Romaskine – Bedst I Test (2022)

0
217

Vi kender alle den klassiske romaskine fra fitnesscenteret, og ja – den er fantastisk. Den får vores puls op og vi træner samtidig diverse muskelgrupper. Det er ren win-win. Men vi er klar over, at køb af en romaskine er ikke helt lige til. Der er flere ting, der spiller ind – bl.a. det økonomiske, størrelsen på den, hvad kan den og passer den til mine behov? Alt det hjælper vi dig på vej med i denne artikel! Vi har nemlig undersøgt det hele for dig og fundet de bedste af slagsen, så der med stor sandsynlighed er en, der passer dit behov. Desuden finder du også, længere nede i artiklen, fordele omkring romaskinen, hvordan du får mest muligt ud af den og meget andet, som kan være behjælpeligt for dig både inden og efter, at du har fået din romaskine. Så læn dig tilbage og scroll gennem vores Romaskine – Bedst I Test artikel.

Vores favorit

Concept 2

Denne romaskine er vores favorit – og af flere grunde. For det første får du en del for prisen her. Den er ikke i den billigste ende og heller ej den helt dyreste. Prisen skyldes blandt andet, at modstanden er med luft. Det betyder, at jo hårdere du trækker i ro-håndtaget, jo hårdere bliver træningen også. Du kan altså selv tilpasse, hvor hård træningen skal være.


Romaskinen er ekstrem robust og når du bruger den, vil det føles, som var du på vandet. Der er desuden en alletiders PMS monitor, som giver, dig som forbruger, masser af muligheder. Den tænder automatisk, når du sætter gang i romaskinen og svinghjulet begynder at dreje. Der vil du blandt andet kunne se; distance, hastighed, tempo kalorier og watt. Men det er ikke det eneste! Du kan også vælge skærmindstillinger, så du selv bestemmer, om det skal vises med alle data på én gang, kurve, søjlediagram, kæmpe skrift eller med pacer. Du kan sågar downloade en app ned og konkurrere med andre! Og du kan gemme tider og træninger og tage dem med over på mobilen eller til en anden romaskine, så du altid kan følge med i, om du bliver bedre.


Specifikationer
Fordele