De sidste par år er hjemmetræning blevet en voksende trend både blandt nybegyndere og professionelle atleter, derfor har vi kigget på de bedste løbebånd. I dag er det en indbygget del af mange millioners træningsrutiner og hverdagsliv. Mange vælger derfor i samme anledning at lave deres eget træningcenter derhjemme eller blot at købe lidt fitness udstyr til stuen (f.eks. håndvægte, yogamåtter og træningsbolde). På den måde, kan du derhjemme, have en effektiv træning uden at besøge et fitnesscenter.

VI HAR SET PÅ Kendetegn  SET HOS
ProForm 995i Vores Top Valg Abilicaonline.dk LÆS MERE
LifeSpan TR4000i Bedste Stød Absorberende Apuls.dk LÆS MERE
Sole F63 Bedste til Nybegyndere Abilicaonline.dk LÆS MERE
Odin T8 Bedste til Prisen Apuls.dk LÆS MERE

 

Lige nu er der ikke mange cardio-maskiner på markedet, som kan tilbyde lige så adskillige træningsmetoder og funktioner, som de gode løbebånd i denne artikel kan. I denne test vil vi kigge på de bedste løbebånd, som der er tilgængelige til hjemmebrug. Samtidig vil vi give dig et par gode tips til, hvordan du vælger det bedste løbebånd til dig selv og hvilke punkter der er vigtige at overveje, hvis du beslutter, at tiden er inde til at investere i din fysiske udvikling.

At vælge et løbebånd er ikke så let, som det kan se ud til ved første øjekast. Det er vigtigt at overveje flere faktorer med hensyn til prisen og værdien du får for pengene. Dette er for at træffe en velinformeret beslutning i henhold til dine forventninger. For at gøre det lettere for dig, har vi forberedt en omfattende evaluering af de bedste løbebånd modeller samt skrevet en detaljeret artikel om emnet, som kan hjælpe dig med at give svar på alle dine spørgsmål.

Bedste mærker indenfor løbebånd 

Løbebåndets to største vanskeligheder er, at det oftest sælges til en relativ høj pris og det tager meget plads. Enhver investering i din psykologiske sundhed og fysiske tilstand er dog af værdi, da dit sind og din krop vil være taknemlige. 

For at gøre dit job endnu lettere har vi undersøgt, hvilke der er de bedste løbebånd på markedet lige nu. Dem kan læse om nedenunder. Vi vil gerne fremhæve de fire produkter, som er de bedset af forskellige årsager.  


VORES TOP VALG

Proform 995i

 • 30 forudindstillede træningsapps
 • Proshox™ afdæmpningssystem
 • Velegnet til alle målgrupper

 

 

9.900,00,- GÅ TIL BUTIK →

ProForm 995i er et kraftfuldt løbebånd udstyret med en 3.0 HK motor, en løbeflade af god størrelse og Proshox™ afdæmpningssystem, som giver dig stabilitet og lægger mindre pres på dine led. Maskinen er perfekt til forskellige træningsformer. Hvad end det er intervalløb eller lange gå- og løbeture, dette løbebånd er til dig!

Dette produkt betragtes som et af de mest interaktive løbebånd tilgængelig på markedet, takket være teknologien, der har alle de omfattende funktioner indbygget i ProForm 995i. Der er i alt 30 forudindstillede træningsapps til at teste og udfordre din fysiske tilstand og med de digitale håndtag, har du mulighed for at ændre hældningen fra 0-12% og hastigheden fra 0-22 km/t. ProForm 995i har en stor skærm, som viser brugeren alle de vigtigste detaljer om ens træning og gør det simpelt at følge op med udviklingen.

Mens du træner, giver EKG-funktionen dig nøjagtige impulser og målinger fra dit hjerte, som derefter kan ses på Round Watts LED-skærm. På den måde kan du analysere dine ture og sætte nye mål til dig selv – og øge dine gode resultater samt konstant forbedre dig selv.
iFit® Bluetooth Smart er aktiveret på løbebåndet, som giver dig adgang til en række af adskillige træninger dagligt. Den tracker automatisk dine fremskridt og tilbyder muligheden for at løbe ture via Google Maps.

