Svedbånd – vejen til færre gener!

0
1307

Svedbånd er ikke bare noget, som vi bruger, når vi skal klæde os ud, som noget fra 80erne. Det har lige så stille banet sig vej tilbage i træningscenteret eller på løbeturene og med god grund. Det er nemlig super handy med et svedbånd lige ved hånden – bogstavelig talt. Men det ved du nok allerede, hvis du er havnet her på din søgen efter et svedbånd. Heldigvis har vi gjort det nemt for dig og i samme stund samlet de bedste svedbånd lige her til dig. Men vi er selvfølgelig klar over, at et svedbånd ikke bare er et svedbånd, der skal hjælpe under træningen længere. Det er blot en af funktionerne. Det må også gerne se fedt ud og passe til dit outfit. We get it! Vi vil alle gerne se smarte ud, når vi træner. Derfor har vi altså sørget for at finde et par håndfulde svedbånd i forskellige farver og designs, så der er noget til enhver smag.

Vi har selvfølgelig også valgt forskellige længder og svedbånd af det blødeste materiale, så det er behageligt for dig. Så læn dig tilbage og vælg den, du synes er flotteste. For vi har allerede sørget for al den information, du behøver og tjekket at kvaliteten er i top og at de samtidig er svedabsorberende og åndbare. Hvordan vi har gjort det? Vi har forhørt os ved folk, der dagligt bruger svedbånd, læst anmeldelser online og så vores egne erfaringer. Desuden har vi også valgt de bedste mærker, som ved, hvad de laver.


▼ De bedste svedbånd

KendetegnProduktnavn
PandesvedbåndNike Swoosh
Svedbånd håndled kortNike Swoosh
Svedbånd håndled langtAdidas Svedbånd L
PangfarverNike Swoosh
HeadbandBetter Bodies

Bedste svedbånd til panden

Nike Swoosh Svedpandebånd

Et svedbånd til panden kan være optimal under en hård træning, hvor sveden hagler af. Med et svedbånd kan du slippe for sved i øjnene og hele tiden at skulle tørre det af. Dette svedbånd fra Nike er af et ekstremt svedabsorberende materiale, som fanger hver en dråbe. Udover det, er det selvfølgelig åndbar og af primært bomuld. Der er altså garanteret en behagelig en af slagsen, som ikke vil genere eller skabe irritation.


 • Med elastik
 • Passer til alle
 • Primære materiale er bomuld

 • Med Nike tegn på
 • Svedbånd til panden
 • Flere farver


Bedste svedbånd til håndled i kort

Nike Swoosh Svedbånd

Dette er magen til ovenstående, men er blot lavet til håndleddet i stedet. Det påføres altså blot om håndleddet, og så kan du bruge det under træningen – hvad end det er i fitnesscenteret eller til udendørs løb, til nemt at tørre sved af, så det ikke blive en gene under din træning. Det er af bomuld og indeholder elastan så alle kan passe svedbåndet, da det giver sig og kan strækkes meget. Det kommer også med et Nike ikon foran.


 • Klassikeren
 • Kan tilpasses dit outfit
 • Utrolig svedabsorberende

 • Åndbart
 • Almindelig længde
 • Godt anmeldt online


Bedste svedbånd med ekstra længde

Adidas Svedbånd L

Et lidt anderledes svedbånd hvor der er blevet tilføjet lidt ekstra længde. Den fylder altså lidt mere på dit håndled. Den forskel det gør, er at det giver dig en større flade at tørre sveden af på og du er derfor garanteret at få tørret hele din pande eller ansigt af. Den har et Adidas logo, som du kan vende, hvor det passer dig og alt efter, om du gerne vil vise det frem.


 • Længere svedbånd end normalt
 • Med adidas logo

 • One Size
 • Neutralt design


Svedbånd i pangfarver

Nike Swoosh

Er du mere til de iøjnefaldende svedbånd, så skal du have dette. Det har en meget skarp farve, men som egentlig kan se super fedt ud, hvis du gerne vil skille dig ud. Så mix det op med dit mørke træningsoutfit og få sat lidt kulør på hverdagen. Det har som de andre et Nike logo foran og er af svedabsorberende materiale, som opfanger al sved, når nødvendigt. Udover det, er det åndbar og du slipper derfor for irritation på din hud fra dit svedbånd.


