Sports bh med støtte – undervurder ikke vigtigheden!

0
1118

En sports bh med støtte er altafgørende for, hvor god din træning bliver. Vi er hvert fald ret sikre på, at vi alle kan blive enige om, at det altså har en effekt – hvad end det er i større eller mindre grad. Er du landet på denne side, så har du nok allerede oplevet “problemet” med en sports bh, der ikke støtter nok.

Du efterspørger derfor en sports bh med mere støtte, så alt sidder, som det skal og træningen bare kan køre derud. For lad os være helt ærlige – det kan faktisk være ret ubehageligt, hvis din sports bh ikke har den rette mængde støtte. Du kan nu stoppe din leden og blot scrolle ned til den, der lyder som det perfekte match til dig og så er den hjemme. Vi har nemlig fundet de bedste sports bh’er med støtte til dig – lige her.


Vores Top Valg

Nike FE/NOM Flyknit Sports BH

Denne er vores favorit Sports BH med støtte af mange grunde. Den findes først og fremmest i flere størrelser – det kan vi godt lide! For det betyder alsidighed og at flere kan bruge den.

Udover det, er den også en af de letteste sports bh’er på markedet. De fleste kender følelsen af at tage en sports bh med god støtte på, men oftest er den gode støtte også lig med, at den også er tung. Det undgår du her! Udover det, har den bare et super fedt design, som man med glæde vil vise sig frem i.


Men hvordan kan vi så sige, at de er de bedste? Vi kan selvfølgelig ikke garantere, at du er helt enig med vores valg. Men vi har baseret valgene på vores egne meninger og hvad vi føler, giver den helt optimale støtte. For at få et lidt bredere perspektiv og flere meninger med, har vi læst diverse anmeldelser online og tilsammen fundet de bedste løsninger.

Men hvordan ved vi, at der er en sports bh med støtte, som lige netop du vil kunne lide? Det gør vi selvfølgelig ikke – vi kan desværre ikke læse vores læseres tanker. MEN vi har i stedet sørget for at vælge et bredt udvalg af forskellige designs, mønstre og farver. På den måde har vi gjort vores bedste for, at der skulle være noget til lige netop din smag.


De 6 bedste sports-bh med støtte

KENDETEGNPRODUKTNAVNVORES BEDØMMELSE
Top ValgNike FE/NOM Flyknit Sports BH 4,9
SølvvinderCasall Iconic Sports-bh4,8
Lukning øverstShock Absorber Ultimate Run 4,8
Aktive sportsgreneNike Alpha Sports-bh 4,6
Til løbNike Swoosh Sports-BH 4,7
Til stor barm Nike Rival Sports-BH 4,5

Vores Top Valg

► Nike FE/NOM Flyknit Sports BH

Fly Knit sports bh’en fra Nike er lavet med inspiration fra Fly Knit sko modellerne. De er kendte for at være lette under løb og lige så vel er denne BH. Den har en kraftig støtte, samtidig med en blød fornemmelse, når du bærer den. Det skyldes det lette stof, som også hele vejen igennem sikrer dig ventilation i områder, hvor der er høj varme. Du slipper altså for at overophede.


 • Ny design
 • Den letteste på markedet
 • Giver god støtte
 • Flere størrelser
 • Nylon
 • Kraftig støtteSølvVinder

► Casall Iconic Sports-bh

En klassisk designet sports bh med støtte. Den er med Y stropper bagpå, som gør, at du får den fulde støtte hele vejen under din træning eller aktivitet. Designet på den er med til at give maksimal bevægelsesfrihed. En ting som man oftest undervurderer. Grundet den effektive støtte og gode pasform er den ideel til alle aktiviteter med meget bevægelse; såsom løb, crossfit og aerobic. Den består af 45% polyamid tactel micro, 41% polyamid og 14% elastan.


 • Klassisk design
 • God støtte til barmen
 • Gode anmeldelser online
 • Y-ryg
 • Sort
 • Flere størrelserBedste sports bh med lukning øverst

Shock Absorber Ultimate Run

Det er en præference sag, hvordan man foretrækker lukningen på sin bh. De klassiske stryger lige over arme og hoved, men kan for nogle være en ubehagelig process. Denne er med lukningen bagpå – både foroven og forneden. Det gør, at den bliver tætnet og strammet ind de helt rigtige steder – så du får den perfekte støtte. Den kan derfor bruges til al aktivitet med megen bevægelse og ydermere så fås den i en stor variation af størrelser, så du kan få en der passer lige netop dig.