På den måde lære du verden at kende fra komforten i dit eget hjem. Mens du træner, kan du også konkurrere med andre og være i kontakt med dine venner. I kan udfordre hinanden og bare have det sjovt sammen, selvom i fysisk ikke er det samme sted. Med iFit kan du også tilpasse din træning efter dine behov og ønskede mål, som vil forbedre din oplevelse med dette interaktive produkt.

Med dette løbebånd behøver du ikke gå på kompromis med underholdningen, imens du er på båndet. Du kan hurtigt og nemt tilkoble din smartphone eller tablet til maskinen og lytte til dine yndlingsmusik fra højtalerne der er indbygget i maskinen. Den integrerede tablet gør det muligt at se film eller videoer i løbet af din træning, som kan være med til at motivere dig til at træne i længere tid.

ProForm 995i er foldbart og kan derfor kategoriseres som et pladsbesparende løbebånd. Det har et let design målrettet til forbrugeren, som hellere vil træne hjemme.
Samlet set, er ProForm 995i vinderen af vores test, da den har noget at tilbyde til alle typer af løbere, uanset om du er nybegynder eller maratonløber!

Du kan læse mere her.

Produktspecifikation

 • Løbebåndets størrelse (L x B x H): 205 x 93 x 169 cm
 • Løbebåndets vægt: 92 kg
 • Maks. brugervægt: 135 kg

 


BEDSTE STØD ABSORBERENDE

LifeSpan TR4000i

 • IntelliGuard sikkerhedsfunktion
 • Veludviklet kompressions stød system
 • Stærk struktur som tilpasser til større brugere

15.999,00,- GÅ TIL BUTIK →

LifeSpan TR4000i har en lang række funktioner til en meget fornuftig pris. I vores test, er det vinderen af det bedste stød absorberende løbebånd, som gør hjemmetræningen så sikker og komfortabelt som muligt. Det er det stærkeste produkt med den største løbeflade og bæreevne. Det kunne nemt konkurrere med løbebåndene i de højere priskategorier på grund af alsidighed, en velbygget struktur og funktionalitet.   

Dette sammenfoldelige, manøvredygtige og dæmpede løbebånd anbefales mest til ikke-professionelle atleter og til dem, som træner for at tabe vægt. Det har en 13% hældningsvinkel til udendørs terræn stimulering og en rummelig løbeflade af 56 x 152 cm, som reducerer risikoen for en ulykke. Måske det vigtigste ved dette produkt er, at det er understøttet med otte kompressions stød, hvilke beskytter dine hofter, knæ, ankler, ryg og led. Det absorberer også fodnedslag, vibration og lyd. Sikkerhedsfunktionen på dette løbebånd kaldes IntelliGuard, som stopper båndet efter 20 sekunder, hvis du træder væk fra det. Så er børnene og kæledyr beskyttet fra ulykker.  

Løbebåndet har 20 forudindstillede programmer af forskellige kategorier afhængigt af dine fitness mål. Du kan vælge mellem de følgende: programmer for vægttab, cardio fitness, internal træning og konstant pulsstyring, sund livsstil og sportstræning. Trænings feedback og dine resultater vises altid på skærmen. Det inkluderer blandt andet oplysninger om din tid, hastighed, kalorier, afstand, hældning og tempo. Efter træningen, har du mulighed for at overføre din træningsdata til en fitness-app og du kan også gemme det på et USB-drev. 

Endvidere er løbebåndet udstyret med en 3-trins køleventilator, smartphone-kompatibelt stik, indbygget audio system, tablet holder og USB port, som du kan bruge for at oplade din mobil under din træning.  

Produktspecifikation

 • Løbebåndets størrelse (L x B x H): 185 x 87 x 140 cm
 • Løbebåndets vægt: 159 kg
 • Maks. brugervægt: 200 kg

Du kan læse mere her.

