Har du også hørt om en Odin motionscykel? Så er du ikke den eneste! Det er nemlig et mærke, hvor du er garanteret et bredt udvalg og i en kvalitet, der er til at stå inden for – desuden står de motionscykler i flere danske hjem landet over, så du er sikkert stødt på dem før.

Men vi har jo alle forskellige behov og ønsker, og derfor ønsker vi også forskellige ting – alle sammen. Heldigt for dig, har vi fundet 5 favoritter af Odin motionscykler, så du forhåbentligt kan finde enten det helt perfekte match eller blot komme nærmere på, hvilken type Odin motionscykel du er på udkig efter.

5 forskellige Odin motionscykler

Odin B100 motionscykel

Denne Odin motionscykel er ideel til dig, der ikke vil bruge tusindvis af kroner på en motionscykel, men som stadig gerne vil kunne få en god, svedig og fornuftig træning ud af den – og det kan du her. Der er 8 modstandsniveauer, som du kan indstille via computeren og som gør, at belastningen øges hele tiden, så din træning konstant udfordres.

Udover det har den en stor LCD skærm, hvor du kan følge din træning samt er med en indbygget pulsmåler, så du hele tiden sikrer, at du presser dig selv til det yderste. Til sidst skal det nævnes, at den let kan foldes sammen og sættes væk OG højden på sædet kan justeres en del, så den passer til de fleste.


Fordele

Fordelagtig pris
Kan klappes sammen
Kan vise tid, puls, hastighed, distance samt kalorier

Produktspecifikationer

Maks brugervægt 100 kg
Modstandsniveauer: 8
Indstigningshøjde: Medium

Priser på Odin B100 motionscykel:

Odin B8 motionscykel

Denne har det helt klassiske look, som vi forbinder med motionscyklen. Dette er den helt perfekte til dig, der ønsker en Odin motionscykel med lav indstigning, der er super let at betjene og som generelt bare er mega brugervenlig. Det betyder blandt andet, at skærmen er let at betjene og tingene er tydelige at se. Så ønsker du den mest brugervenlige motionscykel, er du i gang med genoptræning eller er du ældre og vil have en nem indstigning? Så har du her dit svar!

Derudover er den udstyret med bluetooth, så du kan forbinde din egen tablet eller mobiltelefon til cyklen. Ift. justering af cyklen er det både muligt at justere sæde og styr, så du får den helt perfekte indstilling – som er det sundeste for din krop.


Fordele

Lav indstigning
Utrolig brugervenlig
Nem at justere til en perfekt højde

Produktspecifikationer

Maks brugervægt 150 kg
Modstandsniveauer: 16 i alt
Træningsprogrammer: 15

Priser på Odin B8 motionscykel:

Odin B300 motionscykel

Denne cykel er en god kombination af ovenstående. Her får du en mellemting af pris og brugervenlig, der ligger midt i mellem ovenstående. Det betyder, at du her får en god kvalitetscykel, der kan det gængse og som er af kvalitetsmaterialer, der kan bære op til 130 kg. Du kan skifte mellem følgende på dit display: tid, puls, hastighed, distance samt kalorier. Sæde samt styr kan justeres, så du får en højde, der er lige præcis et match til dig – og så er der selvfølgelig sørget for en LCD skærm i en god størrelse, så du kan følge med i træningen eller sætte din mobil eller bærbar der, så du er godt underholdt hele vejen igennem.


Fordele

Meget brugervenlig model
Har en god stabilitet
Mulighed for variation i din træning

Produktspecifikationer

Maks brugervægt: 130 kg
Modstandsniveauer: 8
Indstigningshøjde: Lav

Priser på Odin B300 motionscykel:

Odin S600 Spinningscykel

Denne er noget anderledes end ovenstående cykler, og mange vil nok kategorisere det som en spinningscykel. Vi synes dog, at den skal med på listen, for det er jo stadig en form for motionscykel og nogle ønsker denne type cykel derhjemme i stedet for en helt gængse cykel.

Den kan indstilles flere steder, så du får det helt perfekte match og virkelig kan give den gas, når du cykler derudaf. Og derfor er der selvfølgelig også sørget for forskellige grebsmuligheder, så du både kan stå op, sidde ned og cykle i højt tempo. På cyklens display vil du kunne se: tid, distance, scan, kalorier, tid og selvfølgelig hastighed.