 • God til stor barm 
 • Støttende design
 • Godt anmeldt

 • Sort 
 • Flere størrelser 
 • Lukning bagpåBedste sports bh med støtte til high impact aktiviteter

► Nike Alpha Sports-bh

Dyrker du aktiv sport med masser af løb, vendinger og hop, så er denne optimal. Den er fra nike og er netop designet til high-impact sportsgrene. Det er f.eks. sport ala; Fodbold, basket, håndbold og så videre. Det ses blandt andet på designet, som med sine støbte kopper i sports-bh’en, giver dig den ekstra komfort og støtte under aktivitet.
Udover at findes i mange størrelser, kan stropperne bagpå justeres flere steder, så den kan tilpasses lige netop din pasform. Grundet designet og den åbne ryg der er bagtil, giver det dig mere bevægelsesfrihed under din træning.


 • Fedt design
 • Yder god støtte
 • Pasform til alle kropstyper

 • 2 farver
 • Flere størrelser
 • RyglukningBedste sports bh med støtte til løb

► Nike Swoosh Sports-BH

Til trods for at denne sports-bh kun er med medium støtte, så synes vi, at den er genial til løb. Den giver nemlig ret meget støtte grundet dens design. Den har en kompressions pasform, som gør, at den sidder dejlig tæt og stadig støtter optimalt grundet Y-stroppen på ryggen. Udover det, er den med Dri-Fit teknologi, som holder dig tør under hele din træning, ligemeget hvor hård den måtte være. Dri-Fit teknologien, sammen med det bløde stof og de flade sømme, gør den behagelig under hele træningen.


 • Smart design
 • Populær model
 • Gode til al træning

 • Flere farver
 • Flere størrelser
 • V-ryg


Hvilken sports bh med støtte skal jeg vælge?

Hvilken sports bh med støtte du skal vælge, er en meget individuel sag. De to vigtigste faktorer og som også næsten altid er forskelligt fra person til person, er din barm størrelse og hvad den skal bruges til. Der er væsentlig forskel på hvilken sport, du dyrker – i form af fart og spring. Hvis du sammenligner en zumba time med f.eks. yoga, er det f.eks. meget forskelligt, hvilken hastighed tempoet foregår i. Det samme gør sig gældende, om du skal bruge den til løb eller cykling? Alt efter sport vil behovet til en sports bh med støtte ændre sig. Det kan også være, at du dyrker lidt af det hele og gerne vil have en, der netop kan bruges til det hele. I sådan et tilfælde ønsker de fleste bare at have en, der sidder stramt og støtter godt – hele tiden. Men der skal også tages hensyn til din barm. For det er et faktum, at jo større en barm – jo mere støtte kræves der for at kunne give dig en god komfort under træningen.
Da vi er forskellige og ligeledes er vores kroppe, ja så kan det være svært at give et endegyldigt svar til den helt perfekte sports bh med støtte. Men sørg for vælg en, alt efter sporten den skal bruges til. Så kan du regne med at støtten af tilpasset det.

Den rigtige størrelse er altafgørende

Det lyder simpelt, men vi kvinder har en tendens til (selvfølgelig ikke alle, men mange af os) at vælge forkerte størrelser. Vi vælger både for stort og for småt faktisk. Men du må være kritisk. Den helt rigtige størrelse af sports bh med støtte er altafgørende. Vælger du en for lille, så er det bare ikke rart og din barm vil ende helt forkert i din sports bh. Den vil derfor være både ubehagelig og uden nogen reel støtte. Det samme gør sig gældende med en for stor. Selvom at nogle kvinder har svært ved, at elastikken fra din sports bh med støtte sidder lidt til, så skal den altså sidde selv – alt med måde selv. Men det er netop det, at den sidder godt ind til kroppen, der gør, at du får en maksimal støtte.

Prøv dig frem

Vi har heldigvis rigtig gode muligheder herhjemme for at prøve eller returnere tøj – også ting som en sports bh med støtte. Det er heldigvis intet problem, og derfor bør du også prøve dig frem. Prøv forskellige størrelser – og ikke bare den første og bedste. Nogle gange kan noget føles rigtigt, men når man så prøver det helt rigtige, så kan man virkelig mærke forskellen.

Tidligere artikelUgens Inspiration – Sandy Aaby Pedersen!
Næste artikelTræningsbog – De 6 bedste af slagsen!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her