 


BEDSTE TIL NYBEGYNDERE

Sole 63

 • Brugervenlige funktioner
 • Udstyret med CushionFlex teknologi
 • Forskellige måder at gemme træningsdata
12.900,00,- GÅ TIL BUTIK →

Sole F63 løbebånd er et af de mest populære fra Sole mærket med top-rated anmeldelser og tilfredse nybegynder løbere fra hele verden. Holdbarhed og pålidelighed karakteriserer denne overkommelige maskine, der ikke ofrer kvaliteten eller brugeroplevelsen. Dette løbebånd er rig af muligheder for nybegynder løbere og folk der bare gerne vil gå. Det er enestående og brugervenlig. Det kan stærkt anbefales til dem, som har ikke meget erfaring med håndtering af fitness udstyr. 

Sole F63 inkluderer en LCD-skærm, der viser trænings statistikker, som inkluderer forbrændte kalorier, tid, hastighed, puls osv. Du kan også bruge din egen tablet for at følge træningen, med den gratise app fra Sole. Appen kan synkroniseres med FitBit eller andre apps, som tilbyder mulighed for at gemme din træningsdata. 

Løbebåndet kommer med 10 forskellige træningsprogrammer og kan nå en hastighed der hedder 20 km/t. Træningsprogrammerne kan variere fra cardio til fedtforbrænding eller manuel. På den måde har du noget at skifte imellem. Det hjælper oftest brugeren med at holde træningen interessant. Dette løbebånd, ligesom de ovennævnte to andre, har indbygget ventilatorer, tablet holder, Bluetooth højtaler og en USB-opladningsport. Sole F63 er et meget kompakt produkt, som kan sammenklappes og det er derfor nemt at opbevare det.     

Med CushionFlex teknologien bliver presset på dine led reduceret med 35-40%, og med båndets 15% hældningsvinkel kan du gennemføre mere intensive træninger. Dette vil højst sandsynligt resultere i en højere kalorieforbrænding og tonede muskler. Hastigheden sammen med hældningen kan justeres på flere steder (også på gelænderet), som gør det lettere for dig at ændre indstillingerne hurtigere, imens du træner. Berøringssensorere og trådløst brystbælte hjælper dig med at holde øje med din puls, som er uundværlig for at spore fremskridt på den korrekte måde. 

Produktspecifikation

 • Løbebåndets størrelse (L x B x H): 208 x 89 x 145 cm
 • Løbebåndets vægt: 115 kg
 • Maks. brugervægt: 148 kg

Du kan læse mere her.

 


BEDSTE TIL PRISEN

Odin T8

 • God pris og god kvalitet
 • Dansk design
 • Vinder af Trænings Favoritter i 2019

8.999,00,- GÅ TIL BUTIK →

ODIN er et dansk producent af fitnessudstyr og deres ODIN T8 løbebånd model er et prisbelønnet og billigt produkt med super god kvalitet. Den har et pænt og meget brugervenligt display, som giver dig adgang til 12 træningsprogrammer. De viser de oplysninger, som du har brug for, for at få en effektiv træning (hastighed, kalorieforbrænding og afstand).

Det ‘skandinaviske’ design giver løbebåndet et flot udseende, og derfor det kan godt blive en dekorative del af værelset det står i. Du kan også tilkoble din smartphone eller tablet til dette løbebånd via Bluetooth, da det har indbyggede højttalere og USB stik til opladning.

Max. hastigheden af dette løbebånd er 20 km/t og med max. hældning helt op til 15%. Denne kapacitet er tilfredsstillende for de fleste, fordi det opfylder brugernes forskellige behov. ODIN T8 er ofte fremhævet på grund af dets stødabsoberingsevne. Takket være det nyeste Multi Shock Absorption system, beskytter dette løbebånd dine led og knæ i høj grad. Gennem ODIN T8 får du adgang til KinoMap – en meget populær fitness app, der tilbyder flere end 10.000 videoer og ruter, som du kan vælge imellem, alt efterl hvad har du lyst eller energi til. Det smarte ved forbindelsen mellem KinoMap og løbebåndet er, at båndet justeres automatisk efter den rute, du vælger på skærmen.