 • Svedabsorberende materiale
 • Anderledes farve
 • One Size

 • Nem at påføre
 • Kan vaskes
 • 74% bomuld


Headband til at holde sveden væk

Better Bodies Headband

Dette er ikke decideret et svedbånd, som vi kender dem eller som ovenstående. Men disse er lavet til at holde dit hår væk fra ansigtet og samtidig absorbere al den sved, der kommer under din træning. Den hjælper altså til at holde dig tør og kølig. Og silikonen fra skriften gør, at den sidder godt fast under træningen og altså ikke hele tiden skal rettes og sættes ordentligt.


 • Velkendt mærke
 • Farver i lige netop din smag
 • Svedtransporterende stof

 • Pakker med 6 i hver
 • Elastik hele vejen rundt
 • Anderledes design

bodyman

Camo Combo
119,00,- DKK


bodyman

Aqua Combo
119,00,- DKK

bodyman

Pink Combo
119,00,- DKK


Overvej dette når du køber et svedbånd

Materiale

Det er klart, at når du vælger materialet til dit svedbånd, så skal det først og fremmest være blødt. Når vi sveder i ansigtet, er vores ansigt oftest ekstra følsomt. Så et hårdt materiale på dit ansigt, vil kunne irritere din hund nemt. Det er selvfølgelig ikke altid sådan, men sommetider. Derfor er det vigtigt, at materialet er dejlig blødt, så det ikke generer og det føles rart. Det kan være en god ide at gå efter et materiale, hvor størstedelen er bomuld. Vi kender det fra vores tøj, som er bomuld – det føles godt. Udover det, er det vigtigt at tjekke, at der er elasthan. Det gør den strækbar og altså mere behagelig for dig.

Svedabsorberende

Det er klart, at dit svedbånd skal være svedabsorberende. Det er dog langt fra noget, du ser alle svedbånd være. Sommetider er der så stor fokus på designet og at det skal se fedt ud, at det bliver glemt det vigtigste. At dit svedbånd er svedabsorberende, betyder at det kan optage den fugt, der kommer. Det suger det altså i sig og gør ikke bare dit svedbånd tungt og vådt. En rent faktisk vigtig ting, som kan have betydning for din overall oplevelse af din træning. Det gør også, at når du tørrer sveden af, så flyver det ikke blot af og måske rammer et andet sted i ansigtet. Var det scenariet, kan det i sidste ende irritere mere, end det gavner. Derfor er det super vigtigt, at dit svedbånd optaget sveden og holder på det.

Størrelse

Alle svedbånd i denne artikel er One Size. Det betyder, som navnet siger, at der kun er én størrelse. Men det er derfor, at vi også har sørget for svedbånd med elastik. På den måde kan du passe dem alle her – hvad end dit håndled er smalt eller bredt. Elastikken redder og tilpasser sig ligemeget din størrelse. Du skal dog være opmærksom på, at det kan føles som om, at det sidder stramt. Men oftest handler det bare om at vænne sig til det og give det et par træninger.

Åndbar

Som nævnt ovenover, så sidder et svedbånd tæt og der bliver altså varmt under. Derfor er det rigtigt vigtigt, at dit svedbånd er åndbart. Det er ikke bare noget, som der bliver sagt, fordi at det skal træningstøj være. Men det har rent faktisk en effekt på din hud, specielt ved svedbånd. Er dit svedbånd ikke åndbar og bliver din hud udsat for fugt og varme en hel træning og flere gange ugentligt, så vil din hud ende med at blive irriteret på den ene eller anden måde. Det kan være, at du får små urenheder på området, hvor dit svedbånd sidder, som f.eks varmeknopper eller rødme, som kan klø. Undgå det blot ved at vælge et svedbånd, der er åndbar. Husk også en fitness drikkedunk eller et pulsbælte, hvis du vil gøre træningen endnu sjovere.

Tidligere artikelSensekost – lær mere sammen med Janni!
Næste artikelFå styr på balancen med de bedste balancebræt!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her