Løbetights til kvinder – gør løbetræningen sjovere!

0
1478

Løbetights til kvinder er perfekte til både løbetræningen eller til en tur i fitness. De har faktisk mange funktioner og der findes efterhånden ikke den aktivitet, som et par løbetights ikke kan bruges til. Dette gælder især løbetights til kvinder. Nu hvor de er så stor en del af vores hverdag, hvad end det er i forbindelse med træning eller til at hygge rundt i derhjemme, så betyder det også, at der er kommet flere varianter af løbetights til kvinder på markedet. Selvom at flere muligheder lyder som et luksusproblem, hvilket det egentlig også er, så kan flere muligheder ofte være lig med, at det er svære at navigere rundt i, hvilke man skal købe.

I denne artikel vil vi vælge løbetights til kvinder, der først og fremmest er baseret og valgt udfra komforten. De skal nemlig være behagelige at have på og så skal de sidde helt perfekt. Så perfekt at det nærmest føles som et par leggins. Udover det, vil vi se på funktionerne af de forskellige løbetights til kvinder. Er de svedabsorberende, er de højtaljede og lignende.
Det gør vi for, at der er produkter til flest mulige, alt efter hvad de foretrækker.

VI HAR SET PÅ Kendetegn  SET HOS
Master Løbetights Reflekser Sportmaster.dk LÆS MERE
Master Vinter Distance Løbetights  Vinter Sportmaster.dk LÆS MERE
Nike Sportswear City Ready Fleece Fleece Sportmaster.dk LÆS MERE
Nike One 7” Shorts  Korte Sportmaster.dk LÆS MERE
BM Seamless Ribbed Allround Bodyman.dk LÆS MERE

Indholdsfortegnelse

 


Løbetights til kvinder med refleksdetaljer

Master Løbetights

 • Blandt de mest solgte på Sportmaster
 • Godt anmeldt
 • Simpelt design

sportmaster 4,00,- GÅ TIL BUTIK →

Et par lækre løbetights til kvinder af 80% polyamid og 20% elastan. Giver en god pasform og har ydermere også en høj talje – specielt lækre til løb. Dertil er der en snøre, så bukserne kan spændes ind, som de ønskes.

Produktspecifikation

 • Flere størrelser
 • Sort
 • Refleksdetaljer
 • Lommer


Løbetights til kvinder – Vinter

Master Vinter Distance Løbetights

 • Ideel til løb
 • Sportmasters eget mærke
 • God kvalitet
sportmaster 400,00,- GÅ TIL BUTIK →

Disse løbetights er perfekte til de kolde løbeture udenfor. De er gjort vindafvisende foran på låret, så du ikke kommer hjem med iskolde lår. Udover det, er der tilføjet ekstra komfort, netop for at holde på varmen så meget som muligt. Bukserne kommer med lommer på siderne, så du kan have din telefon eller nøgler med på turen.

Produktspecifikation

 • Flere størrelser
 • Vindafvisende
 • Sort
 • Med lommer


Løbetights til kvinder i fleece

Nike Sportswear City Ready Fleece

 • Anderledes stil
 • Løs pasform
 • Populært mærke

sportmaster 800,00,- GÅ TIL BUTIK →

Et alternativ som løbetights til kvinder. Disse har en løsere pasform, som giver dig en fri bevægelighed til at løbe i. Stramme løbetights er ikke for alle, og derfor skal der selvfølgelig være et alternativ. Disse joggingbukser kommer med snøre om taljen, så du selv bestemmer, hvordan de skal sidde.

Produktspecifikation

 • Flere størrelser
 • Fleece materiale
 • Med lommer
 • Sort/grå


Løbetights til kvinder korte

Nike One 7” Shorts

 • Simpelt design
 • Behageligt materiale
 • Gode udendørs

sportmaster 450,00,- GÅ TIL BUTIK →

Et par klassiske løbetights i shorts form. Gode til løb i fitnesscenteret eller de varme sommermåneder. Helt klassisk design i sort og med et lille Nike logo i taljen.
Materialet er af nylon og spandex og er det, der giver dig masser af komfort og stræk.

Produktspecifikation

 • Dri-Fit teknologi
 • To indvendige lommer
 • Nylon og spandex

Allround Tights til kvinder

BM Seamless Ribbed High Waist Tights

 • Populært brand
 • Godt anmeldt
 • Lækkert design
 • God komfort

bodyman 449,00,- GÅ TIL BUTIK →

Disse tights fra BM er pt. rigtig populære indenfor fitnessverdenen for kvinder. Det skyldes blandt andet det fine design, materialet der giver dig god komfort og bevægelighed og så fremmer de dine kvindelige former.

Produktspecifikation

 • Flere størrelser
 • Grå
 • Høj talje
 • Uden syninger
 • Nylon og spandex

Forskellige slags løbetights til kvinder

Der findes selvfølgelig forskellige slags løbetights til kvinder, som dækker forskellige behov. Helt overordnet er der 3 slags tights:

 • Vinter løbetights til kvinder
 • Træningstights til kvinder
 • Almindelig løbetights til kvinder

Vinter løbetights til kvinder

Det er et par løbetights, der er tilpasset vintervejret. Det vil egentlig blot betyde, at de er tilpasset kulden, der er i vintermånederne. Det er gjort ved at bruge noget andet og varmere stof, som f.eks fleece. Sommetider er det hele buksen, der er udstyret med det og andre gange kan det være tilføjet blot om lårene. Det er lidt forskelligt og her kan man selv vælge, hvad man foretrækker.