Dets struktur er udviklet og designet, så det er let for brugeren at folde det sammen og sætte det op igen med en enkelt hånd. Det er en stor fordel, at dette produkt har indbyggede hjul, så det skal ikke løftes, når det bliver transporteret.

Produktspecifikation

 • Løbebåndets størrelse (L x B x H): 180 x 86 x 139 cm
 • Løbebåndets vægt: 89 kg
 • Maks. brugervægt: 135 kg

Du kan læse mere her.

 


I nedenstående tabel har vi samlet de vigtigste specifikationer af hvert løbebånd for at hjælpe dig med sammenligne alle fire produkter. Vi inkluderede 10 kriterier, som du skal overveje, når du vælge det bedste løbebånd for dig.

Tænk over dine egne forventninger og tag en besluttning baseret på, hvad du selv føler.

ProForm Power 995i

(Vores Top Valg)

LifeSpan TR4000i 

(Bedste stød absorberende)

Sole F63            

(Bedste til nybegyndere)

Odin T8       

(Bedste til prisen)

Motor 3 HK 3,25 HK 3 HK 3 HK
Vægt 92 kg 159 kg 115 kg 89 kg
Størrelse (LxBxH) 205 x 93 x 169 cm 185 x 87 x 140 cm 208 x 89 x 145 cm 180 x 86 x 139 cm
Maks. hastighed 22 km/t 19 km/t 20 km/t 20 km/t
Program 30 stk.  24 stk.  10 stk.  12 stk.
Løbeflade (BxL) 51 x 152 cm  56 x 152 cm  51 x 152 cm 51 x 140 cm 
Maks. brugervægt 135 kg 200 kg 148 kg 135 kg
Stigning 12% 13% 15% 15%
Prisen 9.900 kr. 15.999 kr. 12.900 kr.  7.999 kr. 
Foldbar Ja Ja Ja Ja

 


Forskellige typer af løbebånd

Løbebåndene kan opdeles i to grundlæggende kategorier:

Passivt/ magnetisk løbebånd

 • Et passivt løbebånd har ikke en motor og virker derfor med løberens egen kraft (anbefales ikke til nybegyndere)
 • Oftest billigere, smallere og ikke særligt stabil
 • Anbefales primært til ældre mennesker og dem som gerne vil komme sig efter en skade
 • Det er oftest brugt til lettere øvelser, fordi man kan ikke nå en høj hastighed med det

Aktivt/elektrisk løbebånd

 • Det har motor
 • Det er komfortabelt, sikkert og har generelt en højere kvalitet end et passivt løbebånd
 • Mulighed for højere ydeevne
 • De mange personaliserede funktioner hjælper brugeren med at udvikle sig i sit eget tempo
 • Aktive løbebånd er i en højere priskategori
 • Velegnet til professionelle atleter, som har brug for flere funktioner for at nå maks ydeevne
  *Hvis du ikke har permanente skader og din alder tillader det, vil vi anbefale, at du vælger et løbebånd i denne kategori.

Hvad er fordelene og ulemperne ved aktive løbebånd?

Fordele:

 • Stærk og stabil konstruktion
 • Stor og bredt
 • Lettere betjening og ydeevne
 • Stort udvalg

Ulemper:

 • Højere og regelmæssige vedligeholdelsesomkostninger
 • Ikke alle modeller er velegnede til langsom træning
 • Det kræver større lagerplads og elektricitet

Derfor skal du have et løbebånd derhjemme

Spørgsmålet er så: Hvorfor skal du investere tusindvis af kroner på et løbebånd til hjemmebrug, hvis medlemskabet til fitnesscentret er betragteligt billigere og du samtidig får adgang til en række andre fitness maskiner, som du har brug for? Du kan også vælge at løbe udendøre i frisk luft, hvor du er ikke begrænset af plads og træningen er ikke ensformig.

