Træningsbukser med lommer – ha’ det hele på dig, når du træner!

0
2011

Træningsbukser med lommer kan være alfa omega, når du er nede at træne. Det kan være prikken over i’et for at kunne fuldføre en perfekt træning. Du kan oftest få træningsbukser med lommer foran, bagpå eller i siden. Sommetider er de kun at finde et af stederne. Nogle modeller har lommer både foran og bagved og andre har over det hele. Har du nogle bestemte præferencer, er det bare at gå på opdagelse og finde lige det par, du ønsker.

8 forskellige typer træningsbukser med lommer

Bedste træningsbukser med lommer til kulde

Nike Fast Warm Tights

Disse træningsbukser med lommer har en lomme. Her er der plads til lidt småting eller en telefon. Ideel til løbeturene eller træningen udendørs. De har en god pasform og er højtaljede. Yderligere har de godt med stræk i sig og giver dig derfor en skøn bevægelighed, når du træner.


 • Str. XS – XL
 • Grå og sort farve

 • 83% genanvendt polyester
 • 17% elastan

Bedste træningsbukser med dry-fit funktion

Nike Epic Fast Run Division

træningsbukser med lommer

Løbebukser med Dri-FIT teknologi som hjælper med at holde dig tør og tilpas, selv under en svedig træning. Materialet er med elastik og giver først og fremmest en god pasform, der tilpasser sig din kropsform. Bukserne er udstyret med en lomme på siden af lårene og bag på ved linningen, hvor de kan have en telefon, nøgle eller andre småting.


 • Str. XS – XL
 • Sort m. hvidt logo

 • Dri-FIT teknologi

Bedste træningsbukser med 3 lommer

Nike One Luxe Icon Clash

træningsbukser med lommer

par lækre træningsbukser til en tur i fitness som har 3 lommer og har bestået squat testen. Det vil sige, at du kan roligt squatte og bukke dig forover, uden at man kan se lige igennem.


 • Str. XXS – XL
 • 3 lommer

 • Sort m. zebra print

Bedste træningsbukser med lommer i farve

Nike One Tights

træningsbukser med lommer

Et par træningsbukser der fås i flere farver. De har en god pasform og er højtaljede. Udover det, er materialet dejligt tykt og giver en god sikkerhed under træning, samtidig med at det er dejlig blødt at have på. Den har en lille lomme foran i linningen og en bagpå, som er stor nok til at holde din telefon. Disse træningsbukser er ideelle til både fitness, løb eller crossfit.


 • Str. XS – XL
 • Flere farver

 • 2 lommer
 • Højtaljede

Bedste træningsbukser til dårligt vejr

Nike Therma Running Tights

træningsbukser med lommer

Disse træningsbukser er perfekte til udendørs brug og træning. De er nemlig vind- og vandafvisende. Du kan altså sagtens løbe dig en tur og fordi det netop er træningsbukser med lommer, kan du have din mobil med, uden at den bliver gennemblødt. Udover det, er de med Dri-FIT teknologi, så du forbliver tør og tilpas – selv når du sveder.


 • Str. S – XXL
 • Sort

 • Vandtætte

Bedste løse træningsbukser med lommer

Adidas Trio 19 Træningsbukser

træningsbukser med lommer

Disse træningsbukser er også kaldet fodboldbukser og er en behagelig buks, som kan bruges til din træning. Den har en elastisk talje og så er der indsatser i mesh på siderne. Udover det, har det en climacool ventilering, som netop gør, at de er behagelige under træning.
Materialet er af 100% polyester.


 • Str. S – XL
 • Sort m. adidas skrift

 • 2 lommer i siderne

Bedste træningsbukser med lommer i kort

Nike Running Løbetights

Løbetights med korte ben. Har en lille lomme, hvor du kan have din nøgle under løbeturen eller træningen. Udover det, har den også sidelommer, hvor du kan have din telefon liggende. De har desuden også et underlag, som giver masser af komfort, når du er ude at løbe.


Bedste svedtransporterende løbebukser med lommer

Nike Running Løbetights

træningsbukser med lommer

Disse tights fra Nike er svedabsorberende og gør at du kan give den gas fra start til slut af din træning, uden at være generet af et par gennemblødte træningsbukser. Udover det, har den lommer med dampbarriere, så dine ting ikke bliver fugtig fra sveden.


 • Str. S – XXL
 • Sort

 • Svedtransporterende

Forskellen på træningsbukser til mænd og kvinder

Om det er træningsbukser med lommer eller ej, gør egentlig ikke den store forskel. Den største forskel ligger i, hvordan træningsbukser til kvinder vs. mænd er designet. Det er klart, at mænd og kvinder rent fysisk og anatomisk er forskellige. Derfor er træningsbukser med eller uden lommer også tilpasset herefter. Syningerne sidder anderledes, der er mere stof bagpå ved kvinder, og mere foran til mænd. Så de fleste ville kunne mærke stor forskel, hvis de tog træningsbukser på, der var lavet til de modsatte køn.

