Yogataske – gør turen til træning nemmere!

0
1164

Yogataske.. Det er svaret, hvis du leder du efter noget, der kan gøre turen til din yogatræning nemmere. Der er absolut ingen grund til, at turen til og fra din yogatime skal gøres til noget, der er anstrengende og bøvlet. Der er specielt ingen grund til, at det er sådan, når det så nemt kan ændres! Med en yogataske kan du nemt bare smide tasken over skulderen, hvad end du skal gå turen eller om det blot er til bilen.

Men vi er helt med på, at en yogataske er mere end blot en transportering af dit yogamåtte. Vi vil også gerne have, at den ser flot ud og må gerne passe vores stil!

Men bare rolig, vi har sørget for det hele. Vi har fundet et udvalg af yogatasker til dig lige her, der gør transporteringen af din yogamåtte let som en leg. Vi har fundet de flotteste designs til dig – og prikken over i’et: fra nogle af de mest anerkendte brands inden for yoga.

Find den rette yogataske for dig her

▶︎ Casall Yogamåtte Taske

En helt neutral yogataske i farven sort, som passer til alle Casall yogamåtter – og de fleste andre. Tasken er af nylon og kommer med en rem, så den er lige til at svinge over skulderen. Det bliver hverken nemmere eller mere behageligt at transportere din yogataske og yogamåtte frem og tilbage.


 • 74 x 15 x 15 cm
 • 100% nylon
 • Skulderstroppe

 • Anerkendt mærke
 • Passer til de fleste yogamåtter
 • One Size

sportmaster

300,00 DKK▶︎ cPro9 Yoga pakketilbud

yogataske

Et perfekt pakketilbud til dig der er på udkig efter en yogataske og en måtte. Måtten har en tykkelse på 4 mm. og måler 173 x 61 cm. Udover det, er den fremstillet af et kraftigt materiale og er skridsikker. Tasken er med skulderstrop, så den er nem at bære og have med sig rundt omkring. Udover det, har den et fint design, som er ret neutralt. Dog er der lavet en fed detalje, der gør, at du midt på tasken kan se farven og indholdet i din yoga taske.


 • Pakke tilbud
 • Yogatasken vejer kun 45 grader
 • Yogataske 70 x 14 cm
 • Yogamåtte 173 x 61 cm
 • Flot design
 • Godt anmeldt online

Apuls Logo

250,00 DKK▶︎ cPro9 Yoga taske

yogataske

Få her ovenstående yogataske – blot som enkelt produkt og ikke som pakketilbud.
Den vejer nærmest intet – kun 45 gram. Den har en længde på 70 cm og åbningen har en diameter på 15 cm. Lækkert design der passer til det meste – ligemeget hvilken stil du kører.


 • Diskret design
 • Anerkendt sportsmærke
 • Komfortabelt design
 • Godt anmeldt
 • Vejer 45 g
 • 70 x 15 cm

Apuls Logo

100,00 DKK▶︎ Gaiam Tree of Wisdom Yogataske

yogataske

En yogataske der giver dig ægte yoga vibes med både design og farve. Den måler 63,5 cm i længden og så er der en skulderrem, som kan tilpasses i længden alt efter dine ønsker. Denne yogataske kan desuden komme i vaskemaskinen, det anbefales dog ikke, at den bliver maskin-tørret efterfølgende.


 • Godt anmeldt online
 • Lækkert yogadesign

 • Måler 63,5 cm
 • Kan maskinvaskes

Apuls Logo

199,00 DKK▶︎ Gaiam On-The-Go bæretaske

yogataske

Denne yogataske passer til alle typer måtter. Den er nemlig lavet således, at den er åben bagtil og at tasken blot skal være rundt om. Udover at kunne passe til alle måtter grundet det smarte design, så har den også en lille smart lomme, hvor du kan have lidt småting.


 • Passer til alle størrelse måtter
 • Vejer 190 g
 • Anerkendt mærke inden for yoga
 • Neutralt design
 • Populær online
 • Yoga taske indeholder en lomme

Apuls Logo

300,00 DKK▶︎ Gaiam Watercress Yogataske

yogataske

En yogataske med justerbar skulderrem, så du kan få det perfekte match til lige netop dig. Den måler 63,5 cm i længden, og så er der en yderlomme foran, som du kan bruge til opbevaring af småting.
Materialet på tasken består af canvas og er derfor nem at tørre over, skulle den blive beskidt på vejen eller med tiden.


 • Lilla farve med blomster print
 • Fedt design
 • Små lommer til småting

 • Kan maskinvaskes
 • Fremstillet i canvas
 • Går ikke i tørretumbleren

Apuls Logo

199,00 DKKFordele ved en yogataske

Der er et hav af fordele ved at transportere din yogamåtte i en yogataske, og jeg kommer ind på en række af dem lige her:

Undgå at folder sig ud på turen til og fra yogaundervisningen

Mange af os kender det. Vi er enten på vej til eller fra yogatimen, måtten er blevet rullet fint sammen og puttet under armen og vi skal til at afsted. Men på vejen – og oftest når man har allermest travlt eller det står ned i stænger udenfor, så taber man måtten og man ser den rulle ud, lige så lang den er, lige for øjnene af dig. Ned og samle den op og rulle den sammen. Vi har alle prøvet det! Undgå netop dette problem med en yogataske. Her kan du rulle den sammen og lægge den lige så fint ned i.