Selvfølgeligt har alle træningsformer deres fordele og du skal derfor vælge den, som passer til dine behov og din livsstil bedst. Med denne artikel vil vi prøve at give dig en lidt dybere indsigt i de forskellige muligheder, der er for dig, som gerne vil træne derhjemme eller bare prøve en ny træningsform. 

Træn fra komforten i dit eget hjem

En god grund til at have et løbebånd derhjemme i stedet for ude er, at du vil ikke blive forstyrret af forvirrende faktorer, såsom støv, regn eller vind.

Måske kender du følelsen, når du står i døren med dine træningssko på, fuld af motivation, klar til en svedig træning i naturen eller i fitnesscentret, og pludseligt hører du lyden af tunge regndråber på dit vindue? Pludselig har du ikke længere lyst til at dyrke motion eller at være ude overhovedet.

Du beslutter at denne ene gang bliver du hjemme og du lover dig selv at gøre op for det til træningen næste gang. Dog render du nu rundt og har skyldfølelse resten af dagen. Hvis du har et løbebånd i dit hjem, behøver dette ikke længere at være et problem. Med et løbebånd kan du træne, når du vil og når du har tid. Vejrudsigten eller åbningstider i fitnesscentret er ikke noget, du længere skal være opmærksom på.

Det fremmer en varieret træning

Udover det, er det vigtigt at fremhæve, at det elektriske løbebånd er en maskine med rigtige mange muligheder. Selvom de fleste er i den bevidsthed at løbebåndet kun er god til tre ting – at gå, at løbe og at sprinte – dette er ikke korrekt. Ved siden af de traditionelle øvelser, kan du også prøve en række af andre træninger, som f.eks. walking lunges, side shuffles, walking plank eller crab walk. Alle de ovennævnte er meget effektive øvelser, som kan indbygges i din kropsvægt træning. 

Mulighed for at følge med din træningsprocess

På dit eget løbebånd har du mulighed for at tracke din egen træningsprocess (f. eks. afstand, hjertefrekvens, kalorier, hastighed, sværhedsgrad af ruten, stigning på båndet) og sætte individuelle indstillinger til. Disse to aspekter bidrager i høj grad til din fysiske udvikling, fordi du har mulighed for at sammenligne din ydeevne fra et tidligere tidspunkt med det, som du nu har opnået. 

Multitasking

Det er også en vigtig pointe, at hjemmetræning med et løbebånd tillader dig at lave andre aktiviteter, imens du er på båndet. Du kan f.eks. se fjernsyn og nyde din yndlingsserie. Du kan samtidig også holde øje med dine børn eller have en samtale med nogen omkring dig.

Hvad skal du overveje for at finde det bedste løbebånd til dig?

Valget af det rigtige løbebånd vil afgøre træningens behagelighed, samt forbedringen af din egen udholdenhed. Mange mennesker afskrækkes fra træning på grund af et forkert valgt produkt, som gør, at de mister lysten. 

Derfor er det nødvendigt at undersøge, hvad du skal være obs på, før du tager en besluttning og køber et løbebånd. 

Lad os kigge på kriterierne, som er værd at overveje for at finde det bedste løbebånd til dig. Vi starter med de vigtigste parametre, og så beskæftiger vi os med de mindre vigtige i den sidste del af listen.

Motorkraft

Det vigtigste på et elektrisk løbebånd er motoren. Motorkraften er et stykke data, som du skal sammenligne med yderligere oplysninger, som er med til at karakterisere det pågældende produktet.For eksempel, hvor meget kan du justere hastigheden? Hvor udholdende er du? Eller f.eks. bredden på båndet (det er svært at holde et højt tempo på et smalt bånd).

Jo flere ydelser dit løbebånd har, jo bedre har du mulighed for at blive. Desuden er det ikke nødvendigt at sætte båndet til maksimum ved den første træning. Det anbefales at øge tempoet gradvist og løbende. Løbebåndets ydeevne, i form af hastighed og stigninger, forringes ikke over tid, så når du bliver fysisk stærkere og hurtigere, kan du øge din hastighed og drage fuld fordel af båndet.

