Bedste håndledsstøtte | 5 favoritter til dig!

0
890

Der kan være et hav af grunde for, hvorfor du er på udkig efter den bedste håndledsstøtte til dig selv. Vores hænder og håndled er ofte udsatte i løbet af dagen af enten din dagligdag, arbejde eller fritidsaktiviteter. Men, hvad end du er på udkig efter den bedste håndledsstøtte til en skade, et overbelastet håndled eller noget helt tredje, så finder du det her.

Vores Favorit

Back on Track Håndledsstøtte

Håndledsstøtten der kan bruges til flere typer af skader og gener! Varmer dagen lang og fås i forskellige størrelser – perfekt at have liggende, til når behovet opstår!

Vi har nemlig fundet de bedste til dig og samlet dem ét sted, så du kan hjælpe dit håndled mod en smertefri i dag. Vi har udvalgt de forskellige typer af håndledsstøtter, så der er til forskellige typer af skader, håndledstøtter med forskellige materialer og i forskellige størrelser – så ja, der burde altså være perfekt match til dig og dit håndled nede i listen.

Top 5 håndledsstøtter

Bedste håndledsstøtte med konstant varme 

Back on Track Håndledsstøtte

Få det helt perfekte match med denne håndledsstøtte. Du kan vælge mellem forskellige størrelser og så har den varmereflekterende egenskaber, som bidrager til mindre smerter i løbet af dagen. Materialet gør nemlig, at når det bliver varmet op via kropsvarmen, så udstråler det yderligere varme tilbage. Det gør det altså muligt at holde dit håndled varmt, mens du har det på og fungerer dybest set som en længerevarende infrarød stråling. 


Bedste håndledsstøtte til sport

Cairn Protector Progrip

Vil du gerne forebygge en tidligere skader eller bare være på forkant med den næste håndledsskade, når skiferien nærmer sig? Denne håndledsstøtte er til dig, der har brug for støtte under sport, som ski, rulleskøjter eller andet, hvor vi oftest tager fra med hænderne. Disse er samtidig lavet i en pasform, så du nemt kan have dem på under en handske og stadig bruge dine hænder. Du kan selvfølgelig vælge mellem forskellige størrelser.


Bedste allround håndledsstøtte

Futuro Comfort Håndledsbandage

Leder du efter en One Size håndledsstøtte og som kan bruges til begge håndled? Her har du svaret! Perfekt håndledsstøtte til dig, der ønsker altid at have et liggende derhjemme, til når det bliver nødvendigt. Dette kan bruges af alle med et håndled på 14 til 21 cm (det smalleste sted) og så er det som sagt vendbar, så du kan bruge det på både højre og venstre håndled. Husk at skifte skinnen, hvis den skal bruges på venstre hånd.


Bedste håndledsstøtte med skinne

Mabs Håndled Wrist Rail

Ønsker du optimal støtte til kortvarige symptomer – så er dette løsningen. Du kan vælge mellem en håndledsstøtte til venstre eller højre hånd. Den hjælper både med at forebygge samt lindre skader og smerter, som måtte være opstået. Metalskinne kan formes individuelt, så du får den helt perfekte støtte.


Bedste Højre Håndledsstøtte

Select Profcare

Er det højre håndled, den er gal med og som har brug for maksimal støtte? Denne er fra Select er med skinne og kompression og sørger for, at din håndled er støttet, når du har brug for det. Materialet er 4 mm SBR neopren og det bidrager blandt andet til at binde varmen, som kan lindre smerterne i løbet af dagen.


Hvem har brug for håndledsstøtte?

Som nævnt i introen, kan der være mange grunde til, at du er på udkig efter en håndledsstøtte af art. Det kan være tidligere skader, en overbelastning, betændelse eller en nuværende skade, som gør, at du har brug for et.

Vi anbefaler altid, uanset grund, at du snakker med en professionel og forhører dig, om en håndledsstøtte er løsningen for dig. Sommetider, alt efter hvilken du vælger, så giver en håndledsstøtte dig enten den rette støtte via stoffet eller måske der er tilsat en skinne, som sørger for, at dit håndled kan hele korrekt og andre gange giver en håndledsstøtte dig den rette mængde varme, som dit håndled har brug for.

Hvordan opstår håndledsskader?

Lige så vel, som der kan være forskellige grunde til, at du har brug for en håndledsstøtte, så kan grundene til behovet være opstået af mange forskellige ting. Det kan være, du har lavet et forkert vrid derhjemme. Eller måske en skade fra din sport? En skade der også oftest ses, er, når der bliver lavet gentagne bevægelser igen og igen. Det kan være i forbindelse med arbejdet, hvor du får ondt i håndleddet pga. samme gentagne bevægelse med din mus 8 timer i løbet af dagen.

Det kan også være, du er startet et nyt job som kassemedarbejder og pludselig bruger du den venstre hånd ved samme bevægelse flere timer i streg. Sommetider er det også muligt at forebygge gener, skader eller betændelse. Hvis du er tilbøjelig til smerter i håndleddet, kan du allerede påføre dig en form for håndledsstøtte, så du evt. kommer dine skader i forkøbet.

Hvilke typer håndledsstøtte er der?

Håndledsstøtte i neopren

En håndledsstøtte i materialet neopren er ideel til dig, der er på udkig efter en håndledsstøtte, som både støtter og giver dig kompression på dit håndled. De sidder derfor lidt anderledes og lidt tættere – og giver altså det, man kalder, medium støtte. Da det netop sidder noget mere til end andre håndledsstøtter, så anbefales det, at du maks går med det nogle timer ad gangen. Det er primært for din egen skyld, da tætheden og varmen kan ende med at irritere din hud, hvis det sidder for længe af gangen.

Håndledsstøtte med elastik

Ønsker du en mere let støtte, som du kan bruge i flere dage og som blot giver dig den basale støtte, du har brug for i løbet af dagen, mens du er på arbejde, hjemme og under dine fritidsinteresser – så er dette svaret. Brug det, som du lyster og som det giver mening for din hverdag og håndled.

Håndledsstøtte med skinne

Denne type håndledsstøtte er til dig, der har brug for maksimal støtte til dit håndled. Skinnen gør nemlig, så du ikke kan bøje dine led. Det hjælper altså med at stabilisere og fiksere dine led, så du undgår unødvendige belastninger og dit håndled for lov at hele og hvile, som det har brug for.

Fordele ved at vælge den bedste håndledsstøtte for dig

Vælger du den helt rette håndledsstøtte, som giver dig lige præcis den støtte, du har brug for – så er der pludselig mange fordele ved at bruge en håndledsstøtte.

  • Kan bruges som en form for håndledsbeskyttelse, som bidrager til at holde både eksisterende, tidligere og kommende skader væk. Med den helt rette håndledsstøtte, som bidrager til lige netop din skade, vil det kunne gøre underværker.
  • Vælger du en håndledsstøtte med kompression i, kan det bidrage til, at du har/får færre smerter i løbet af dagen – og som også forebygger mod kommende smerter.
  • Med det rette håndledsstøtte kan du fremme helingsprocessen væsentligt.
  • Du kan sågar undgå fremtidige skader ved at benytte dig af en form for håndledsstøtte.
Tidligere artikelSådan øger du din mentale styrke
Næste artikelUgens Inspiration – Lene (Uge 14)

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her