Løbevest – hold varmen og vær synlig på din tur!

0
1155

En løbevest er essentiel for løberen, da det er den perfekte overgang mellem årstiderne, når man lige mangler det ekstra lag for at holde varmen. Inden vi ser os om, er foråret over os og vi har brug for lettere påklædning eller modsat, når efteråret nærmere sig og et ekstra lag på er nødvendigt.

Her i corona tiden har vi virkelig fået øjnene op for de udendørs aktiviteter og skønheden heraf. Derfor anbefaler vi en løbevest, hvad end det er til at løbe i, gå i eller bare træning i det fri. Vi har i vores søgen på den bedste løbevest fundet et blandet udvalg, som vi har vurderet, er det bedste på markedet. Der er valgt, så det passer til både mænd og kvinder, til mørke aftener eller den lette løbevest, der ikke må veje meget. Der er altså løbeveste til forskellige behov.

Vi har vurderet, at disse er blandt de bedste på markedet baseret på følgende; mærket, andres anbefalinger, vores egne erfaringer, materialet, antallet af lommer og synligheden. Vi kan tikke hver enkelt boks af og derfor synes vi, at det er de bedste på markedet. Men læs endelig videre og se, om der ikke skulle være noget, der falder i din smag.

▼ Vores top 6 løbeveste

KENDETEGNPRODUKTNAVN
Top Valg til kvinderMaster Basic
Top Valg til mændMaster Basic
Med reflekserMaster Run Reflective
Med lysfunktioner Master Run Reflective LED 
Aeroloft teknologi mændNike Aeroloft
Aeroloft teknologi kvinderNike Aeroloft

Top Valg til kvinder

▶︎ Master Basic Løbevest

En løbevest fra Sportmasters eget mærke – Master. Den er af MESH bagpå, som er med til at give dig en god åndbarhed under løbeturen. Materialet er af polyester, som er med til at give dig følelsen af lethed. Den har en lynlås foran, så du kan lukke helt til og for under turen og en lynlåslomme på brystet, hvor du kan have det vigtigste med. Den kan sagtens vaskes ved 40 grader, dog skal den ikke i tørretumbleren.


 • Vores top valg
 • Simpelt og let design

 • Sort farve
 • Flere størrelser

sportmaster

350,00,- DKKTop Valg til mænd

▶︎ Master Basic løbevest

Denne jakke har helt samme funktioner, som vores top valg til kvinder. Den er fra Sportsmasters eget mærke – master. Den har en mesh ryg og er ellers af materialet polyester. Det giver altså en lethed og komfort under hele turen for dig. Der er på denne model også en lomme. Løbevesten er fluorfri.


 • Vores Top Valg til mænd
 • Let løbejakke

 • Sort farve
 • Klassisk design

sportmaster

350,00,- DKKLøbevest med refleks

▶︎ Master Run Reflective løbevest

En løbevest i refleks. Den er EN1150 godkendt og har en lynlås samt lynlåslommer, så du kan have det vigtigste med på turen. Den er så lille og kompakt, at du nemt kan pakke den sammen og have i en lille lomme, hvis det ikke er mørkt til at starte med. Materialet er af 100% polyester og det giver dig derfor en fornemmelse af en super lethed. Perfekt til løb.


 • EN1150 godkendt
 • Giver god sikkerhed

 • 100% polyester
 • Flere størrelser

sportmaster

200,00,- DKKLøbevest med lysfunktioner

▶︎ Master Run Reflective LED

En EN13356 godkendt løbevest med reflekser og LED. Den har to forskellige lysfunktioner rundt i kanten, udover reflekserne på resten af løbevesten. Der medfølger 2 stk CR-2032 batterier, så du kan komme i gang med det samme. Udover det, er materialet af 100% polyester.


 • EN13356 godkendt
 • Masser af sikkerhed

 • 100% polyester
 • Batterier medfølger

sportmaster

200,00,- DKKLøbevest med aeroloft teknologi mænd

▶︎ Nike Aeroloft Løbevest

En løbevest i den lidt varmere afdeling. Den holder dig varm under løbeturene og aeroloft teknologien gør, at den ikke vejer noget som helst og derfor føles super let under træningen. Syninger er der minimalt af, så det ikke generer dig eller gør, at du kan hænge fast. Udover det, er materialet dejlig strækbart, så det giver dig gode bevægelsesmuligheder – og så er der selvfølgelig lommer.