Motorens ydelse varierer normalt fra 1 til 6 hestekræfter. Denne ydelse er nok til at nå 15-25 km/t. Det anbefales, at man vælger et løbebånd fra middelklassen, som kan køre med 3-4 hestekræfter – højere end det er dyrere og mest velegnet til professionelle atleter, der kan drage fordel af maskinens omfattende liste af funktioner. Husk at undgå løbebåndene under 1,5 HK, da disse er ret svage maskiner, der ikke vil ikke fremme din udholdenhed.

Hastighed 

For at løbebåndet opfylder alle dine forventninger, er det vigtigt at tænke fremad. Selvom du kun er i stand til at løbe 3 kilometer i øjeblikket med en gennemsnitligt hastighed på 5-6 km/t, betyder det ikke, at det er det samme om et års tid. Løbebåndet er en investering på lang sigt, så jo flere hastigheder du kan vælge imellem, jo ​​bedre. En lav hastighed på op til ca. 3 km/t kan bruges til at gå og komme sig efter en skade. Højere hastigheder på over 16 km/t bruges mest af aktive og professionelle atleter. Højt tempo anbefales primært til korte sprints.

Fleksibilitet 

Hvis et løbebånd er fleksibelt, betyder det, at det beskytter leddene i kroppen. Vores livsstil påvirker i høj grad kvaliteten af ​​vores muskler og led. Disse kan med tiden blive skrøbelige, hvis man primært laver stillesiddende arbejde i lange perioder i ens liv. Derfor, hvis vi pludseligt begynder at træne, anstrenger kroppen sig ekstra meget i starten. 

Jogging og løb er træningsmetoder, der ligger betydeligt pres på leddene, som kan være med til forårsage langvarige smerter i din knæ, hvis træningen er udført forkert. Derfor er det ekstremt vigtigt, at løbebåndet er fleksibelt – vi anbefaler dig under alle omstændigheder at købe et løbebånd med en gummibase, der er placeret lige under løbefladen.

Brugervenlighed

Stræb efter at få et løbebånd med så nem en håndtering som muligt. Man har ikke lyst til eller tid til at håndtere komplicerede indstillinger før og under træning. Maskinen skal være tilstrækkelig intuitiv, da båndet skal håndteres ikke kun i begyndelsen af ​​øvelsen, men også i mellemtiden og i slutningen, når brugeren allerede er træt og koncentrationsevnen er aftagende.

Løbeflade 

Du kan kun få det fulde ud af din træning, hvis man føler sig godt tilpas i mellemtiden. Til dette formål er det vigtigt at overveje båndets længde og bredde, når du køber et løbebånd. Længden skal være lidt større end længden af brugerens egne skridt. Med hensyn til bredden, så skal du aldrig overveje noget, som er smallere end 40 cm. Hvis en person ved et uheld snubler på grund af en lille løbeflade, kan du få alvorlige skader med det samme. 40 cm i bredde som minimum er nok til en hastighed på 10 km/t, hvilket er omtrent gennemsnittet af, hvad de fleste løber.

Dog anbefales en længde på ca. 50 cm til hjemmetræning. Det er med den begrundelse, at brugerne ofte ser fjernsyn under hjemmetræning, eller snakker med en anden person, som så kan aflede opmærksomheden fra træningen. Derfor, det er en god ide at kigge efter et løbebånd med mindst en bredde på 50 cm. Så behøver du ikke at passe på dine ben  eller hvor du træder under træningen. 

Hældningsvinkel

Køb kun et løbebånd hvis hældningsvinklen kan justeres elektronisk via en knaptryk. Funktionen til at indstille en bestemt hældningsvinkel er meget nyttig, fordi det gør træningen meget mere livagtig og det minder kroppen om et udendørs terræn. Desuden anbefales det, at du ikke kun træner på en lige overflade, da en ensformig træning øger overbelastningen på en muskelgruppe, imens andre muskelgrupper forsømmes. På denne måde kan musklerne ikke udvikle sig simultant. 

