Bokseudstyr – find alt du behøver lige her!

0
1232

Bokseudstyr skal der til, hvis du går med drømmen om at starte din egen lille boksekarrierer derhjemme, eller hvis du gerne vil have dit eget bokseudstyr, når du er i centeret. For boksning er en af de sportsgrene, hvor det ikke kan betale sig at gå på kompromis med sit bokseudstyr. Her handler det om kvalitet over kvantitet – både for at du får den bedste oplevelse under din træning og under kampen. Men det er i lige så høj grad også for din sundhed ift. skader og lignende.

Meeeen, nu har du besluttet dig for, at skal du igang! Og derfor er du landet her. Vi har i den anledning fundet noget af det bokseudstyr, som vi synes, er allermest relevant, når du skal i gang. Det er selvfølgelig det helt klassiske som; Handsker, boksepude, bandage, hjelm og plethandsker. 

MUST HAVE BOKSEUDSTYR

▶︎ Reebok Combat Leather Training Glove

Lækre træningshandsker fra Reebok og et absolut must-have bokseudstyr, når du skal til træning eller i kamp. Disse er 14oz og er designet således, at de hjælper dig med en korrekt bokseteknik, så du undgår skader i hånd og håndled. Du kan finde flere størrelser og designs i boksehandsker her.

Vores 5 must-have bokseudstyr

MærkeType
Reebok Combat Leather Training Glove Boksehandsker
Hammer Sparring Helmet 2013 Model Boksehjelm
Odin Fit Boxing Sandsæk 18 kgSandsæk
Aserve Hand Wraps Boksebandage
Hammer Boxing Double Focus Plethandsker

Boksehandsker 

Boksehandsker er et ret væsentligt bokseudstyr og måske noget af det vigtigste. De hjælper nemlig med at beskytte dine hænder, imens du bokser – både under kamp og træning. Boksehandsker er bokseudstyr, som skal passe lige til størrelsen på dine hænder.

Vælger du den rette størrelse, kan de nemlig hjælpe dig igennem en træning uden smerter i hænderne. Du kan først og fremmest mærke på materialet af din boksehandske, at det er er lidt tykt. Det gør, at det virker stødabsorberende, når du slår. Da hele din hånd er beskyttet af handsken, betyder det også, at du selv mindsker chancen for ridser og skrammer på dine hænder, men lige så vel på din modstander – hvad end det er til træning eller en kamp. Til allersidst er boksehandsken vigtig, da den beskytter dit hånd. Selve designet på boksehandsken går op omkring dit håndled og hjælper helt automatisk med at mindske risikoen for skader på dit håndled eller i dine sener og muskler.

Boksehandsken er altså et bokseudstyr, der skal tilkøbes, så snart du går igang. Vi har fundet et bredt udvalg, som passer til de fleste. Men er du på udkig efter andre farver eller størrelser, kan du udfra hver kategori blot trykke på læs mere, og så vil du kunne finde et yderligere udvalg. 

▶︎ Reebok Combat Leather Training Glove

Lækre træningshandsker fra Reebok og et absolut must-have bokseudstyr, når du skal til træning eller i kamp. Disse er 14oz og er designet således, at de hjælper dig med en korrekt bokseteknik, så du undgår skader i hånd og håndled. Du kan finde flere størrelser og designs i boksehandsker her.

Hjelm til sparring 

Alt efter hvordan I træner, bruges en boksehjelm oftest som bokseudstyr, når I er i gang. Denne type bokseudstyr benyttes i de sportsgrene, hvor der ønskes beskyttelse af ansigtet og hovedet under træning. I nogle kampe bruges hjelmen også. Det er klart, at er du mest til motionsboksning, hvor der ikke bliver bokset i ansigtet eller på krop, så er den ikke nødvendig for dig. Du skal dog huske på, at hvis du bruger en hjelm til boksning, så skal du være opmærksom på, at der findes forskellige grader af beskyttelse. Nogle hjelme beskytter mere end andre og andre er lettere i materialet og beskytter derfor mindre. 