Du undgår også at måtten bliver beskidt, hvis du taber den eller sætter den fra dig.

Forlæng holdbarheden på din yogamåtte

En anden ting som også er en fordel med en yogataske, er holdbarheden på din yogamåtte og hvor vedligeholdt den forbliver i en taske. Når den ikke er i en taske, har vi en tendens til at kaste den lidt rundt – vi lægger den i hvert fald ikke altid helt forsigtigt. Det kan altså give lidt skrammer! Det kan også være, at når den ligger fint et sted, at vi sommetider kommer til at træde på på den, eller de små derhjemme synes det kunne være sjovt at lege lidt med den. Altsammen er ting, som bidrager til en kortere holdbarhed og væsentligt mere slitage, som tiden går. Ha’ derfor din yogamåtte i en yogataske i mellem alle træningerne og forebyg unødvendige ridser eller andet, som kan formindske holdbarheden. Din yogamåtte vil sætte pris på at blive holdt i din yogataske.

Den kan rumme de basala ting til din træning

I en yogataske er der ofte plads til en vand og de andre basale ting, du har brug for til din yogalektion. I de helt store yogatasker er der også plads til skiftetøj og håndklæde, hvis du har brug for et bad efter din træning.

Få det optimale ud af din yoga

Yoga er populært i Danmark, og det forstår man jo godt! Det hænger især sammen med den ro, som yoga kan give i en travl hverdag. Derfor er det også en god ide at eliminere de ting, der eventuelt kan distrahere dig under en yoga session – som fx hvis du ikke har styr på dit udstyr. Så hold styr på dit udstyr med en yogataske og få det fulde udbytte ud af din træning.

Mere hygiejnisk

Mange yogaelskere foretrækker deres egen måtte, da det er mere komfortabelt og hygiejnisk. Derfor er det også rart med en praktisk måde, at transportere sin yogamåtte frem og tilbage fra træning på. Det kan du med en yogataske.

Dette skal du være opmærksom på, når du køber en yogataske

Det er selvfølgelig ikke ligefrem raketvidenskab at vælge den rette yogataske, men der er alligevel nogle ting, som du kan undersøge, inden du bruger penge på en. Når nu muligheden er der, kan du lige så godt gøre det ordentligt og få mest glæde af den. Derfor har vi i de næste par afsnit fundet nogle ting, som er værd at undersøge, inden du køber dig en yogataske. Så sikrer du nemlig, at den er, lige som du ønsker den og chancen for mest glæde øges væsentligt. Så dette bør du være obs på, når du køber dig selv en yogataske:

Størrelse

De fleste yogamåtter er standard størrelser, så det vil sige, at de passer til de fleste yogatasker. Skulle du dog alligevel have en måtte, der er anderledes end normalen eller måske du har fundet en lidt speciel yogataske, som du bare må eje? Så bør du dobbelttjekke, at den passer til din yogataske. Nogle måtter er længere end de andre og det samme gælder tykkelsen. Det betyder altså, at nogle kan fylde mere end andre og derfor skal have mere plads.

Farve

Denne del er ret ligetil. Det gælder om at vælge en farve til din yogataske, som du er helt vild med! Der findes så mange forskellige designs og farver derude, så der er ingen grund til at gå på kompromis med denne del. Vælg den du elsker og stop ikke din søgen før, at du finder den perfekte yogataske. Du skal elske at tage den på og vise den frem – så vil alle penge være værd brugt.

Materiale

Skal du blot bruge en yogataske til at komme fra træningslokalet og til bilen? Eller måske blot som opbevaring derhjemme? Ja, så er selve materialet på din yogataske forholdsvis irrelevant, så længe det føles behageligt, når du bærer den. Men skal den derimod bruges til at transportere din måtte længere distancer, kan det være relevant, at din yogataske er vandtæt og kan tåle alt slags vejr, der kan forekomme på din tur. Der er ikke noget værre end en våd måtte, som fødder og hænder glider rundt på.

Stropper

Den sidste del er meget vel en præference sag. Hvilken slags stropper din yogataske skal have, afhænger af hvad du foretrækker. Du skal blot være opmærksom på, om du foretrækker den lange strop, som går over skulder og bryst? Eller måske foretrækker du den ene strop, som blot går over skulderen eller to stropper så du kan have den på ryggen? Det kan også være bredden på stroppen – jeg foretrækker selv brede stropper, så jeg er helt sikker på, at de ikke nager. Det er helt op til dig – vær blot obs. på det, så du gør det mest behageligt for dig selv, når du går med din yogataske.

Tidligere artikelPull up bar til dør – de 7 bedste til dig!
Næste artikelUgens Inspiration – Cecilie Mortensen (Uge 13)

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her