Bæreevne

Løbebåndene kan have mange forskellige rammekonstruktioner produceret af adskillige materialer. Producenterne giver altid råd om, hvilke løbebånd der passer til hvilken vægtgruppe – være opmærksom på denne detalje og vælg et løbebånd baseret på din egen vægt. Hvis brugerens vægt er større end løbebåndets kapacitet, kan løbebåndet ødelægges på meget kort tid.

Det er heller ikke en god ide, hvis maskinen kun bliver brugt i lavt tempo, for så vil båndet sandsynligvis sænker farten endnu mere under pres og med tiden. Som vi allerede nævnte, er et løbebånd til dit hjem en langvarig investering, så det er vigtigt, at man tager sig af det og vælger et, der er tilpasset dig. En god huskeregel er at søge efter et løbebånd med en belastning kapacit, som er ca. 20-25% højere end din egen kropsvægt. Det vil give dig god stabilitet under din træning. 

Placering af løbebånd i dit hjem

Før du køber et løbebånd, skal du overveje, hvis og hvor du har plads til det i dit hjem. Et løbebånd optager relativt meget plads og er forholdsvis tungt, så er det ikke realistisk at tro, at du nemt kan flytte det fra et værelse til det andet, når du lige har lyst. Tænk på hvor ofte du vil bruge det?  Jævnligt (flere gang om ugen), eller om du ønsker at bruge det kun engang imellem?

Producenterne tilpasser heldigvis deres produkter efter kundernes behov og på grund af den store interesse de seneste år i at købe løbebånd til hjemmebrug. Der er nu flere typer af løbebånd på markedet, som takket være deres innovative konstruktioner, er både foldbare, kan anbringes i vertikal position og er udstyret med hjul. 

Disse tre funktioner letter maskinens flytning, omplacering og udpakning. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om, at løbebåndet fylder unødigt meget, når du ikke bruger det. Maskinens vægt er et væsentligt kriterium, hvis du planlægger at flytte det ofte. Men husk på, at et løbebånd stadig ikke er et let objekt. Derfor er det vigtigt at bruge hjulene i stedet for at løfte det, hvis du har muligheden for det. 

Vores råd er derfor at få et løbebånd, som er udstyret med hjul. På den måde kan du efter træning rulle det ind hjørnet eller om bag skabet. 

Når du bruger løbebåndet, skal du være opmærksom på de eksterne omstændighed, så du træner i et så sikkert miljø som muligt. Du skal have minimum en meter ledig plads på hver side og undgå at sætte maskinen i nærheden af skarpe hjørner og skrøbelige objekter. 

Det er ekstremt vigtigt, at løbebåndet ligger på en stabil overflade, for hvis maskinen tipper eller vipper pludseligt, imens du står på det, vil du højst sandsynligt komme til skade og du kan risikere at løbebåndet blive ødelagt. Du skal ikke kun passe på dit nye løbebånd, men også på dig selv, så find en plads til dit nye udstyr, hvor du ikke kan ramme hovedet ind i en hylde eller en lampe der hænger ned fra loftet, imens du træner. 

 

Når du leder efter det bedste løbebånd til dit hjem, er det forståeligt, at det kan føles overvældende på grund af de antal af muligheder, der er på markedet. Det kan være udfordrende at prøve at sortere igennem de forskellige typer, mærker og priskategorier. 

Vi håber derfor, at vores guide var et nyttig værktøj for dig og at det har gjort det lidt nemmere at definere dine prioriteter i forhold til hvilke kriterier, der er vigtige i netop dit tilfælde. Vi har prøvet at give dig en omfattende indsigt i alle ovennævnte løbebånd, men skulle der stadig være tvivl eller har du yderligere spørgsmål om løbebåndene, så er du mere end velkommen til at læse videre, på de link vi har henvist til ved hvert produkt.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her