Almindelig løbetights til kvinder

De almindelig løbetights er lavet af stof, som kan bruges til indendørs træning eller til træning udendørs i de lidt varmere måneder. Det der gør, at løbetights er decideret til løb, skyldes måden, som de er lavet på. Yoga tights er lavet til at kunne strække sig helt vildt, så der kan laves diverse øvelser, løbetights derimod er lavet med henblik på den samme bevægelse igen og igen, da det jo er det, løb blot er. Her er bevægelsesfriheden i benet, og buksen er lavet med henblik på at kunne løbe hurtigt og stabilt.

Træningstights er noget andet

Træningstights er lidt noget andet. De er oftest lavet uden alt for mange syninger og man kan faktisk sige, at de er lavet i et stykke stof uden nærmest nogle syninger. Disse er oftest gode til f.eks. yoga og styrketræning, da de giver dig en anden form for fleksibilitet.
Nogle foretrækker at løbe i almindelig tights og fungerer det for dig, så gør du bare det.

Sådan vælger du de perfekte løbetights til kvinder

Elastik i bukselinningen

Det er umiddelbart ikke altid det første, man tænker på, men linningen i de løbetights du køber, kan være altafgørende. Når du løber, så bevæger du dig. Meget af bevægelsen sidder i vores ben og det er derfor essentielt, at linningen er stærk nok til at holde vores løbetights oppe, når vi løber. En god bred kant med elastik, kan derfor gøre underværker. Der er ikke noget mere irriterende, end at løbe en tur og konstant skulle trække sine løbetights op, fordi de rutscher ned. Dette gælder, hvad end det er løbetights til kvinder eller mænd.

Reflekser

Endnu en vigtig faktorer, hvad end det gælder løbetights til kvinder eller mænd, er reflekser. Sørg for at købe dig et par løbetights med reflekser. Selvom at vi løber i dagslys, så kan vejret have en effekt på, hvor godt alle andre ser os. Der kan refleksen på dine løbetights være det, der gør forskellen og at du bliver set bedre. Så lad det være et kriterium, du går efter. Reflekser på løbetights er ofte blevet sat på via en cool syning eller andet, som gør, at man slet ikke lægger mærke til, at det er en refleks. Så safety first!

Materialer

Materialet du bør gå efter og som de fleste også er lavet af, er; polyester og elastan. De to materialer sammen, giver dig nemlig et bare strækbare løbetights som er smidige og samtidigt et par løbetights, der er gode til at transportere sveden væk. Det er rart, når man løber og sveder, at bukserne ikke decideret bliver våde og tunge. Det bliver ubehageligt under din løbetur. I stedet sørger denne slags materiale for, at sveden bliver absorberet og du intet mærker til det.

Lommer

Lommer i dine løbebukser er uundværlig. For det første skal man gerne have en nøgle med til sit hjem og der skal også gerne være plads til en mobil, så der kan lyttes til musik undervejs. Så det kan være en god ide at sørge for, at der er lommer i din løbetights. Er du lidt mere rutineret løber og foretrækker en løbetaske, ja så kan du nemt undvære lommerne i bukserne.

Kompressionstights eller løbetights til kvinder med opstrammende effekt?

Hvad du foretrækker her, kan være en smagssag. Men det kan også differentiere alt efter, hvor meget du løber. Kompressionstights er ekstra stramme og bruges oftest i forbindelse med løb enten efter træning eller sommetider også til selve løbet. Denne form for tights sidder ekstra stramt omkring låret og bruger man dem efter træningen, er de ideelle til at øge blodcirkulationen og fjerne affaldsstoffer. Under træningen kan de også være en fordel, hvis du løber langt. Her kan de bidrage til at holde musklerne på plads, så du undgår al for meget muskelømhed efterfølgende.

Løbetights til kvinder med opstrammende effekt, har oftest en opstrammende effekt omkring både lår, hofte, mave og baller. Her er det opstrammende, men dog ikke så meget, at det har en effekt på din blodgennemstrømningen. Her er det specielt for kvinder skønt med et par løbetights til kvinder, der holder tingene inde de helt rigtige steder.

Sådan vælger du de perfekte løbetights til kvinder

Der findes selvfølgelig ikke en hel perfekt formular på, hvordan du finder de bedste løbetights til dig. Det er så individuelt, hvad man foretrækker og din kropsform gør også, at noget føles rare på dig end på en anden. Det bedste er derfor at vælge et par bukser, der opfylder alle dine kriterier og så prøve dem. Lige nu er butikkerne lukket og du kan derfor ikke gå ned i butikken og prøve dem. Heldigvis har de flere shops nogle fine retur ordninger og du har derfor altid mulighed for at prøve dem og efterfølgende sende dem tilbage. Så prøv dig frem og gå aldrig på kompromis med funktionalitet eller komfort. For vi ved alle, at køber vi et par løbetights, der ikke sidder helt 100%, jamen så kommer vi ikke til at gå med dem.

Du kan også finde træningsbukser med lommer her.

Tidligere artikelHulahopring med vægt – prøv en anderledes træning!
Næste artikelDet bedste løbebælte – Vores top 5 valg!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her