2 i 1 løbeshorts herre | Alt du behøver i et par shorts

0
768

En løbetur er i princippet en simpel form for motion. Det er bare at komme i tøjet, tage løbeskoene på og så afsted ud af døren. Men er det virkelig altid så simpelt Du elsker dine tights, men gad også noget, der bare sad lidt løst, mens du var afsted – tænk, hvis man kunne få en blanding af begge. Og det kan man nemlig! 2 i 1 løbeshorts til herre er en blanding af tights indvendig og løse shorts uden på.

Forskellige typer af 2 i 1 løbeshorts til herre

Tech Revive – Ronhill

Tech Revive har udarbejdet et klassisk par løbeshorts, som selvfølgelig er lavet som 2 i 1 løbeshorts til herre.

Shortsene har en dejlig pasform, hvor du føler, at shortsene bliver siddende – uden at de sidder i vejen. Der er også en sikker baglomme på shortsene til dine ting, samt reflekser på shortsene, så du sikkert kan løbe en tur om morgenen.


Under Armour – IsoChill

Under Armour har lavet et helt perfekt 2 i 1 løbeshorts til herre. Hvis du er typen som elsker og løbe en tur på en varm sommerdag, så er disse shorts helt perfekte til dig.

De er nemlig lavet til at nedkøle dig, så hvis du har det med at få det for varmt, så kan disse shorts anbefales.


Nike Dri-FIT Stride

Nike er et mærke, som ikke har brug for nogen introduktion. Det samme gælder deres Dri-Fit 2 i 1, som er specielt udarbejdet til at nedkøle din krop – selv under den hårdeste løbetur.

Shortsene transporterer sveden væk fra kroppen, så selvom du har ydet dit bedste, så slipper du for at have den svedige fornemmelse. Shortsene har en sikker baglomme, så du behøver ikke tænke på, hvor du opbevarer dine nøgler eller andre småting


Endurance – Vanclause

Et helt klassisk valg af løbehorts. Endurance er et utrolig velkendt brand inden for løbetøj – både shorts og trøjer. Så med deres mange års erfaring indenfor produktion og produktudvikling, så har Endurance udarbejdet dette klassiske 2 i 1 løbeshorts til herre.

Med et klassisk design med reflekser, sidelommer og en skjult ekstra lomme til nøgler i indershortene, har du alt, du skal bruge. Så hvis du overvejer nogle nye løbeshort, kan vi klart anbefale, at du kigger på disse shorts fra Endurance.


Rc Run – 2 i 1 løbeshorts herre

Det sidste 2 i 1 løbeshorts, som vi vil fremhæve, er RC’s Run Hybrid Shorts, som er et af de varmere alternativer. Hvis du er typen, ligesom mig, der foretrækker at løbe dine ture om vinteren eller sent om aftenen, så kan jeg virkelig anbefale disse shorts.

Med de støttende indershorts så føler du dig sikker i alle dine bevægelser og så er stoffet faktisk sved-afledende, så du slipper for den ubehagelige følelse af at mærke sveden blive kold i det kolde vejr.


Hvad betyder 2 i 1 shorts?

2 i 1 shorts er to funktioner fra to typer shorts, der er blevet sat sammen til én shorts. Indershorten er som en tight og ud over det, er der en løs short. Oftest er indershorten svedabsorberende og hjælper til, at du ikke bliver kold under din træning, når dine shorts bliver fyldt med sved. Desuden kan man godt lide, at den yderste short er lidt løs.

Hvad skal du lede efter i dine løbeshorts?

Når du står og skal vælge de helt rigtige løbeshorts til dine løbeture, så er der mange faktorer, som man skal tage højde for. Blandt andet, hvornår shortsene skal bruges, skal de kunne holde varmen i de kolde vinterdage, eller skal de være luftige til den hede sommerdag.

Før i tiden skulle man også tage højde for, om du ønskede løse shorts, eller om du istedet ville have nogle tætsiddende tights. Heldigvis behøver du ikke længere at vælge mellem disse 2 former for shorts – du kan nemlig købe 2 i 1 løbeshorts til mænd. Det betyder, at du får det bedste fra begge verdener. Uanset hvilke former for shorts du foretrækker, så du være sikker på, at du kan finde det helt perfekte par.

Træning i løbeshorts

Hvis du også bruger dine løbeshort i forbindelse med andre træningsformer, så er 2 i 1 løbeshort perfekte til mere end kun løbetræning. Det skyldes de faste indershorts, så kan du føle, at dine shorts sidder sikkert – selv i de mest aktive bevægelser. Så hvad end du løbetræner i naturen, eller om du løber i et fitnesscenter og derefter dyrker forskellige andre former for fitness, så kan du uden problemer benytte dig af forskellige former for 2 i 1 løbeshorts.

Hvis du dyrker mere eksplosive træningsformer som parkour, så kan du stadig bruge disse 2 i 1 løbeshorts til herre. Her skal du dog ikke vælge shorts, hvor yder shortsene er alt for løse, da det kan formindske din evne til at bevæge dig i springene.

Indershorts

Det inderste lag i shortsene er selve inder-shortsene. Disse er shorts, der er lavet til at have den helt perfekte pasform. Det gør, at shortsene sidder utrolig godt omkring din krop. De er ofte lavet af materiale, som gør dem nemme at ånde i. Disse indershorts hjælper også din krop med en mere friheds fornemmelsen, som man ofte har i løse shorts. Så kort fortalt, så er 2 i 1 løbeshorts til herre bogstavelig talt, hvad navnet hentyder til.

Reflekser

Noget som er kommet meget på mode de sidste par år, er reflekser på ens løbetøj. Altså reflekser som hjælper dig med at blive set i trafikken. Et velkendt eksempel på tøjproducenter, som laver reflekser på deres tøj, uden du selv nødvendigvis lægger mærke til det,
er Adidas. De har i en længere periode inkorporeret reflekser i logoet, så deres 3 hvide striber kan ses fra længere afstand.

2 i 1 Løbeshorts til herre er ikke meget anderledes. Mange af disse løbeshort har nemlig også en form for reflekser inkorporeret i designet, så de egner sig perfekt til en løbetur, selv når det måske ikke længere er helt lyst udenfor.

Dog må vi stadig opfordre alle løbere til at være forsigtige om aftenen eller i de tidlige morgentimer, da det ikke er alle bilister, som er helt opmærksomme på disse bevægende reflekser. Så tag det i mente, næste gang du vælger og løbe en tur, og tænk på om du er synlig i offentligheden. Du kan altid tilføje en dig pandelampe eller anden form for lygte, så du bliver synligere at se.

Løbeshorts til mænd eller til kvinder?

Det er selvfølgelig ikke unormalt at der er forskel på herre og kvinde produkter, men lige ved 2 i 1 løbeshorts findes der også mange unisex produkter, altså produkter som i princippet er egnet til begge køn. Det eneste man skal være ekstra opmærksom på, hvis man overvejer disse unisex shorts, er størrelserne. Da størrelsen guiden plejer og varierer meget i forhold til kønnet.

FAQ

Tidligere artikelFitness Shaker | Ha’ din proteindrik lige ved hånden
Næste artikelUgens Inspiration – Emilie (Uge 40)

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her