Fordele

Mange justerbare muligheder
Meget brugervenlig
God stabilitet med tungt svinghjul

Produktspecifikationer

Maks brugervægt: 110 kg
Med display
Medium indstigningshøjde

Priser på Odin S600 Spinningscykel:

Odin S8 Spinningscykel

Her får du endnu en motionscykel/spinningscykel, som kan opfylde enhver udfordring, når det kommer til sved på panden og pulsen høj. Denne spinningscykel har en maks brugervægt på 150 kg – og det giver dig en virkelig stabil cykel, også når der er fart på! Odin motionscyklen kommer med alt, du har brug for. En god teknik, masser af justeringsmuligheder, en skærm med de mest vigtige informationer og en stabilitet, der gør, at du virkelig føler, du kan lægge liv og sjæl i dit træningspas.

Desuden er der også sørget for transporthjul, så du let og elegant kan flytte din cykel rundt, når du ikke ønsker, at den skal stå fremme derhjemme.


Fordele

Let at rykke med
Et hav af justeringsmuligheder
Mulighed for spinning i hjemmet

Produktspecifikationer

Maks brugervægt: 150 kg
Med skærm
6 justeringsmuligheder

Priser på Odin S8 Spinningscykel:

Er en Odin motionscykel et godt valg?

Om en Odin motionscykel er et godt valg for dig, ved du kun selv. Det kommer nemlig an på et hav af ting, som skal passe til dig. Odin motionscykler er dog som udgangspunkt et fornuftigt mærke at vælge, hvis du ønsker dig en motionscykel hjem til, så du kan holde træningen ved lige – når det passer dig.

Desuden kommer Odin motionscykler i mange forskellige former, priser og kvaliteter, så det er altid muligt at finde en, der passer til det, du ønsker. Så ja, ønsker du et mærke, der er kvalitetsbevidst, har mange års erfaringer og hvor mange får, hvad man betaler for, så er det lige her.

Hvordan vælger jeg den rette Odin motionscykel?

Men som vi også nævner i ovenstående, så kommer det hele jo meget an på, hvilken slags Odin motionscykel du selv er ude efter. Ønsker du en helt speciel form for motionscykel, så kan der findes nok så mange Odin cykler, for hvis ingen af dem opfylder dine ønsker, så er det bare ikke en god Odin motionscykel for dig. Derfor giver dig her nogle ting, du kan se efter, når du skal ud at finde dig din næste (Odin) motionscykel.

Behov

Det første, du bør overveje, er, hvilke behov du har, som du gerne vil have dækket. Det kan være, hvilket formål eller behov du gerne vil have ud af cyklen. Er meningen, at den skal kunne hjælpe dig med at tabe vægt? Skal den hjælpe dig med en genoptræning eller er det blot for at forblive lidt ekstra aktiv i hverdagene. Så step 1 – find ud af, hvad du gerne vil have ud af det.

Hvad skal den kunne

For når du selv har fundet ud af, hvad du gerne vil have ud af købet af en eventuel Odin motionscykel, så er det også nemmere at finde ud af, hvad du ønsker, at din nye cykel skal kunne. Hvis du ved, at den skal bruges til at brænde så mange kalorier så muligt og der skal være mulighed for sprint, at stå op og andre lidt avancerede stillinger, så ved du med det samme, at det måske er noget ala en spinnings-motions-cykel, du skal se efter.

Er du modsat i gang med en genoptræning, eller skal du til i gang med en genoptræning, så ved du, at det ikke er en slags spinningscykel, du skal have fat i. Så er kravet til din cykel nok nærmere, at den skal have en lav indstigning, så du let kan få dit ben ind over. Udover det, vil det i sådanne situation også være vigtigt, at dit sæde kan justeres op og ned, da dit ben i starten ikke kan bøjes helt optimalt. Det er derfor nødvendigt, at sædet kan sættes højere op end normalt, indtil dit ben kan bøjes.

Funktioner

Den sidste ting, som er værd at nævne, er, at du bør være opmærksom på, hvilke funktioner din Odin motionscykel skal have. Det kan f.eks. være, om der skal være med LCD skærm, hvor du blandt andet kan se distance, tid, kalorier, hastighed og så videre. Det kan også være, hvor mange modstandsniveauer der er eller hvis du ønsker, at der skal være træningsprogrammer. Det kan også være muligheder ift. justering af størrelse på din cykel – altså justering af styr, sæde, ect.

Tidligere artikelTræning af triceps hjemme | Vi giver dig 4 øvelser til derhjemme
Næste artikelDisse 3 ting vil forbedre din performance

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her