skal du kigge efter ved lyskenshorts?

Når du skal på udkig efter et par lyskenshorts, er der nogle ting, som du kan have i tankerne, når du skal finde det perfekte match.

Størrelse

Sørg for at vælge den rette størrelse, så du får et perfekt match og et par lyskenshorts, der yder alt det, som de skal. Lyskenshorts sidder oftest godt til, da det er med kompression og derfor har et tætsiddende design. Bliver de købt for store, vil de ikke have den ønskede effekt, som kompression og lyskenshorts oprindeligt skal have.

Slidstærkt materiale

Da lyskenshorts oftest vil blive brugt i forbindelse med træning af en eller anden art, skal materialet være slidstærkt, så det kan tåle intens træning, at blive strukket ud under løb og skarpe vendinger og at blive svedt i dagligt og efterfølgende blive vasket. Det skal altså være et materiale, der kan tåle og holde til lidt – ellers vil der skulle skiftes ud oftest i dine lyskenshorts.

Elastik eller snøre

Vær også opmærksom på, om det er elastik eller snøre om livet. Det er egentlig ikke, fordi at det ene er bedre end det andet, men du vil sikkert selv have en præference ift., hvad du foretrækker. Mange foretrækker elastik om livet, da det fylder mindre, men det giver også en mere blød elastik, hvor man mærker mindre, at der er noget, der holder dine lyskenshorts op. Med et snøre der skal strammes, kan det være svært at finde det der helt perfekte punkt, hvor den hverken er for løs eller for stramt. Modsat kan det også være, at du foretrækker det over andet – og så er det selvfølgelig det, du skal vælge.

Åndbar og varmereflekterende

Ovenstående er nærmest de 3 ting, der på bedst vis beskriver et par lyskenshorts. Så sørg altid for, at dine lyskenshorts er åndbar og varmereflekterende. Er de ikke det, så går meget af værdien af lyskenshorts, som netop er åndbar og varmereflekterende, så du kan holde din lyske varm under hele træningen.

Hvem kan bruge lyskenshorts?

Alle der føler et behov for det, kan i princippet benytte sig af lyskenshorts. Men det er oftest folk, der har eller lige nu bøvler med smerter omkring lysken eller hofte. Det kan også være, at du kan mærke, at skaden er på vej, og du vil derfor gerne forebygge. Ting som hofte- og lyskeskader forekommer oftest i forbindelse med sportsgrene, hvor f.eks. høj intensitet eller retningsskift forekommer. F.eks. ved løb, padel eller fodbold – blot for at nævne nogle stykker.

Men man skal ikke tage fejl af, at det er altså ikke kun sportsfolk, der kan bøvle med lysken. Som man bliver ældre vil mange ofte opleve slitage ved henholdsvis lysken eller hofte. Det kan også være de klassiske overbelastninger, der gør, at lyskenshorts er en nødvendighed for dig under din træning.

Men som en huskeregel, så kan lyskenshorts, også kaldet varmeshorts, bruges af alle. De kan nemlig altid bruges som forebyggende til skader. Så tag det på under dit træningstøj, hvis du har lyst, og vær med til at forebygge eventuelle fremtidige skader.

Er der forskel på lyskenshorts til mænd og kvinder?

Det er rigtigt, at der kan være forskel på lyskenshorts til mænd og kvinder – alt efter mærke. Det vil nemt kunne ses på både kvinde- og herremodellen, hvis de er lavet efter køn. Til herrerne vil der være en gylp og kvindernes vil være tilpasset kvindelige former. Desuden vil det altid stå der, hvis det er til mænd, kvinder eller unisex. Det er ikke til at tage fejl af.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her