 • Godt anmeldt online
 • Fedt design
 • Populært mærke

 • 2 farver
 • Flere størrelser
 • 100% polyester

sportmaster

1.300,00,- DKKLøbevest med aeroloft teknologi kvinder

▶︎ Nike Aeroloft Løbevest

Perfekt løbevest til de lidt koldere dage, hvor du har brug for et ekstra lag. Den kommer med lommer, så du har plads til både telefon og nøgler. Det er på grund af aeroloft teknologien, at den giver dig både en letvægt følelse samtidig med en varme, som er til at ånde igennem. Udover det, er stoffet strækbar og syningerne minimale – så ingen irritationer på løbeturen.


 • Lækkert design
 • God til overgangs måneder

 • Vandafvisende
 • Sort

sportmaster

1.200,00,- DKKDet bør du kigge efter ved en løbevest

Mærket

Mærket er selvfølgelig ikke altid altafgørende for, om et produkt er godt eller ej. Men nogle mærker er bare markedsleder indenfor visse ting og derfor kan man oftest regne med en god kvalitet og funktionalitet, der er baseret på viden og erfaringer. Oftest vil det også være muligt, hvis det er et godt produkt at læse online om andres erfaringer og anmeldelser.

Materiale

I dette tilfælde, når der tales om løbeveste, er materialet specielt vigtigt. Da man oftest sveder ifm. løb, skal din løbevest være åndbar. Det er de fleste løbeveste automatisk, da man godt ved, at der er noget af det vigtigste. Dobbelttjek dog alligevel altid, at din løbevest er åndbar.

Funktion

Der findes forskellige løbeveste, som oftest er designet til helt specifikke formål. Det kan være, at den skal være så let som muligt, en anden er lavet af ekstra varmt materiale og en tredje har det primære formål at være fyldt med reflekser. Du skal altså være obs på funktionen på din løbevest. Så vælg en der passer til det, som du havde i tankerne, den skulle bruges til. Der er ingen grund til at gå på kompromis, da der findes løbevest med alle slags funktioner.

Lommer

En god ting ifm. køb af løbevest er lommer. Det er så lækkert at have lommer, når man er ude og løbe, gå eller andet. Så en lomme til nøglen og telefonen er optimal, når de skal afsted. Derfor har vi også sørget for, at de fleste af vores løbeveste har lommer. Der er nemlig ikke noget mere irriterende end ikke at kunne bruge sin løbevest, fordi der ikke er plads til telefon og du derfor ikke kan høre musik.

Pasform

Pasformen på din løbevest er altafgørende for komforten under dit løb. Men det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, hvilken pasform der passer. Vi har i denne artikel derfor sørget for, at der er en løbeveste til både mænd og til kvinder. Der er nemlig stor forskel på vores kroppe og det kræver derfor to forskellige pasforme. Det skal dog ikke holde dig fra at vælge en pasform, der er lavet til det andet køn, hvis du synes, at det er behageligere. En god pasform er også afgørende for, hvor meget luft der kommer ind på din løbetur. En god løbevest må gerne sidde tæt ind til kroppen, så når du løber, så suser det ikke ind med vind på din ryg eller bryst. Det vil føles utrolig koldt, hvis du er begyndt at svede og du mærker det.

Vores bedste råd

Ovenstående er blot vores vejledning til nogle kriterier, du kan kigge efter, når du er på udkig efter den perfekte løbevest. Det er dermed overhovedet ikke sagt, at du ikke kan vælge anderledes eller gå efter andet. Det vigtigste er blot, at du synes, den er behagelig at bære under træningen. For træningstøj der ikke sidder helt perfekt, kan ofte være med til at hæmme vores træning. Enten på en måde så vi præsterer dårligere under træningen eller i nogle tilfælde måske slet ikke kommer afsted. Elsker du at løbe, kan det være et løbebælte er noget for dig også.

Tidligere artikelKørestolsrugby – Kristian Bak Eriksen fortæller!
Næste artikelBodylab Whey 100 – hvilken variant er din favorit?

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her