Fitness Shaker | Ha’ din proteindrik lige ved hånden

0
504

Træt af at fylde vandflasken op under træningen? Og vil du bare gerne have noget større? Eller mangler du den perfekte shaker til proteinshaken, så du kan have den klar under træningen eller lige efter? We get it! Vi har derfor fundet 5 forskellige, så du kan finde en, der matcher lige netop dine præferencer og behov.

5 forskellige fitness shakere til dig

Bodylab Shaker 700 ml.

Bodylab er et mærke, som vi har henvist til utallige gange hos Mere Motion. Men det er der faktisk flere årsager til. Den første er, fordi det er et velkendt brand, som de fleste mennesker har kendskab til.

Den anden grund er, fordi vi kun henviser til produkter, vi også kan inden for. Derfor kan du sikkert benytte dig af Bodylabs helt klassiske fitness shaker. Med et stilrent design og kvaliteten i top, så får du, hvad du bestiller.


Nupo Fitness shaker 400 ml

Her har vi en helt klassisk fitness shaker fra Nupo. Nupo er et fantastisk mærke, som laver mange forskellige kvalitetsprodukter. En af favoritterne er der shaker, som passer perfekt i hånden og ideel til din shakes.

De henviser endda til, at man nemt kan bruge shakeren til forskellige kosttilskud, men også til deres supper. Da shakeren kan komme i mikrobølgeovnen.


Smartshaker Revive 750 ml

Smartshakeren er lidt større, end de tidligere shakere vi har vist. Den kan indeholde 750 ml. væske. Shakeren har desuden flere forskellige rum, så det er muligt for dig at pakke både din fitness shaker, men også dit proteinpulver hurtigt og nemt – så du kan lave den, lige når du ønsker.


Blender Bottle 650 ml

Blender bottle er en virkelig god fitness shaker. Ligesom smartshakeren så har denne shaker også et ekstra rum til opbevaring. Farven er anderledes end de klassiske gennemsigtige og sorte. Og så kan den indeholde 650 ml, så der er masser af vand til træningen.


Metal Shaker 900 ml

Hvis du ikke helt er fan af de forskellige plastik shakere. Så har vi fundet et lidt mere holdbart alternativ. Med denne metal shaker fra MetalShake, så får du den klassiske shaker – men i et utroligt stilrent design.

Men denne shaker er ikke kun stilren, den har også en ekstra funktion, som er at kunne holde din proteinshake ekstra kold, da den også indeholder et køleelement.


Hvad bruger man en fitness shaker til?

Der er flere forskellige måder at bruge en fitness shaker på. Der er folk, som bare bruger dem som en form for drikkedunk. Altså hvor de faktisk bruger shakeren til blot at have vand i. Andre personer bruger deres fitness shakere, når de er færdige med at træne og skal til at have deres proteinshake.

En fitness shaker har den nemme, simple funktion, som hjælper de forskellige pulvere med at blive blandet godt sammen med vandet.
Der er flere forskellige måder, at fitness shakere gør dette på. Nogle shakere har et filter, så pulveret kun kan komme igennem, når den er blevet totalt opløst i vandet – efter det er blevet rystet sammen. Andre shakere har en “bold” i bunden. Denne bold bliver rystet sammen med resten af shakeren. Her hjælper bolden pulveret med at blive opløst i vandet.

Det er selvfølgelig ikke kun proteinpulver, hvor man bruger en fitness shaker. Mange forskellige kosttilskud findes i pulverform. Derfor er der også mange mennesker, som blander både kreatin, taurin, magnesium og proteinpulver i deres fitness shake efter en virkelig hård træning.
Man gør dette for at få mest muligt ud af væsken, men man bør være klar over, at smagen bliver påvirket, når man blander for mange ting sammen. Dog er dette op til dig selv.

Proteinpulver i sin shake

Vi har tidligere skrevet forskellige artikler – både om fordelene ved vegansk proteinpulver, men også om det velkendte proteinpulver mærke Bodylab Whey 100. Om du bruger den ene form for proteinpulver, eller den anden, så har det ikke nogen større forskel i forhold til din fitness shaker.

Det eneste du skal være opmærksom på, i forhold til de forskellige mærker proteinpulver og din egen fitness shaker, er, at du får den rigtige dosering. Da ikke alle fitness shakere er samme størrelse, og ikke alle former for proteinpulver, har samme dosering til samme mængde vand.

Størrelse og form af shakeren

Ligesom ved alle former for drikkedunke eller vandflasker, så findes der utallige versioner af en klassisk fitness shaker. Vi har tidligere i artiklen vist 5 forskellige shakere, og som du kan se ved dem, så ligner de hinanden – men de er alle sammen forskellige på hver deres måde. Da de netop findes i så mange forskellige former og størrelser, så er der med garanti en, der passer til præcis dit behov.

Er en shaker og drikkedunk det samme?

Et spørgsmål mange har, er hvorvidt, om en fitness shaker ikke bare er en drikkedunk? For nogle er det og for andre har det en helt speciel funktion, der gør, at det netop er perfekt som en fitness shaker. Grunden til, at nogle mennesker ville sige nej til, at det er en drikkedunk, er fordi at en fitness shaker, har en funktion, udover bare at indeholde væske. Den kan nemlig hjælpe med at blande væske med forskellige kosttilskud – som f.eks. proteinpulver. Grunden til, at andre personer kunne finde på og sige, at det er ligesom en drikkedunk, er fordi man sagtens bare kan bruge en shaker som en drikkedunk – og blot fylde vand i.

Træning og væske

En ting, der er vigtigt at huske, når man træner meget, er at få nok væske i kroppen. Ikke fordi man behøver at indtage flere liter ekstra vand, fordi du træner i en time. Men hvis du træner flere gange om ugen og lange, intense træningspas – så er det vigtigt, at du har nok væske i kroppen. Der anbefales, at den gennemsnitlige person, som træner meget, drikker mellem to til fire liter væske om dagen.

Dette behøver ikke at være under selve træningen, men der er mange personer, som bruger en fitness shaker efter deres træning til at få både protein og væske i kroppen efter en virkelig hård træning. Der er også mange personer, som bare indtager ekstra vand eller væske, når de træner, da de bliver tørstige under træningen.

FAQ

Tidligere artikelProteinbar | 5 proteinbar til farten
Næste artikel2 i 1 løbeshorts herre | Alt du behøver i et par shorts

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her