▶︎ Hammer Sparring Helmet 2013 Model 

Er kampboksning noget du gør dig i, så ved du, hvor vigtig hjelmen er. Denne model er i høj kvalitet og af et materiale i koskind. Den kan nemt åbnes og lukkes, og remmen under hagen, kan spændes ind efter din størrelse – så du får et helt perfekt match. 

Se flere boksehjelme her

Sandsæk 

Er dit bokseudstyr til derhjemme, så skal du helt sikkert have fat i en sandsæk af en art. Ellers er det ikke meget ved boksetræning derhjemme. Men boksepuder findes i et hav af materialer og størrelser – så du kan læse vores seneste artikel om boksepude til ophæng. Her finder du et sort udvalg at forskellige boksepuder og vægte. 

▶︎ Odin Fit Boxing Sandsæk 18 kg

Her får du en boksepude på 18 kg, som kan hænges op. Den er af kunstlæder og med et markeret område, så du kan spice din træning op med lidt blandede kombinationer. Den måler 80 x 30 cm. 

Er du på udkig efter en anden slags og anden vægt, så kan du finde dem her: Sandsække.

Plethandsker 

Skal du være skarp og træne ting såsom hastighed, præcision og reflekser – så er plethandsker det helt perfekte bokseudstyr til dig. Det er klart, at det kræver, at I er to om træningen. Men det er fedt med sådan et par, for det giver dig mulighed for at træne cardio og træne din styrke. Oftest er der mulighed for flere koordinationer under træningen, som du kan skifte imellem, så du netop får trænet din præcision, hurtighed og hånd-øje koordination.  

▶︎ Hammer Boxing Double Focus 

Plethandsker er et bokseudstyr, der kan bruges ligemeget, om du er nybegynder eller professionel. En effektiv træningsform der kan styrke både din cardio, din effektivitet, hastighed og præcision. Uundværligt når det kommer til boksetræning. Disse er lavet af blødt koskind og fastgøres med velcro om håndleddet – på den måde får du et perfekt fit!

Boksebandage 

Mange benytter sig af en boksebandager, også kaldet håndbind, som et ekstra bokseudstyr under handsken. Det bliver viklet om dine hænder – hvilket skal gøres på en speciel måde for bedste fulde effekt. Her kan du på Youtube finde masser af videoer, der tager dig igennem det skridt for skridt. 

▶︎ Aserve Hand Wraps

Her får du den helt klassiske boksebandage, som kan bruges til både motionsboksning og kampboksning. Du kan få dem i enten sort eller hvid og er et must-have bokseudstyr, som du altid bør have i træningstasken. Længden er 3,5 m. og prisen er for 1 stk. 

DKK 139,00

Aldrig gå ned på sikkerheden – bokseudstyr er vigtig!

Der er flere former for boksning. Det kan være, du går til motionsboksning i dit fitnesscenteret eller måske du træner i den lokale bokseklub og bokser mod andre? Ligemeget hvad så er bokseudstyr vigtigt – i hvert fald den ene eller anden slags. Boksning er nemlig en super spændende sport, som med garanti, hvis du tager det seriøst, kan få dig i din bedste form. Du kan ikke undgå at træne hele din krop! Du får cardio og styrke i træningen og så gør det også noget mentalt for dig.

Til motionsboksning anbefales det, at du har bokseudstyr som f.eks. håndbind eller boksehandsker. Nogle gange vil du kunne finde den slags bokseudstyr i dit træningscenter – men der har mange andre allerede brugt det – og sikkert svedt utrolig meget samtidig. Derfor foretrækker nogle deres eget bokseudstyr. Når det kommer til kampboksning – som er den anden form for boksning, så skal du have det hele. Kampboksning er, når du træner med henblik på at komme i ringen med en modstander. Her vil der være slag mod din krop, så du vil kræve ekstra beskyttelse og ekstra træning for at kunne præstere bedst. Her vil en hjelm og plethandsker være på sin plads for maks. beskyttelse og den bedst mulige træning. 

Tidligere artikelUgens Inspiration – Sara (Uge 17)
Næste artikelUgens Inspiration – Henrik (Uge 18)

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her