Typer af træningsbukser med lommer

Når det kommer til løbebukser, hvad end det er løbebukser med lommer eller ej, så findes der forskellige typer, som er gode til hver deres ting. De funktioner der vil blive nævnt i nedenstående afsnit, er også dem, der er blevet valgt bukser i.

Korte

Til trods for træningsbukser der er korte, så er det stadig muligt at finde dem med lommer i. Korte træningsbukser med lommer er ofte til indendørs træning eller når graderne begynder at stige udenfor. Det giver lidt mere luft og kan derfor føles mere behageligt. Specielt når man er ude at løbe om sommeren, er det rart med træningsbukser med lommer, så man han have sin nøgle med eller lidt mønter til en vand undervejs. Det kan også være, at du har din telefon der i, så du kan høre musik på hele turen. Grundene kan være mange. Vigtigst af alt er, at du vælger korte bukser, hvis du synes, at det er mest behageligt.

Svedtransporterende

At have træningsbukser med svedtransporterende funktion betyder blot, at de absorberer din sved bedre. Det betyder, at når du sveder, så absorberer bukserne sveden. Det er specielt rart, hvis man sveder meget. Så skal du ikke gå med plaskvåde bukser træningen igennem. Grunden til at de er svedtransporterende, skyldes materialet. Stof som f.eks. bomuld bliver via sved både mørkere og tungere. Ting der kan hæmme din træning. Derfor er denne slags bukser oftest primært bestående af polyamid.

Løs pasform

En løs pasform er ret ligetil og det betyder blot, at den type træningsbukser sidder løst på dig. Her er det altså også muligt at få træningsbukser med lommer. Sommetider ligner træningsbukser med løs pasform blot et par hyggebukser, som man går med om søndagen. Nogle foretrækker løse træningsbukser, da de føler, at det giver mere bevægelighed. Det er en smagssag. Er du mest til træningsbukser med løs pasform, kan du herinde vælge forskellige designs eller materiale, så de passer lige netop dig.

Kulde- og vandtæt

Denne slags træningsbukser er perfekte til et land som Danmark, hvor vejret svinger så meget. Der er ingen garanti for solskin, og det kan regne når som helst. Så er du til udendørs træning, er træningsbukser med lommer og som er vandtætte = den perfekte løsning. Her beskytter det dig fra vind og kulde, så du ikke får kolde ben, mens du er ude. Samtidig gør de også, at du ikke kommer hjem totalt gennemblødt og kold, skulle regnen vise sig på din løbetur.

Sådan vasker du bedst dit sportstøj

Selvom at vaskning af tøj oftest kan være en sur pligt, så bør du alligevel sætte dig ind i et par husmor-råd. For følger du dem, holder dit træningstøj oftest lidt længere, før det skal skiftes ud igen. Det første du kan starte med, er, hvis du ikke vasker dit svedige træningstøj med det samme, så bør du hænge det op, så det kan lufttørre. Når tiden så er til, at det skal vaskes, så sørg for, at lommerne er tømte og ven vrangen ud af – det hjælper med at bibeholde farverne på dit tøj.

 • Vask tøjet i koldt vand oftest. Sommetider kan en kogevask være nødvendigt, hvis det er begyndt at lugte – selv efter en vask.
 • Burg mildt vaskemiddel
 • Tilsæt eddike til din vask og hjælper med at fjerne lugtgener.
 • Lufttør det. Bruger du alligevel tørretumbler, så brug et skåneprogram.

Sådan har vi valgt løbebukser

I denne artikel er der blevet valgt træningsbukser med lommer til både mænd og kvinder. Modellerne er valgt ud fra, at de selvfølgelig har lommer, men også med henblik på at ramme så bred en smag som muligt. Vi har alle forskellige holdninger og tøjsmag, og det gælder selvfølgelig også indenfor træningsbukser. Udover at vælge et blandet sortiment som alle har lommer, så er der valgt efter:

 • De mest solgte
 • Bedste anmeldelser
 • Designet
 • Prisen
 • Størrelses-muligheder
 • Vores egne holdninger

Så scroll ned og find det rigtige par for dig!

Dem skal du vælge

Vi kan ikke fortælle dig, hvilke løbebukser med lommer, du skal vælge. Det kommer an på, hvad du er på udkig efter. Så start med at gøre op med dig selv; hvor skal træningsbukserne bruges, hvor mange lommer skal der være, hvordan skal pasformen være og lignende. Har du gjort dig tanker omkring førnævnte ting, så er det bare det, du skal vælge. Så kan det aldrig rigtig gå galt.

Vil du fuldende dit outfit, kan du købe træningshandsker og et smart fitness drikkedunk.

Tidligere artikelFitness gulv til dit træningsrum – træn sikkert derhjemme!
Næste artikelHulahopring med vægt – prøv en anderledes træning!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her