Varmecreme til muskler – få bugt med ømme muskler!

0
987

Varmecreme til muskler kan være din redning, hvis du ofte bøvler med smerte i kroppen. Det kan være ømme muskler efter en hård træning, en dårlig indstillet stol på arbejdet eller et hold i nakken, da du lige vendte dig lidt for hurtigt. Grundene kan være mange – og ligemeget hvad, så er det bare aldrig sjovt at have ondt noget sted. Selvom vi selvfølelig altid opfordrer til at tage kontakt til en professionel, hvis det er en vedvarende smerte, så kan varmecreme til musklerne tage det værste, når det gælder de mindre smerter. Vi har derfor fundet 4 forskellige varmecreme til dine muskler her, så du kan få det bedre inden træningen eller efter en lang dag på arbejde.

Vores 4 favorit varmecreme til muskler

Matas Sports Care 

Matas Sports Care er en varmecreme til muskler, som indeholder kamfer og mentol – og giver altså en dejlig, beroligende effekt, når det tilføjes. Denne er beregnet til brug inden træning og påføres via massage på dit ømme sted. Når du først påfører den, vil det give en kølende fornemmelse, som efterfølgende vil føles varmende, når den masseres ind i huden. Den indeholder 500 ml. 

Ice Power Gel

Denne varmecreme til muskler er ideel til dig, der bøvler med f.eks. akutte skader, generelle sportsskader, muskler der er overbelastede, ledsmerter og vokseværk, når det er værst. 

Ice Power indeholder naturlige æteriske olier, som din hud vil nyde godt af. Men ingredienserne er naturlige og kan derfor bruges af alle. Den indeholder 150 ml.

Select Varmecreme med Kamfer

Select har lavet deres egen varmecreme til muskler, som hjælper dig med at opbløde stivheden i dine muskler og kan derfor bruges inden træning. Den er desuden fremstillet af hudvenlige og vegetabilske råvarer, og kan derfor bruges af alle hudtyper. Den indeholder 250 ml.

Select Profcare Muskelsalve 

Denne varmecreme til muskler er til de lidt mere seriøse og som bøvler med de lidt mere besværlige muskel- og ledproblemer. Vær opmærksom på, at den ikke må benyttes de første 48 timer efter en akut skade. Bøtten indeholder 100 ml. 

Hvad er varmecreme til muskler egentlig?

Varmecreme til muskler er en creme, der er indeholder aktive ingredienser, som trænger ind i både dine led og muskler, når det bliver smurt på. Oftest bliver den bare smurt på som en almindelig creme – på de ønskede steder og andre gange fås den faktisk også i spray, og så sprayes den selvfølgelig blot på det ønskede sted, hvor behovet er. Det er altså de aktive ingredienser i varmecremen til muskler, som går ind og påvirker de ømme muskler. De bliver varmet op, så lindringen mindskes og dermed gør det mere behageligt for dig. 

Hvornår kan du bruge varmecreme til muskler?

Du kan benytte dig af varmecreme både inden og efter en træning – generelt bare i forbindelse med ømme muskler. Træner du, så kan du påføre det både inden du skal afsted til træning og igen, når du er hjemme. Det er specielt til dig, der bøvler med ømme muskler og i en sådan grad, at det gør hverdagen sværere. 

Er du i tvivl om, hvordan du bedst bruger din varmecreme til dine muskler, så er det en god ide at læse på brugsanvisningen, så du får mest muligt ud af produktet og samtidig passer på dig selv. Det kan nemlig variere fra varmecreme til varmecreme, hvor meget der skal påføres, hvor ofte du må, hvor længe du kan forvente det virker og hvornår du kan forvente, at det begynder at virke. 

Hvor længe kan jeg forvente, at varmecreme til muskler virker? 

Det kan variere fra varmecreme til varmecreme, hvor længe den virker og fra person til person. Som udgangspunkt virker en varmecreme på dine muskler 3 til 4 timer – og for nogle længere tid og for andre kortere. 

Hvem kan bruge varmecreme til muskler?

Træner du intenst og bøvler tit med ømme muskler? Så er varmecreme til muskler optimalt. Men det behøver ikke kun være ifm. sport og intens træning, at varmecreme til muskler er noget for dig. Der er flere og flere, der bøvler med spændinger i både nakke, skuldre, ryg eller lænd. Det kan skyldes forskellige ting. Måske du er stresset og spænder i kroppen i løbet af dagen? Måske du sidder forkert 8 timer om dagen på arbejdet? Eller måske du midt i flytningen lavede et forkert løft. I sådanne forbindelse kan det være skønt med en varmecreme, som giver dig en afslappende og beroligende fornemmelse på det anspændte sted. 

Bøvler du med: 

  • Overbelastede muskler 
  • Spændt muskler 
  • Stive led
  • Eller opvarmning på specifikke steder

Så er varmecreme til dine muskler helt perfekt for dig. Er du dog det i mindste i tvivl, så snak med apoteket og så kan de vejlede dig bedst muligt. Det kan også være en foam roller, kunne gøre underværker for dig.

Tidligere artikelSpinning er en fantastisk motionsform
Næste artikelUgens Inspiration – Lise (Uge 48)

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her